Pablo81 Opublikowano Wtorek o 13:16 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:16 @julekstep jesteś najświetniejszym hiperkomiszem! Możesz odpowiedzieć na moje pytanie? Czy taka umowa przejdzie, kiedy w następnych latach zarobki będą mniejsze niż minimum dla danego stażu w lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 13:42 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:42 24 minuty temu, Pablo81 napisał(a): @julekstep jesteś najświetniejszym hiperkomiszem! Możesz odpowiedzieć na moje pytanie? Czy taka umowa przejdzie, kiedy w następnych latach zarobki będą mniejsze niż minimum dla danego stażu w lidze? Twoim komiszem prowadzącym jest @elwariato. Proszę do niego zgłaszać wszelkie uwagi i pytania. Pozdrawiam Automatyczna Sekretarka ligi Simbasket. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Wtorek o 13:48 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:48 (edytowane) 8 minut temu, julekstep napisał(a): Twoim komiszem prowadzącym jest @elwariato. Proszę do niego zgłaszać wszelkie uwagi i pytania. Pozdrawiam Automatyczna Sekretarka ligi Simbasket. Nie chciałem naruszyć tak czułej konstrukcji, jak twoja psychika Przepraszam Zaraz napiszę do @elwariato niech Ci każe mi odpowiedzieć 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Czy można podpisać rookasa z tego draftu na takiej umowie: 332.817, 4y, 0% ? @julekstep @elwariato @Krzemo @Cichy Może @Krzemo powie, jak to jest? Edytowane Wtorek o 13:51 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 14:22 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 14:22 Z tego co pamiętam nie przejdzie taka oferta na FA i gierka blokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Wtorek o 14:23 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 14:23 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): Z tego co pamiętam nie przejdzie taka oferta na FA i gierka blokuje. Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Wtorek o 19:51 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:51 6 minut temu, Reikai napisał(a): Bulls 1. Hassan Whiteside min Nie szkoda Tobie slotu? Przecież Hassan to odrzuca z urzędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 19:53 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:53 8 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Czy można podpisać rookasa z tego draftu na takiej umowie: 332.817, 4y, 0% ? @julekstep @elwariato @Krzemo @Cichy nie, nie mozna miec kontraktu mniejszego niz minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 20:04 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:04 @SlaKB @julekstep Nie można skrócić lat - oferta dla Tylera Herro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 20:12 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:12 1 minutę temu, SlaKB napisał(a): Pistons 6. Tyler Herro - 10 000 000, 2 lata - jak mogę to wycofuje oferta i tak byla niewazna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Wtorek o 20:13 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:13 To Ja zostawiam te 8 w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Wtorek o 20:14 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:14 Jak się zajebałem i dałem za gracza x 5,5 a za y 4 mając 9mln to oferta za y jest nie ważna? Czy w momencie gdy x jest przebity to Y staje się ważna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 20:17 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:17 2 minuty temu, kolader napisał(a): Jak się zajebałem i dałem za gracza x 5,5 a za y 4 mając 9mln to oferta za y jest nie ważna? Czy w momencie gdy x jest przebity to Y staje się ważna? druga oferta sie nie liczy (ta prowadzaca do przekroczenia limitu), jesli gacz byl przebity to musisz go wycofac by druga oferta byla wazna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 20:17 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:17 3 minuty temu, LAF napisał(a): To Ja zostawiam te 8 w takim razie. to napisz w temacie bo inaczej nie ogarnę btw -> no i takie szastanie hajsem to ja rozumiem podoba mi się jak mafia Ciechocińska dojeżdża nygusa z Gdańska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Wtorek o 20:19 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:19 1 minutę temu, Cichy napisał(a): druga oferta sie nie liczy (ta prowadzaca do przekroczenia limitu), jesli gacz byl przebity to musisz go wycofac by druga oferta byla wazna Czyli mogę podbijać gracza X do mojego budżetu a jak będę przebity to mogę napisać że wycofuje i wchodzi oferta za y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 20:21 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:21 nie wiem jak chcesz to zrobic, ale powinienies przekreslic bledna oferte albo opisac ze taka jest by nie wprowadzac innych w blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 20:23 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:23 3 minuty temu, kolader napisał(a): Czyli mogę podbijać gracza X do mojego budżetu a jak będę przebity to mogę napisać że wycofuje i wchodzi oferta za y. Możesz wycofać Rubio, bo go Mavs przebili i dać 9mln komuś innemu, albo też Rubio tylko lepsza oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Wtorek o 20:24 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:24 6 minut temu, julekstep napisał(a): podoba mi się jak mafia Ciechocińska dojeżdża nygusa z Gdańska! Twoja stara to nygus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 20:25 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:25 Z tego co widzę to Monroe nikt nie przebił, więc jego oferta jest ciągle ważna i ta oferta dla Rubio jest nieważna. @kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 20:26 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:26 7 minut temu, SlaKB napisał(a): Pistons 1. Hassan Whiteside - 6 000 000, 3 lata 2. Ricky Rubio - 5 000 000, 3 lata 3. Tyler Herro - 5 000 000, 5 lat 4. Kevin Huerter - 5 000 000, 5 lat 5. Gorgui Dieng - 3 500 000, 3 lata 6. Tyler Herro - 10 000 000, 2 lata - jak mogę to wycofuje 7. Gorgui Dieng - 5 000 000, 3 lata 8. Ricky Rubio - 6 000 000, 3 lata 9. Devin Booker - 5 000 000, 3 lata 10. Jrue Holiday - 7 700 000, 3 lata, 10% 11. Kevin Huerter - 7 000 000, 5 lat ocb z tym Rubio tutaj? on był wcześniej wycofany (bold) a tu nie...ale rozumiem że powinien być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 20:26 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:26 Tam już chyba dawno koniec @julekstep Ostatnie przebicie @Principe i Jrue Holiday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi