Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca To już powoli tradycja FA, że Golden State tracą swojego startera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca @elwariato Rockets nie mają pickòw z tej wymiany: W dniu 21.05.2025 o 22:39, Szulim napisał(a): Celtics - Rockets - Spurs - PTB Boston in: Giannis + Payton + DDJ Boston out: Zubac + Aldama + Kai + Nembrand + Mitchell + Ayo + Jovic + Thomas + gracz z picku #5 + #16 Hou in: Ellis + Aldama + Kai + Nembrand + Mitchell + Ayo + Jovic + gracz z picku #5 Hou out: Giannis SAS in: Zubac + #16 SAS out: Payton + Ellis PTB in: Thomas PTB Out: DJJ Celtics - Rockets Celtics in: - Celtics Out: 1st SEA 48 + 1st LAL 49 Rox in: 1st SEA 48 + 1 st LAL 49 Rox Out: - *** Wymiana do wprowadzenia jak Celtics pozyskają ww. picki, czyli po wymianie z Wagnerem że Spurs*** @kuba2419 @Pablo81 @LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 10 minut temu, Pablo81 napisał(a): @elwariato Rockets nie mają pickòw z tej wymiany: To skandal, juz ich dyscyplinuję @kuba2419 ogarnij sie, gdzie masz picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 7 minut temu, elwariato napisał(a): To skandal, juz ich dyscyplinuję @kuba2419 ogarnij sie, gdzie masz picki Spokojnie ja swoich pickow pilnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 39 minut temu, elwariato napisał(a): ogarnij sie, gdzie masz picki Spieszę z odpowiedzią. Jeden jest u Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) w sejwie już poprawione a na przyszłość jak się robi deale 'kondycyjne' (deal wchodzi dopiero jak zadzieje się x) to dobrą praktyką jest się przypominać bo tym jak kondycja się zadzieje Edytowane 11 Czerwca przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 3 minuty temu, julekstep napisał(a): w sejwie już poprawione a na przyszłość jak się robi deale 'kondycyjne' (deal wchodzi dopiero jak zadzieje się x) to dobrą praktyką jest się przypominać bo tym jak kondycja się zadzieje Przypomniałem przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca czy jak Wariacik dał taką ofertę za Bolą to przebił moje 9,9 i mogę je zwolnić? czy to nie jest liczone jako przebicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): czy jak Wariacik dał taką ofertę za Bolą to przebił moje 9,9 i mogę je zwolnić? czy to nie jest liczone jako przebicie? Do przebicia liczymy tylko wartość pierwszego roku, więc w tym przypadku nie ma przebicia. Edytowane 12 Czerwca przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): Do przebicia liczymy tylko wartość pierwszego roku, więc w tym przypadku nie ma przebicia. ok, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 3 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): czy jak Wariacik dał taką ofertę za Bolą to przebił moje 9,9 i mogę je zwolnić? czy to nie jest liczone jako przebicie? Jest liczone jako uj ci w d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 24 minuty temu, elwariato napisał(a): Jest liczone jako uj ci w d. Napisz mi, że może wycofać i po problemie. Ty tu rządzisz w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 1 minutę temu, Koelner napisał(a): New York Knicks-$22 286 658 1. Goga Bitadze , 1 500 000, 3 lata (BR) 2. Aleksey Pokusevski , 1 500 000, 3 lata LLE* LLE* max 1.44mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca W dniu 8.06.2025 o 22:02, julekstep napisał(a): na styk ale starczy niestety tu źle policzyłem (podziękowania dla ANONIMOWEGO DONOSICIELA) @eMeS albo deklarujesz że ogarniesz salary trejdami zanim skończymy FA albo Kyle leci na 4tą rundę na FA -> daj znać którą opcję wybierasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 23 minuty temu, julekstep napisał(a): tu źle policzyłem (podziękowania dla ANONIMOWEGO DONOSICIELA) @eMeS albo deklarujesz że ogarniesz salary trejdami zanim skończymy FA albo Kyle leci na 4tą rundę na FA -> daj znać którą opcję wybierasz W dniu 8.06.2025 o 22:02, julekstep napisał(a): na styk ale starczy niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 23 minuty temu, julekstep napisał(a): tu źle policzyłem (podziękowania dla ANONIMOWEGO DONOSICIELA) @eMeS albo deklarujesz że ogarniesz salary trejdami zanim skończymy FA albo Kyle leci na 4tą rundę na FA -> daj znać którą opcję wybierasz Brawo za czujność! Czy gracza, którego zcutowalem bezkosztowo mogę teraz pozyskać na zasadzie transferu (ktoś go podpisuje i idzie do mnie)? Zasada 20 dni mówi, że wytransferowany gracz nie może wrócić przed upływem 20 dni (a nie zcutowany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Teraz, Pablo81 napisał(a): Brawo za czujność! Czy gracza, którego zcutowalem bezkosztowo mogę teraz pozyskać na zasadzie transferu (ktoś go podpisuje i idzie do mnie)? Zasada 20 dni mówi, że wytransferowany gracz nie może wrócić przed upływem 20 dni (a nie zcutowany). imho do puszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 1 minutę temu, julekstep napisał(a): imho do puszczenia Jak w końcu zbiore wszystkie zasady w jednym miejscu (co obiecałem), dałoby się to pewnie łatwo znaleźć (że o cutowaniu nie ma w zasadach mowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Teraz, Cichy napisał(a): Jak w końcu zbiore wszystkie zasady w jednym miejscu (co obiecałem), dałoby się to pewnie łatwo znaleźć (że o cutowaniu nie ma w zasadach mowy) KOMISZ GIT PIERDOLI ZASADY I NIE JEST FRAJEREM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Prawdziwa liga wykluczyła takie niecne występki i to przy okazji lecenia w kulki przez spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi