Cichy Opublikowano Wtorek o 20:54 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:54 Teraz, Koelner napisał(a): @julekstep zjebał sam zjebales kolorujac na czerwono oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Wtorek o 20:55 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:55 Dobra dobra Chyba wiadomo kto w tej chwili musi zadecydować o tym co dalej. Niech decyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Wtorek o 20:56 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:56 1 minutę temu, Cichy napisał(a): sam zjebales kolorujac na czerwono oferty KOLOR MIŁOŚCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano Wtorek o 20:59 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:59 Gdzie jest Nadkomisarz kiedy jest potrzebny?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 21:01 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:01 Prawdopodobnie pójdzie cofka (ostatni post koladera zostanie uznany za nieważny) w takim wypadku ostatni ważny bid -> Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano Wtorek o 21:03 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:03 no ja to szczerze myślałem, że po poście Koladera mamy koniec, w ogóle nie zauważyłem tej aktualizacji i zanim ogarnąłem to chyba miałem minutę na jakąś reakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 21:04 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:04 dobra to tak będzie -> za 20-30 min zapraszam na disco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 21:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:05 Teraz, Principe napisał(a): no ja to szczerze myślałem, że po poście Koladera mamy koniec, w ogóle nie zauważyłem tej aktualizacji i zanim ogarnąłem to chyba miałem minutę na jakąś reakcje no wlasnie o tym rozmawialismy, tez widzialem tylko opis 'To jeszcze raz ..." a poznie od razu Rubio 8.5 i post @geniuz (czyli pewnie zlaczylo post po czasie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 21:08 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:08 2 minuty temu, Cichy napisał(a): no wlasnie o tym rozmawialismy, tez widzialem tylko opis 'To jeszcze raz ..." a poznie od razu Rubio 8.5 i post @geniuz (czyli pewnie zlaczylo post po czasie) Ale to czemu w takim razie 6,5mln dla Rubio od Grizzlies też zostało uznane za nieważne? Chyba tylko 8,5 powinno wylecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 21:11 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:11 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Ale to czemu w takim razie 6,5mln dla Rubio od Grizzlies też zostało uznane za nieważne? Chyba tylko 8,5 powinno wylecieć. 6,,5 dla Rubio od Grizzlies było nawet we wcześniejszym poście (na 3 podstronie), więc będzie liczone w tym całym zamieszaniu mamy dobre info -> wszyscy którzy mogli (czyli poza Rockets i Clippers) złożyli oferty brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Wtorek o 22:17 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:17 Godzinę temu, julekstep napisał(a): luźno Luźno to ty masz w gaciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Wtorek o 23:28 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 23:28 2 godziny temu, kahR napisał(a): Gdzie jest Nadkomisarz kiedy jest potrzebny?! Wszystkie protesty wyborcze zostaną wzięte pod uwagę️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 04:04 Udostępnij Opublikowano Środa o 04:04 (edytowane) Seattle już w II etapie FA zakończyło swój udział w offseasonowych roszadach kadrowych przed sezonem. Pierwszym krokiem wzmocnień na nowy sezon po tym fatalnym poprzednim, było niestety pożegnanie się z Robinem Lopezem, by wzmocnić pozycję guarda w s5 i rolę tą powierzyć Kyrie Irvingowi. Pozyskałem też Kylea Kuzmę, który daje zabezpieczenie i głębię na skrzydle. Kluczowe podczas FA było podpisanie Bruno Fernando, który po wymianie Robina Lopeza, wskakuje z marszu do s5 na jego pozycję - udało mi się to już w I etapie FA. Kontrakt podpisał też Grant Williams, na czym mi bardzo zależało - choć nie myślałem że nastąpi to już na początku FA. W II etapie skład uzupełnili nasza inwestycja z draftu sprzed 2 sezonów - Cameron Krutwig oraz Paul Millsap, który zapewne po sezonie będzie kończył karierę, a chciałem żeby ten zasłużony weteran, któy był w moich pierwszych sezonach wspólnie z Brookiem Lopezem, Goranem Dragiciem i Tracym McGradym liderem Seattle, mógł zakończyć karierę w klubie w którym ją rozpoczynał. Czekamy już na campy, a planowana rotacja na teraz wygląda tak: pg K. Irving / D. Smith Jr. sg D. Fox / M. Branham sf D. DeRozan / R. O'Neale pf B. Lopez / K. Kuzma c B. Fernando / T. Zeller Edytowane Środa o 04:34 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Środa o 06:29 Udostępnij Opublikowano Środa o 06:29 Na to co zostało do wyboru na FA i ile jest jeszcze kasy w obiegu, to szykuje się niezła zabawa w 3 etapie i kilka wysokich kontraktów, kto przepłaci? Kemba Rubio Tyus Noel Huerter Monroe Favors Keldon Bol Dieng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Środa o 10:17 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:17 3 godziny temu, Krzemo napisał(a): Na to co zostało do wyboru na FA i ile jest jeszcze kasy w obiegu, to szykuje się niezła zabawa w 3 etapie i kilka wysokich kontraktów, kto przepłaci? Kemba Rubio Tyus Noel Huerter Monroe Favors Keldon Bol Dieng Ja napewno nie przepłacę nie ponad 7,2 bańki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 11:15 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 11:15 57 minut temu, elwariato napisał(a): Ja napewno nie przepłacę nie ponad 7,2 bańki Koledzy z Zachodu Wiecie co z nim zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Środa o 11:25 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:25 9 minut temu, julekstep napisał(a): Koledzy z Zachodu Wiecie co z nim zrobić? Ja mam tylko 7.6 wolnego cap space a i pozycje centra silnie obstawiona także odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano Środa o 12:48 Udostępnij Opublikowano Środa o 12:48 Mam małą propozycje w zasadach FA, dotyczącej tzw. "luka w przepisach im. Stromile". Mianowicie dać możliwość drużyną, które dysponują prawami birda do zawodnika, opcje możliwość zmiany wcześniej zaproponowanego kontraktu, jeśli został przebity przez innego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Środa o 12:52 Udostępnij Opublikowano Środa o 12:52 Ja ogólnie bym tego systemu nie zmieniał, może nie jest idealny, ale jest duży fun za to. Jedynie co to bym go usprawnił i np dał możliwość wycofania każdej oferty w każdym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 12:57 Udostępnij Opublikowano Środa o 12:57 A to pod warunkiem że byś tego pilnował bo nie ma takiej opcji aby był porządek Dobry pomysł ale nieżyciowy. Czyli nie za dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi