Skocz do zawartości

[ECF] New York Knicks (3) vs Indiana Pacers (4)

agresywnychomik

New York - Indiana  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. New York - Indiana

2. 2. Czy mistrzostwo w tym roku pojedzie na Wschód ?

3. 3. Najlepszy zawodnik serii?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 22.05.2025 o 01:00

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, steve napisał(a):

Weź się chłopie nie pogrążaj, down by zrozumiał, a ty widać nie. Edytowałeś posta także zajarzyles po czasie xd

xDDDDDD 

Nie wiem gdzie Ty widzisz edycję posta od którego zacząłeś ten shit storm ale rozumiem

stevie-wonder-am-klavier.jpg

xDDDDDD

EDIT:

Nawet w twoim poście jest mayor napisał 2h temu ja 4h, źle se wkleileś i później do tego dorobiłeś resztę ale jak wyżej rozumiem że mogłeś się pomylić stivi.

Edytowane przez agresywnychomik

9 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

xDDDDDD 

Nie wiem gdzie Ty widzisz edycję posta od którego zacząłeś ten shit storm ale rozumiem

stevie-wonder-am-klavier.jpg

xDDDDDD

EDIT:

Nawet w twoim poście jest mayor napisał 2h temu ja 4h, źle se wkleileś i później do tego dorobiłeś resztę ale jak wyżej rozumiem że mogłeś się pomylić stivi.

Forum specjalne, serio widząc jeszcze posta mayora, nie domyśliłeś się o czym pisze? 

Screenshot_20250527-160115_Chrome.jpg

Edytowane przez steve

3 minuty temu, steve napisał(a):

Forum specjalne

Screenshot_20250527-160115_Chrome.jpg

xDDDDDDD

1. To nie jest post od którego zaczął się Twój shitstorm, spróbuj wcześniejsze kilka postów.

xDDDDDDD

2. Ten post co wkleileś był od razu edytowany (słownik, gramatyka) a nie że  zmienił się sens samej wypowiedzi z resztą Twój cytat tego postu jest taki sam jak jego wyedytowana treść.

xDDDDDDDD

Mylisz, posty i kluczysz.

11 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

xDDDDDDD

1. To nie jest post od którego zaczął się Twój shitstorm, spróbuj wcześniejsze kilka postów.

xDDDDDDD

2. Ten post co wkleileś był od razu edytowany (słownik, gramatyka) a nie że  zmienił się sens samej wypowiedzi z resztą Twój cytat tego postu jest taki sam jak jego wyedytowana treść.

xDDDDDDDD

Mylisz, posty i kluczysz.

poprawilem mayora, że rok temu Indiana pierwsze dwa mecze przegrała na wyjeździe, specjalnie pogrubiłem "u siebie". W zlej kolejnosci zacytowałem, no ale chyba każdy sie domyślił o co chodzi (oprócz cb).

Edytowane przez steve

3 minuty temu, steve napisał(a):

poprawilem mayora, że rok temu Indiana pierwsze dwa mecze przegrała na wyjeździe, specjalnie pogrubiłem "u siebie". W zlej kolejnosci zacytowałem, no ale down, by się domyślił o co chodzi.

No właśnie to jest clue, przypierdalasz się do mnie gdzie ja nie odnosiłem się do wypowiedzi mayora (nie odnosiłem się do zeszłego roku) bo jej nie było jak ja pisałem swojego posta. Błąd Ci się zrobił z tego że to zacytowałeś w złej kolejności.

Przyjmuje przeprosiny, peace.

13 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

No właśnie to jest clue, przypierdalasz się do mnie gdzie ja nie odnosiłem się do wypowiedzi mayora (nie odnosiłem się do zeszłego roku) bo jej nie było jak ja pisałem swojego posta. Błąd Ci się zrobił z tego że to zacytowałeś w złej kolejności.

Przyjmuje przeprosiny, peace.

Ja przyznałem, że źle zacytowałem, natomiast Ty mógłbyś przyznać, ze wykazałeś się ociężałością umysłową....

Dobra juz tam zostawiajac wszystko z boku to jak Thibs zamrozil Brunsona poczawszy od 4Q G3 to one way ticket i wypad z ligi

wspanialy Siakam Raptors Vibe, genialny Nesmiths i Hali, ktory jest absolutnym MVP serii i zjada Brunsona pod niemal kazdym wzgledem (nie do konca z winy Brunsona)

wciaz musi to Indy zamknac w MSG, bo to sa PO 25' i nie ma co igrac z Basketball Gods

Wygląda na to, że faktycznie w finale dostaniemy matchup dwóch teamów zbudowanych na plecach wywalenia Paula George'a (SGA + Sabonis --> Haliburton), nie ma chyba bardziej PG13-owej ciekawostki. ;]

42 minuty temu, Qbajag napisał(a):

Mnie Hali ciągle boli jako fana Suns. Spadł do picku Suns w drafcie i bardzo chciałem wtedy jego właśnie, ale woleli w Phoenix Jalena Smitha. Wiem wzięli CP3 wtedy, ale mógł Ha li się przy CP3 uczyć, a potem go zastąpić.

Normalnie ze stealami w drafcie i gadaniem po latach pt. 'X powinien go wziąć' to jest biadolenie po fakcie, po prostu nikt nie wiedział, że Y będzie tak dobry - ale z Halibanem śmiesznie wyszło, bo gość był w wielu mockach w okolicach top5, a spadł do 12. picku. 

Edytowane przez BMeF

12 minut temu, BMeF napisał(a):

Normalnie ze stealami w drafcie i gadaniem po latach pt. 'X powinien go wziąć' to jest biadolenie po fakcie, po prostu nikt nie wiedział, że Y będzie tak dobry - ale z Halibanem śmiesznie wyszło, bo gość był w wielu mockach w okolicach top5, a spadł do 12. picku. 

Jasne rozumiem. Nie biadolę np. że wzięli Morrisa a nie Kahwi'a. Ale Hali gdy spadł do 10 to byłem pewien, że Suns go wezmą. 

3 minuty temu, Qbajag napisał(a):

Jasne rozumiem. Nie biadolę np. że wzięli Morrisa a nie Kahwi'a. Ale Hali gdy spadł do 10 to byłem pewien, że Suns go wezmą. 

Nom, miałem na myśli, że w case'ie Haliburtona to ma akurat sens, bo typ wyleciał poza top10 w sumie nie wiadomo dlaczego (były plotki, że bardzo chciał trafić do Kings, ale to pewnie meme-plotki), a skończył na razie jako top1-2 graczy draftu (tbh odrzucając hype, upside i status syna Jordana nie sądzę, żeby Edwards był od niego lepszym graczem tu i teraz). 

Cytat
The Pacers’ front office built a title contender via savvy trades:
- Domantas Sabonis for Tyrese Haliburton
- Caris LeVert for Andrew Nembhard and Ben Sheppard (future draft capital)
- Malcolm Brogdon for Aaron Nesmith
- Two 2nd-round picks for Obi Toppin
- Bruce Brown + three late first-round picks for Pascal Siakam

4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Minus jest taki, ze ciezko utrzymac najlepszych zadaniowcow po jakims udanym runie, jak maja w timeline nowa umowe zaraz za rogiem. Zeby utrzymac “core-4/5” to jest tylko kilku wlascicieli ktorzy moga sobie na to pozwolic, ewentualnie jakies zrzadzenie losu z kontraktowaymi timelinesami.

czyli mamy mniejsza mobilnosc w topie graczy (tego chcieli wlasciciele) ale mega ruch w srodku (limity $) i na dole (zawodnicy traktowani jak pocket change, vide kontrakt z dupy dla Okoro, bo gdzies sie go uzyje jako wypelniacza).

Druzyny buduje sie na 2-3lata a pozniej brutalna weryfikacja z apronami.

8 minut temu, memento1984 napisał(a):

Minus jest taki, ze ciezko utrzymac najlepszych zadaniowcow po jakims udanym runie, jak maja w timeline nowa umowe zaraz za rogiem. Zeby utrzymac “core-4/5” to jest tylko kilku wlascicieli ktorzy moga sobie na to pozwolic, ewentualnie jakies zrzadzenie losu z kontraktowaymi timelinesami.

czyli mamy mniejsza mobilnosc w topie graczy (tego chcieli wlasciciele) ale mega ruch w srodku (limity $) i na dole (zawodnicy traktowani jak pocket change, vide kontrakt z dupy dla Okoro, bo gdzies sie go uzyje jako wypelniacza).

Druzyny buduje sie na 2-3lata a pozniej brutalna weryfikacja z apronami.

ale Indy ma chyba jedynie Turnera do podpisania, reszta pod kontraktami