Skocz do zawartości

[2047] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

Też był robiony :P

Coś musiało się spi*****ić przy usuwaniu

Tyle się pisze że Julek w bramach robi Francuzów a tu kolega przyznaje że zrobił komuś Burito 

Chcę dopytać co to zrobić meksykanca bo wyobraźnia podpowiada zbyt wiele. 

Niesamowicie ciekawe FA -> o ile nie ma do wyjęcia żadnego superstara w stylu Giannisa to jest cała masa fajnych, młodych graczy i kilu bardzo fajnych grajków na teraz.

Top 10 (+ honorable mentions), wg. profesjonalnych PR-makerów: 

1. Ja Morant -> młody all-star na lata, bez żadnej czerwonej flagi. O ile nie jest w niczym wybitny o tyle we wszystkim już teraz jest bardzo dobry a ma jeszcze sporo potencjału. Pewny max

2. Naz Reid -> wybitne ostatnie campy sprawiły że plułem sobie w brodę za to że z dwójki Bol/Reid wybrałem tego pierwszego..... dzięki fajnemu potencjałowi sufit jest potężny (all-around all-star), ale nawet jak go nie osiągnie to będzie świetny starter na lata, który powinien pasować w każdej taktyce. Okolice maxa

3. Nic Claxton -> świetny młody kołek, sprawdzony na najwyższym możliwym poziomie. Okolice maxa

4. PJ Washington -> kolejny bardzo fajny, młody wysoki. Jak tylko poprawi trochę zbiórki to będzie idealny two-way PF. Scoringowo już wygląda jak KAT...bez dziurawych rąk. 11 000 000/10%/5 lat

5. Nerlens Noel -> wybitny kołek (nie licząc postD :)) na teraz. 12 000 000/4 lata

6. Ricky Rubio -> idealny wybór dla ekipy grającej o wynik, potrzebującej wszechstronnego PG z wybitną defensywą. Wiek niby kiepski (33 lata), ale w baku ciągle sporo (50 potencjału). 15 000 000 /2-3 lata

7. Karl-Anthony Towns -> gracz formatu all-star...który nie każdemu będzie pasował. 10 000 000+/5 lat

8. Darius Garland -> fajny, ofensywny rozgrywajek który ciągle ma 70 potencjału. 10 000 000+/10%/5 lat

9. Luguentz Dort -> najlepszy, młody 3&D dostępny na rynku. 8 000 000+/5 lat

10. Tyler Herro / Jordan Poole -> dwóch młodych scorerów, którzy zapewnią efektywne 20+ ppg....pytanie czy obrana dojedzie. Herro chyba lepszy, ale Poole bardziej wszechstronny (combo-guard). 8 000 000/5 lat

honorable mentions (na teraz) -> Jrue Holiday, Greg Monroe, Tyus Jones, Kemba Walker, Derrick Favors, Draymond Green

honorable mentions (młodzi) -> Kevin Porter Jr, Kevin Huerter, Bol Bol, Keldon Johnson