julekstep Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 17 minut temu, gimmie napisał(a): 2nd Blazers jest w Utah. #5 W dniu 28.05.2025 o 13:58, Szulim napisał(a): oczywiście przechodzi w momencie przejścia deala Hayesa jeszcze nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Jako że Pablo zmienił wybór. To ja biorę Polaka rodaka!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca strona zupdejtowana do stanu na teraz + chyba w końcu jesteśmy na bieżąco z wszystkimi odwleczonymi trejdami, pozerkajcie czy wsio się zgadza jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca U mnie jeszcze widnieje Neismith @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 8 godzin temu, LAF napisał(a): U mnie jeszcze widnieje Neismith @julekstep U mnie Jones tez zakladam, ze Julek robi wszystko z marszu a nie po kazdym cut edytuje w brew pozorom moze miec jakies zycie poza forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 58 minut temu, elwariato napisał(a): U mnie Jones tez zakladam, ze Julek robi wszystko z marszu a nie po kazdym cut edytuje w brew pozorom moze miec jakies zycie poza forum wszystkie cuty, QO, birdy robię po drafcie przed 1szą turą FA (o ile nie są potrzebne do jakiegoś trejdu, wtedy można zrobić z miejsca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Co do birdów, to na ten czas drogi Rubio i Whiteside z Mavs się rozeszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Przecież licząc wirtualne sloty do 12 za 332.817 Cavs nie mogą nikogo podpisać, bo są ponad 80 mln. Edytowane 5 Czerwca przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 10 minut temu, Pablo81 napisał(a): Przecież licząc wirtualne sloty do 12 za 332.817 Cavs nie mogą nikogo podpisać, bo są ponad 80 mln. yup, mają czas do końca FA na ogarnięcie kuwety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca strasznie cicho przed końcówką pierwszego etapu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) 4 minuty temu, Reikai napisał(a): Bulls 1. Draymond Green MLE 2. Serge Ibaka min 3. Marcus Smart min A pieniazki to skad na to wezmiesz? Masz niecale 1,7 banki i musisz zapelnic 3 sloty Na moje oko to tylko bid Ibaki tu wchodzi Edytowane 8 Czerwca przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 5 minut temu, julekstep napisał(a): A pieniazki to skad na to wezmiesz? Masz niecale 1,7 banki i musisz zapelnic 3 sloty Na moje oko to tylko bid Ibaki tu wchodzi Pewnie Jerry Reinsdorfz władnej kieszeni wyłoży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Godzinę temu, julekstep napisał(a): A pieniazki to skad na to wezmiesz? Masz niecale 1,7 banki i musisz zapelnic 3 sloty Na moje oko to tylko bid Ibaki tu wchodzi Oks, tbh nie patrzylem kompletnie na nic xd W takim razie kasuje post I wrzucam samego Ibake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 15 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Hawks 1. Tyus Jones 10 mln 4 lata 0% 2.Darius Garland 10,1 mln 5 lat 10% z praw birda Min przebicie przy tej kwocie to 200k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Min przebicie przy tej kwocie to 200k ok, czy jeśli teraz dam maks 14,5 mln Ja Morantowi, to oferta za Tyusa przepada? Czy nie mogę zmienić hierarchii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): ok, czy jeśli teraz dam maks 14,5 mln Ja Morantowi, to oferta za Tyusa przepada? Czy nie mogę zmienić hierarchii? 13,5 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Teraz, kahR napisał(a): 13,5 mln ale mogę je złożyć? czy już oferta za Tyusa to wyklucza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): ok, czy jeśli teraz dam maks 14,5 mln Ja Morantowi, to oferta za Tyusa przepada? Czy nie mogę zmienić hierarchii? Jak zostales przebity to mozesz wywalic Tyusa i dac kontrakt Morantowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Teraz, julekstep napisał(a): Jak zostales przebity to mozesz wywalic Tyusa i dac kontrakt Morantowi no ale Tyus nie został przebity, tylko Garland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Teraz, julekstep napisał(a): Jak zostales przebity to mozesz wywalic Tyusa i dac kontrakt Morantowi ale na razie nie został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi