kolader Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Teraz, MarcusCamby napisał(a): Z tego co widzę to Monroe nikt nie przebił, więc jego oferta jest ciągle ważna i ta oferta dla Rubio jest nieważna. @kolader Zrozumiałem że jak złożyłem ofertę za Monroe która była poza budżetem to jest nie ważna i mogę podbijać rubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Z tego co widzę to Monroe nikt nie przebił, więc jego oferta jest ciągle ważna i ta oferta dla Rubio jest nieważna. @kolader tam chyba oferta Monroe nigdy nie była ważna z tego co widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Teraz, MarcusCamby napisał(a): Z tego co widzę to Monroe nikt nie przebił, więc jego oferta jest ciągle ważna i ta oferta dla Rubio jest nieważna. ale przeciez w momencie skladania oferty nikt nie przebil rubio, monroe byl nie wazny w momencie skladania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Teraz, kolader napisał(a): Zrozumiałem że jak złożyłem ofertę za Monroe która była poza budżetem to jest nie ważna i mogę podbijać rubio Faktycznie. Czyli ostatnia ważna oferta to Rubio 8,5mln. To jeszcze przebicie było? Teraz, Cichy napisał(a): ale przeciez w momencie skladania oferty nikt nie przebil rubio, monroe byl nie wazny w momencie skladania Taaa, już zajebałem się z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) Teraz, MarcusCamby napisał(a): Faktycznie. Czyli ostatnia ważna oferta to Rubio 8,5mln. To jeszcze przebicie było? tak to przebicie ETAP WCIĄŻ TRWA SZASTAĆ HAJSEM, JEBAĆ BIEDĘ! JAK NIE MACIE JUŻ ŚRODKÓW TO PODBIJAĆ PROCENTY I LATA! KU CHWALE WIELKICH MAGIC AUUU! Edytowane 10 Czerwca przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Zmieścił się jeszcze Principe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) no tak @kolader chyba namieszal, bo nie wiem czy byl o czasie ten post po poscie, ale godzina na forum wskazuje ze bylo jeszcze 5 min;) wiec jak pisze Julek gramy dalej;) --- pisalem to nie widzac oferty Principe - chyba po czasie @julekstep ? Edytowane 10 Czerwca przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Zmieścił się jeszcze Principe? nie, Roger też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Teraz, Cichy napisał(a): no tak @kolader chyba namieszal, bo nie wiem czy byl o czasie ten post po poscie, ale godzina na forum wskazuje ze bylo jeszcze 5 min;) wiec jak pisze Julek gramy dalej;) Sory, trochę namieszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca No sorry ale to jest żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca chyba nie tak na przyszłość jak taki geniuz wyrównuje hajs i podbija lata tylko, to nie mogę wycofać no nie? 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Zmieścił się jeszcze Principe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Teraz, Principe napisał(a): chyba nie tak na przyszłość jak taki geniuz wyrównuje hajs i podbija lata tylko, to nie mogę wycofać no nie? nie -> tylko po przebiciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Moim zdaniem etap do powtórki, nie może być tak że przez błędy innych, kolejni mają mieć pod górkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Teraz, Principe napisał(a): tak na przyszłość jak taki geniuz wyrównuje hajs i podbija lata tylko, to nie mogę wycofać no nie? Nie możesz. Tylko podbicie kasy daje możliwość wycofania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Teraz, Roger napisał(a): Moim zdaniem etap do powtórki, nie może być tak że przez błędy innych, kolejni mają mieć pod górkę. ale błąd de facto dotyczył tylko Monroe -> którego nikt nie bidował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 1 minutę temu, Roger napisał(a): Moim zdaniem etap do powtórki, nie może być tak że przez błędy innych, kolejni mają mieć pod górkę. Jbc to jestem za, nie chce by ktoś przeze mnie byl stratny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 10 minut temu, julekstep napisał(a): ocb z tym Rubio tutaj? on był wcześniej wycofany (bold) a tu nie...ale rozumiem że powinien być? Wycofany, niezboldowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Teraz, kolader napisał(a): Jbc to jestem za, nie chce by ktoś przeze mnie byl stratny powtórka etapu to dopiero będzie materiał do narzekań tbh ja tu serio nie widzę problemu (O ILE ten drugi post w którym poszło podbicie był napisany zaraz po poprzednim a nie to że się połączyły z dwuminutowym delayem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał(a): ale błąd de facto dotyczył tylko Monroe -> którego nikt nie bidował No ale ja nie będę pilnował tego, czy ktoś bidował dobrze, czy źle. Przez takie błędy tracą inni. Dla mnie albo oferta Grizz za Rubio jest nieważna, albo etap do powtórki. No offens @kolader, widzę że sam to rozumiesz. W ogóle coś trzeba zrobić z fa, przecież ten system, to jest kompletna żenada. Zadecydujcie i zrobicie jak uważacie, nie będę miał pretensji Edytowane 10 Czerwca przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca @Cichy jesteś w stanie sprawdzić kiedy został dodany drugi post w tym połączonym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi