Braveheart22 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 1 godzinę temu, Sylvinho. napisał(a): Jak Raptors poszły campy? Patrzyłem wczoraj Noela z ciekawości. Poprawił lekko postD (68 -> 71), czyli swoją największą wadę i jeszcze potencjał mu skoczył (49 -> 52). Dobry podpis na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca w jakim mieście były te campy?? bo moi chyba tam nie dojechali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca @MarcusCamby Bane kolejne mocne campy! A zostaje jeszcze 70 potencjału U Mathurina liczyłem na więcej, niestety trójka lekko spadła zamiast wzrosnąć, ale i tak nie ma się co zbytnio przejmować, bo dalej potencjał na spoko scorera jest, a ten mega wzrost w perD powinien być bardzo cenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 3 godziny temu, piotreksuper napisał(a): w jakim mieście były te campy?? bo moi chyba tam nie dojechali. Fred VanVleet z tego co widziałem miał kolejne dobre campy. Oczywiście nie tak mocne jak rok temu, ale zgłasza mocny akces do TOP5 PG ligi. 3 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): @MarcusCamby Bane kolejne mocne campy! A zostaje jeszcze 70 potencjału U Mathurina liczyłem na więcej, niestety trójka lekko spadła zamiast wzrosnąć, ale i tak nie ma się co zbytnio przejmować, bo dalej potencjał na spoko scorera jest, a ten mega wzrost w perD powinien być bardzo cenny. Już wczoraj pisałem na discord, że Bane to cyborg. On się rozwija podobnie jak Ingram, a może nawet lepiej bo bardziej mu to idzie w kluczowe skille. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Giddey sztosik, wreszcie się wyklarował ktoś konkretny na kim można budować, bo reszta po jednych dobrych campach kolejne miała słabe/przeciętne i nic z tego nie wychodziło (Herro, Quickley.. tak to o Was) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Lonzo fajne campy i dodatkowo zyskał +5 w potencjale, za to Barnes zazwyczaj miał neutralne/plusowe campy z niskimi spadkami potencjału, a teraz poleciał na campach i -10 w potencjale. Ogólnie to tylko Vuc tragiczne campy, reszta neutralne/plusowe. Campazzo też wypalił nie wiadomo z czego. Edytowane 18 Czerwca przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca jak @Braveheart22 uzupełni braki to wrzucam składy na stronkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): Hawks - zwalniam Beauchampa podpisuje ;Miye Oni i Amari Bailey Bailey jest już w lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 17 minut temu, kuba2419 napisał(a): Bailey jest już w lakers ok, sorry, to podpisuje tylko Oni, reszta bez zmian Powodzenia Amari! Z 30 pickiem miałem go brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): ok, sorry, to podpisuje tylko Oni, reszta bez zmian Powodzenia Amari! Z 30 pickiem miałem go brać A Oniego masz juz w skladzie przeciez Czy mimo to mam wywalic beszampa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 34 minuty temu, julekstep napisał(a): A Oniego masz juz w skladzie przeciez Czy mimo to mam wywalic beszampa? nie, bez zmian ( mialem plik bez Oniego) sorry za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 17 godzin temu, julekstep napisał(a): jak @Braveheart22 uzupełni braki to wrzucam składy na stronkę Myślę że dziś wieczorem mozna juz załadować csv na stronę i celować w niedziele poniedziałek na start sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 3 godziny temu, Cichy napisał(a): Myślę że dziś wieczorem mozna juz załadować csv na stronę i celować w niedziele poniedziałek na start sezonu? no zobaczymy jak będzie szło ustawianie taktyk i jak będziecie stać z czasem Ty albo @Krzemo (ja się klasycznie migam od wklepywania taktyk na day1 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Paul George (Phoenix) i Rudy Gobert (New Jersey) powinni dostać hometown @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Jak to jest z burdami u np. Love? Podpisał z cap space, bez zastrzegania birdów, a dalej ma Bird Years 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jak to jest z burdami u np. Love? Podpisał z cap space, bez zastrzegania birdów, a dalej ma Bird Years 15. bo ostatecznie podpisał z tą samą drużyną -> więc simka traktuje to tak jakby podpisał z birdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 6 godzin temu, SlaKB napisał(a): Jak ktoś chce coś z Pistons to zapraszam, nie do ruszenia jedynie Giddey. Masz chyba pelna skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 10 minut temu, gimmie napisał(a): Jazz Tim Hardaway Jr , sign czuje sie jak strazniczka waiversow xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca yup cała trójka na 48h na waivery @gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Parafrazujac klasyka, cóż szkodzi podpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi