Skocz do zawartości

[2047] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, kolader napisał(a):

Możliwe ale patrząc na ten draft to on mocny nie będzie.

Jakby ktoś powiedział jak moim poszło? Bo coś nie otwiera mi pliku na telefonie tradycyjnie.

Sengun +61, Victor W. +63, Murray +40. Będzie Pan zadowolony

Na głębszą analizę draftu przyjdzie czas wieczorem, ale ogólnie nie jest źle. 

Malaki +30 i fajnie się rozwija w przyszłą czołowa opcję Dumnych SuperSonics, na +22 Grant Williams - co cieszy, bo rosną jego szanse na minuty w rotacji, niespodziewanie na +20 Kyle Kuzma, który ładnie sie profiluje na pf przy starzejącym się Brooku Lopezie. Ok - Royce i DSJ, a zawiedziony jestem Fernando. Fox niby na plus, ale nie poprawił Handlingu i Passingu. Irving ok. Szkoda, że znów słabo Cameron Krutwig - chyba czeka go jednak lista Injury a nie rola trzeciego centra. DeRozan jakoś mimo -18 tragicznie się nie osłabił, choć wiadomo - sukcesywnie się osłabia. Jednak swoje lata już ma. Ponad 20 w dół też Brook Lopez - ale tu też należało oczekiwać zjazdu w wieku 35 lat. Mocno zjechał też Tyler Zeller - ale i tak powinien dawać radę jako pełnoetatowy backup center. U Millsapa tez liczby nie szokują - ale damy mu coś tam pograć na ukoronowanie jego kariery. 

Dumni SuperSonics będą walczyć o playoffs naturalnie!  - gdyż w życiu są pewne 3 rzeczy - śmierć, podatki i że Seattle nie tankują💪

Edytowane przez Alonzo

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

Powinno się dać wszystkim po równo. 

raczej wg potrzeb :P

2 godziny temu, kolader napisał(a):

Bo coś nie otwiera mi pliku na telefonie tradycyjnie.

a nawet @Qcin_69 sie otwiera! co to za telefon?:D

17 minut temu, Sylvinho. napisał(a):

Jak Raptors poszły campy?

image.thumb.png.0f7f9836f655fc81c33a715f561a9b7f.png

9 minut temu, kolader napisał(a):

Pixel. 

A jak w końcu pobrało to mam poukrywanych wszystkich prócz zawodników Heat. Ale gratuluję, Dinwiddie zajebisty rozwój.

No u mnie też tylko heat się wyświetla i nie mogę zmienić drużyny na telefonie 😅

Wszyscy ładnie poszli Dinwiddie mocarnie 💪ale Jokic też super. Butler nawet na plus potencjał :) Ayton mógł więcej w bloku ale nie narzekam. 🥰

Edytowane przez profesora

Teraz, profesora napisał(a):

No u mnie też tylko heat się wyświetla i nie mogę zmienić drużyny.

Wszyscy ładnie poszli Dinwiddie mocarnie 💪ale Jokic też super. Butler nawet na plus potencjał :) Ayton mógł więcej w bloku ale nie narzekam. 🥰

Czyli jednak nie rozsprzedajesz drużyny? 

Diabel tkwi w szczegolach, a te pokazuja ze Bulls mieli niezle campy.

Beal niby lipa bo -22, ale scoring poprawiony, handling tez. Polecial glownie w obronie, natomiast dalej powinien nakurwiac fest.

Haliburton polecial w scoringu -6, za to z nawiazka nadrobil to w D I to co stracil Beal zostalo nakryte czapka. Perimeter D +5, drive D +5. Obwodowy duet moich liderow powinien dalej byc mocno niewygodny do przejscia.

Hartenstein generalnie campy na zero.

Tre Mann zalicza kolejne genialne campy I rosnie nam swietny zastepca Payna, jesli ten po sezonie postanowi odejsc. Scoring na plus, handling +7, perimeter D +10, drive D +9, stealing +11, lacznie wszystko +32.

Rookie Murray tez swietnie, trojeczka +7, handling tez, passing +6, drive D +9. Jako 3 opcja na SF powinien z miejsca byc bardzo fajny.

Payne po swietnej kampanii w PO, nie obijal sie latem I zanotowal super campy w contract year. Scoring +8, handling na plus. Powinien byc jeszcze fajniejszy niz w PO.

Portis tez poprawil atak, obrone, rowniez przyzwoite campy w contract year.

U Randla niewiele sie generalnie wydarzylo, tu poprawil, tam stracil, ogolnie meh, ale chyba na zero.

Podsumowujac, campy liderow Haliburton Beal Randle byly takie se, ale nie ma jakis znaczacych spadkow, Beal popsul sie w D, ale poprawil swoja bolaczke czyli jumpshot,  Hali maly regres w ataku, za to w D powinien byc potworem, Randle generalnie niewiele sie zmienilo. Natomiast role playerzy wypadli bardzo przyzwoicie, cieszy zwlaszcza Mann i Payne.

Campy oceniam na maly plus, bez jakiejs degrengolady, nie bylo jakiegos mocnego chlania po zdobyciu mistrzostwa.