elwariato Opublikowano Czwartek o 19:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:59 Teraz, julekstep napisał(a): imho do puszczenia Puscic to ty se bonczala możesz, i to poza miejscem pracy, otóż ja sie tu wypowiem jako jednostka pseudo organizacyjna, żeł dopuszczam takie rozwiazanie, macie kolego @Pablo81 moje błogosławieństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 19:59 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:59 lol w końcu jakaś przebitka bo się bałem że o 22:00 etap skończymy! 2 minuty temu, Roger napisał(a): Dallas Mavericks $16 443 537 1. Tyus Jones 8 000 000, 3 lata, 0% 2. Nerlens Noel 7 000 000, 3 lata, 0% Teraz, Sylvinho. napisał(a): Toronto Raptors 1. Tyus Jones 9 mln, 4 lata 2. Nerlens Noel 8 mln, 4 lata o a tu widzę narodziny nowej, wielkiej przyjaźni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 20:00 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:00 Sami liberałowie. A w politycznym niby grzmią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 20:01 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:01 1 minutę temu, Ashigaru napisał(a): Milwaukee Bucks 1. Keldon Johnson - 6 000 000, 5 lat, 10% Teraz, Ashigaru napisał(a): Milwaukee Bucks 1. Keldon Johnson - 7 500 000, 5 lat, 5% nie możesz zmniejszyć procentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Czwartek o 20:01 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:01 @Ashigaru - Nie możesz zmniejszyć % dla Keldona Johnsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 20:01 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:01 Zgadza się. Jak w piciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Czwartek o 20:14 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:14 @SlaKB Herro od poprzedniej rundy w PTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Czwartek o 20:19 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:19 @Sylvinho. Nie masz praw do MLE, póki masz cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 20:23 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:23 21 minut temu, ignazz napisał(a): Zgadza się. Jak w piciu. W piciu moga odparowac 8 minut temu, Krzemo napisał(a): @SlaKB Herro od poprzedniej rundy w PTB Po co mu przykrosc robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Czwartek o 20:24 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:24 czyli jeszcze 5-6 min walki o Monroe, a pozniej kto? pewnie juz nikt z kings;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Czwartek o 20:25 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:25 czuwaj nadkomisarzu @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 20:29 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:29 @Ice23 vs wszyscy tak widzę ten etap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano Czwartek o 20:30 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:30 Teraz, julekstep napisał(a): @Ice23 vs wszyscy tak widzę ten etap a bo sie k**** wpierdalaja nie wiadomo po co i tak nie maja szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 20:31 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:31 5 minut temu, LAF napisał(a): czuwaj nadkomisarzu @elwariato Notorycznie czuj czuwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Czwartek o 20:33 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:33 2 minuty temu, Ice23 napisał(a): a bo sie k**** wpierdalaja nie wiadomo po co i tak nie maja szans Ja Rubio i Monroe już chciałem w poprzednim, bookera wziąłem nie przez ciebie tylko bo widziałem że idzie za niskie siano a typie punktów sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Czwartek o 20:34 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:34 Teraz, kolader napisał(a): Ja Rubio i Monroe już chciałem w poprzednim, bookera wziąłem nie przez ciebie tylko bo widziałem że idzie za niskie siano a typie punktów sporo Jak na wolne 9 mln, to i tak jakoś nie szalejesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 20:35 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:35 w sumie nie wiem czy to 5,6 koladera to przebicie skoro profesora tylko wyrównała? ale niech będzie tak LECIMY DALEJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Czwartek o 20:36 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:36 Teraz, julekstep napisał(a): w sumie nie wiem czy to 5,6 koladera to przebicie skoro profesora tylko wyrównała? Przebicie wyrównania, więc resetujemy zegar, musi być czas na reakcję :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Czwartek o 20:37 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:37 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): Jak na wolne 9 mln, to i tak jakoś nie szalejesz ;] Bo potrzebuje pgka a mało ich w znośnym hajsie bo kilku przebitych poza mój budżet A kogoś pominąłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Czwartek o 20:39 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:39 1 minutę temu, kolader napisał(a): Bo potrzebuje pgka a mało ich w znośnym hajsie bo kilku przebitych poza mój budżet A kogoś pominąłem? Chyba nie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi