LAF Opublikowano Czwartek o 22:18 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:18 Teraz, elwariato napisał(a): A kiedy ci pasuje? W Niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano Czwartek o 22:37 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:37 3 godziny temu, julekstep napisał(a): tu źle policzyłem (podziękowania dla ANONIMOWEGO DONOSICIELA) @eMeS albo deklarujesz że ogarniesz salary trejdami zanim skończymy FA albo Kyle leci na 4tą rundę na FA -> daj znać którą opcję wybierasz 237 dolarów... Zrzucaj, źle policzyłem, mea culpa, nie będę cwaniakował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 22:40 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:40 KYLE O'QUINN DOŁĄCZA DO PULI FAsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 22:43 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:43 24 minuty temu, LAF napisał(a): W Niedzielę Niedziela jest dla Boga, damy w poniedziałek zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Czwartek o 22:56 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:56 15 minut temu, julekstep napisał(a): KYLE O'QUINN DOŁĄCZA DO PULI FAsów Nie jest to jakiś game changer, ale chyba taki post powinien się pojawić w temacie z etapami, by każdy zobaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Piątek o 09:12 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:12 Co za beznadziejne fa . Wszystko psuć się zaczęło się od emerytury Marjanovica jeden rok dzielił go od hometown heat - hańba za wcześniejsze przejście na emeryturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 10:05 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:05 51 minut temu, profesora napisał(a): Co za beznadziejne fa . Wszystko psuć się zaczęło się od emerytury Marjanovica jeden rok dzielił go od hometown heat - hańba za wcześniejsze przejście na emeryturę. nie pisani Ci są Serbowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Piątek o 12:35 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:35 Kris Dunn wybrał mniejszy hajs. Na propsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Piątek o 17:45 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:45 5 godzin temu, kolader napisał(a): Kris Dunn wybrał mniejszy hajs. Na propsie Kolejna zdrada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Piątek o 19:46 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:46 2 godziny temu, profesora napisał(a): Kolejna zdrada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 10:44 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:44 3 minuty temu, LAF napisał(a): Portland 1. Gorgui Dieng 6 000 000, 3y , 15% Skonsultuj z @elwariato czy to prawidlowa oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano wczoraj o 11:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:23 38 minut temu, julekstep napisał(a): Skonsultuj z @elwariato czy to prawidlowa oferta Juz rozwialiśmy watpliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Godzinę temu, eMeS napisał(a): Cavs JT Thor - min Vernan Carey Jr - min Saben Lee - min chyba licze dobrze, i chyba brakuje ok 56k na te 3 kontrakty, jeden z graczy musi miec 0 lub 1 rok doswiadczenia, by dwa pozostale przeszly @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Koniec? @julekstep 5 minut od przebicia Principe Ktoś kontroluje czas? Na moje to ostatnia ważna oferta - Profesora. @Krzemo @Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Teraz, MarcusCamby napisał(a): Koniec? @julekstep 5 minut od przebicia Principe każde przebicie od 21:55 przedluza etap o 5 min. jesli etap konczy sie o 22 to przedluza do 22:05. Znowu mieszasz;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Nie wiem, jestem na tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu ja nie wiedziałem że już po 22 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 1 minutę temu, Cichy napisał(a): każde przebicie od 21:55 przedluza etap o 5 min. jesli etap konczy sie o 22 to przedluza do 22:05. Znowu mieszasz;p Jak mieszam? Kiedy mieszam? Po prostu oferta Principe była o 21:59, a gimmie o 22:05. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu wg mnie Jazz przebili o 22:05 o czasie. pozniej pacers 22:08 i heat o 22:09 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Jak mieszam? Kiedy mieszam? Po prostu oferta Principe była o 21:59, a gimmie o 22:05. W dniu 12.06.2025 o 23:50, julekstep napisał(a): WYRÓWNYWANIE/PRZEBIJANIE OFERT. WYDŁUŻANIE ETAPU. Przebicie oferty na mniej niż 5 minut przed zakończeniem etapu, wydłuża etap o kolejne 5 minut. Czyli kazde przebicie miedzy 21:55 a 22 przedluza etap do 22:05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu ja dziś nie kontroluję czasu bo mam bunt w domu @Cichy @Krzemo ogarnijcie pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi