Cichy Opublikowano Wtorek o 20:40 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:40 2 minuty temu, julekstep napisał(a): powtórka etapu to dopiero będzie materiał do narzekań tbh ja tu serio nie widzę problemu (O ILE ten drugi post w którym poszło podbicie był napisany zaraz po poprzednim a nie to że się połączyły z dwuminutowym delayem) no wlasnie tam byl chyba delay, ale nie da sie tego potwierdzic, juz kiedys na FA dopytywalismy sie admina o logi z forum ale nie bylo:D Teraz, julekstep napisał(a): @Cichy jesteś w stanie sprawdzić kiedy został dodany drugi post w tym połączonym? nie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 20:42 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:42 Faktycznie zbrakło komentarza, że oferta Monroe nieważna. Też mi to umknęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 20:42 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:42 1 minutę temu, Cichy napisał(a): no wlasnie tam byl chyba delay, ale nie da sie tego potwierdzic, juz kiedys na FA dopytywalismy sie admina o logi z forum ale nie bylo:D nie:/ to pytanie czy w takim razie warunkowo przyjmujemy 3 ostatnie posty (Principie -> Roger -> geniuz)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Wtorek o 20:43 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:43 Zostawcie jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 20:43 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:43 Teraz, julekstep napisał(a): to pytanie czy w takim razie warunkowo przyjmujemy 3 ostatnie posty (Principie -> Roger -> geniuz)? Ja bym tak uznał, przez ten zlepek postów/cytatów @kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 20:44 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:44 Teraz, Krzemo napisał(a): Ja bym tak uznał, przez ten zlepek postów/cytatów @kolader ale tu z drugiej strony może wjechać @gimmie z protestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 20:44 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:44 Teraz, julekstep napisał(a): ale tu z drugiej strony może wjechać @gimmie z protestem Właśnie miałem to pisać, że @gimmie jest pokrzywdzony, bo tam poszła przebitka na Kembę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 20:45 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:45 (edytowane) Mysle ze raczej naleazaloby zrobic dogrywke (zapmiast czegos takiego jak zatwierdzenie postow) bo na post rogera mogl reagowac @gimmie chyba ze napisze ze nie to moze... i tez @Principe moglby chciec zrownywac lata lub dwac swojego maxa Edytowane Wtorek o 20:46 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Wtorek o 20:46 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:46 męska decyzja cioty a nie macacie się po jajach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 20:47 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:47 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ale tu z drugiej strony może wjechać @gimmie z protestem Może Kemba nie weźmie ;] Nie patrzyłem i myślałem, że Roger podbił Rubio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 20:47 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:47 Wiec niech @Krzemo decyduje:D ja bym robil dogrywke jutro? albo jak @gimmie i @Principe sie zgodza ze nie chca zmieniac ofert to wziac te dodatkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Wtorek o 20:48 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:48 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Faktycznie zbrakło komentarza, że oferta Monroe nieważna. Też mi to umknęło. W którymś poście jest napisane odnośnie Monroe. Ja nie chcę by ktoś przeze mnie miał być skrzywdzony, równie dobrze możecie mnie wykluczyć z tego etapu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 20:48 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:48 Teraz, Cichy napisał(a): Wiec niech @Krzemo decyduje:D Nigdy w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 20:48 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:48 nie no, żadnych dogrywek -> to dopiero będzie masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 20:49 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:49 A Jazz mieliby w ogóle hajs żeby to podbić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 20:50 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:50 Teraz, Krzemo napisał(a): A Jazz mieliby w ogóle hajs żeby to podbić ? luźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 20:50 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:50 Ewentualnie sluchamy @kolader ostatnie przebicie to @Principe, @kolader poprawia oferte usuwajac blad i nie przebija. Reszta po czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 20:51 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:51 1 minutę temu, kolader napisał(a): W którymś poście jest napisane odnośnie Monroe. Ja nie chcę by ktoś przeze mnie miał być skrzywdzony, równie dobrze możecie mnie wykluczyć z tego etapu Bardziej pretensje do Julka Mi się wydaje, że powinno się skończyć na przebiciu Koladera. Nikt nie zamknął etapu, więc @Roger też mogłeś przecież zareagować i po prostu podbijać. Trochę jak na boisku, jak sędzia nie gwizdnie to gramy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Wtorek o 20:53 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:53 @julekstep zjebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 20:54 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:54 Teraz, Koelner napisał(a): @julekstep zjebał zjebie to Claxton z Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi