Skocz do zawartości

[ECF] New York Knicks (3) vs Indiana Pacers (4)

agresywnychomik

New York - Indiana  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. New York - Indiana

2. 2. Czy mistrzostwo w tym roku pojedzie na Wschód ?

3. 3. Najlepszy zawodnik serii?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 22.05.2025 o 01:00

Rekomendowane odpowiedzi

39 minut temu, cwikson napisał(a):

Haha miałem napisać, że piekło zamarzło i LBS chwali KAT-a, nawet zacząłem to klepać ale szybko pomyślałem, że i tak odpisze, że to tylko jeden mecz i jedna kwarta więc dałem sobie spokój 😜

W sumie ta "produkcja" ofensywna w 4Q Townsa, to wynik tego ,że KAT przez większość czasu miał wsparcie 4 dobrze broniących grajków. Jeden słabo broniący Towns może być ukryty , jak jest dwóch KAT +JBson to już cała D się sypie 

Godzinę temu, cwikson napisał(a):

Haha miałem napisać, że piekło zamarzło i LBS chwali KAT-a, nawet zacząłem to klepać ale szybko pomyślałem, że i tak odpisze, że to tylko jeden mecz i jedna kwarta więc dałem sobie spokój 😜

pochwaliłem za co wypadało pochwalić, to chyba uczciwie z mojej strony czy nie? czy lepiej rżnąć głupa, bo po raz kolejny nie rozumiesz przekazu? powiem więcej - KAT zdobył 20 punktów przez pierwsze 7 minut kwarty i w następnych 5ciu nie zdobył ich w ogóle i całe szczęście, że ta trójka Turnera się wykręciła z kosza, za to też mam go chwalić? sami się podkładacie, a potem jakieś umizgi, że odpowiadam na te Wasze samobóje

50 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

pochwaliłem za co wypadało pochwalić, to chyba uczciwie z mojej strony czy nie? czy lepiej rżnąć głupa, bo po raz kolejny nie rozumiesz przekazu? powiem więcej - KAT zdobył 20 punktów przez pierwsze 7 minut kwarty i w następnych 5ciu nie zdobył ich w ogóle i całe szczęście, 

Z tych 5ciu trzy minuty grał z pięcioma faulami na koncie, na dodatek Brunson wszedł w końcówce na parkiet i JB był pierwszym scorerem, a KAT grał bliżej tablicy na C bo wtedy MRob był na ławce, Towns miał bodaj 4 zbiorki. Znowu dorabiasz swoją filozofię, tak samo jak z tym choojowym kryciem Nesmitha przez OG

1 godzinę temu, mayor napisał(a):

W sumie ta "produkcja" ofensywna w 4Q Townsa, to wynik tego ,że KAT przez większość czasu miał wsparcie 4 dobrze broniących grajków. Jeden słabo broniący Towns może być ukryty , jak jest dwóch KAT +JBson to już cała D się sypie 

Troche mi się nie zgadzają strony parkietu. Ale nieważne! Może seria tak mniamniusna zrobi się jeszcze smaczniejsza. 

22 minuty temu, cwikson napisał(a):

Człowieku ty prostego żartu nie rozumiesz, oj ciężko muszą mieć z Tobą w domu

nikt nie ma ze mną problemu, na codzień szanuję ludzi, jestem człowiekiem bezkonfliktowym, tak samo jak bezkonfliktowo i merytorycznie zacząłem dyskusje w temacie Knicks na początku sezonu by w rezultacie zostawać opluwany przez jakieś pół roku, spójrzcie co sami robicie, a potem oceniajcie kogoś kogo nawet nie znacie

25 minut temu, mayor napisał(a):

Z tych 5ciu trzy minuty grał z pięcioma faulami na koncie, na dodatek Brunson wszedł w końcówce na parkiet i JB był pierwszym scorerem, a KAT grał bliżej tablicy na C bo wtedy MRob był na ławce, Towns miał bodaj 4 zbiorki. Znowu dorabiasz swoją filozofię, tak samo jak z tym choojowym kryciem Nesmitha przez OG

Brunson grał chyba niecałe 2 minuty albo coś koło tego w drugiej połowie czwartej kwarty, wcześniej niewiele więcej, nie mam pojęcia co mają do rzeczy 5 fauli skoro rzucał i nie trafiał, no, ale niewiele mnie już dziwi tutaj

6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Brunson grał chyba niecałe 2 minuty albo coś koło tego w drugiej połowie czwartej kwarty, wcześniej niewiele więcej, nie mam pojęcia co mają do rzeczy 5 fauli skoro rzucał i nie trafiał, no, ale niewiele mnie już dziwi tutaj

Wiadomo z 5 faulami nie ma żadnego ciśnienia, można grać tak samo intensywnie jak z czystym kontem. Tym bardziej kiedy połowa jego fauli to faule ofensywne, sędziuje wyjątkowo "bezstronny" Foster , a kapitan clutch ma też 5 fauli . Jak ktoś nie jest w stanie tego zrobić to jest miękiszonem, przepłaconą pizdą, pozyskaną w najbardziej zjebanej wymianie dziesięciolecia za superstara Rondla. No , ale niewiele mnie już dziwi w Twojej twórczości na forum 

11 minut temu, mayor napisał(a):

Wiadomo z 5 faulami nie ma żadnego ciśnienia, można grać tak samo intensywnie jak z czystym kontem. Tym bardziej kiedy połowa jego fauli to faule ofensywne, sędziuje wyjątkowo "bezstronny" Foster , a kapitan clutch ma też 5 fauli . Jak ktoś nie jest w stanie tego zrobić to jest miękiszonem, przepłaconą pizdą, pozyskaną w najbardziej zjebanej wymianie dziesięciolecia za superstara Rondla. No , ale niewiele mnie już dziwi w Twojej twórczości na forum 

kecz się chłopie

Może to połączenie słów lecz i kolcz. Trzeba zapytać Julka bo on umi w te nowe mody. Już się tak nie napinajcie wzajemnie bo zaraz Silver zrobi finał IND OKC byle tylko tego nie czytać. A po wpisach przecież oczywiste jest że chcecie wasze ukochane ekipy czyli KAT wspierany świetnym trenerem vs Juliusz wygrałem wymianę Rundllle

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

Już się tak nie napinajcie wzajemnie bo zaraz Silver zrobi finał IND OKC byle tylko tego nie czytać. A po wpisach przecież oczywiste jest że chcecie wasze ukochane ekipy czyli KAT wspierany świetnym trenerem vs Juliusz wygrałem wymianę Rundllle

Nie jest takie oczywiste, dla mnie ważniejsze jest żeby te finały konferencji trwały jak najdłużej, były zacięte aż do G7, a idealnie jakby jeszcze wpadło kilka rozstrzygnięć w overtime. Knicks i tak zrobili postęp względem zeszłego sezonu, nawet jak polegną to nie będzie końca świata, za rok będzie szansa na poprawę , skład nawet jeśli bez spektakularnych wzmocnień ,będzie lepiej zgrany, może nowy trener ze świeżym warsztatem , ktoś z ławki wejdzie na wyższy poziom itp. Jest duży margines na poprawę okienko na walkę o najwyższe cele cały czas otwarte. A za Rondelka też trzymam kciuki, tej nocy trochę mnie zawiódł, ale ogólnie ma udane playoffy i liczę na to że dostanie tego supermaxa bo mu się należy jak rolnikowi dopłaty unijne 

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Może to połączenie słów lecz i kolcz. Trzeba zapytać Julka bo on umi w te nowe mody. Już się tak nie napinajcie wzajemnie bo zaraz Silver zrobi finał IND OKC byle tylko tego nie czytać. A po wpisach przecież oczywiste jest że chcecie wasze ukochane ekipy czyli KAT wspierany świetnym trenerem vs Juliusz wygrałem wymianę Rundllle

Jakie napinanie ? Przecież LBS tu robi jakąś projekcje, DARVO czy jak to się tam nazywa w psychologii, nie wiem trzeba Julka zapytać xD.

Co do samej serii to tylko 5 razy w historii drużyna która przegrała 2 pierwsze mecze u siebie, awansowała.

1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a):

Jakie napinanie ? Przecież LBS tu robi jakąś projekcje, DARVO czy jak to się tam nazywa w psychologii, nie wiem trzeba Julka zapytać xD.

Co do samej serii to tylko 5 razy w historii drużyna która przegrała 2 pierwsze mecze u siebie, awansowała.

Nie do końca 5 razy. W sumie 34 razy, z tym że część była rozgrywana jeszcze w systemie best of five. Ostatnio właśnie Pacers wyszli z deficytu 0-2 z Knicks w zeszłym roku. Tak że teraz kolej na 

Godzinę temu, mayor napisał(a):

Ostatnio właśnie Pacers wyszli z deficytu 0-2 z Knicks w zeszłym roku.

3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a):

Przecież Indiana te 2 pierwsze mecze przegrała w MSG, A to jest zupełnie inna para kaloszy niż przejebac 2 mecze u siebie na start.

18 minut temu, steve napisał(a):

Przecież Indiana te 2 pierwsze mecze przegrała w MSG, A to jest zupełnie inna para kaloszy niż przejebac 2 mecze u siebie na start.

To jakim cudem po 3 meczach jest 2-1 dla Indiany?

Knicks właśnie przegrali u siebie 2 mecze na otwarcie serii.

Nie wiem o czym piszesz, ja o tym roku, obecnej serii gdzie mecz no4 jest dziś w nocy :)

Edytowane przez agresywnychomik

2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

To jakim cudem po 3 meczach jest 2-1 dla Indiany?

Knicks właśnie przegrali u siebie 2 mecze na otwarcie serii.

Nie wiem o czym piszesz, ja o tym roku, obecnej serii gdzie mecz no4 jest dziś w nocy :)

Następny geniusz, mayor pisal o zeszłorocznej serii, wy czytacie ze zrozumieniem, czy wam trzeba podgrubiac?

Godzinę temu, mayor napisał(a):

Ostatnio właśnie Pacers wyszli z deficytu 0-2 z Knicks w zeszłym roku. Tak że teraz ko

W zeszłym roku każdy wygrywał swoje domowe mecze aż do G7 w MSG. Tutaj jest sytuacja, że Pacers zaczęli od 2 wyjazdowych zwycięstw, czego tu można nie rozumieć? 

Pisałem przed serią @RonnieArtestics, że ta przewaga parkietu będzie tu uja warta, bo obie ekipy kręcą lepsze bilanse na wyjazdach😅

31 minut temu, steve napisał(a):

Następny geniusz, mayor pisal o zeszłorocznej serii, wy czytacie ze zrozumieniem, czy wam trzeba podgrubiac?

xDDDDDD 

Te cytaty co podałeś to moj był pierwszy a mayora drugi więc nie mogłem się odnosić do tego co on napisał.

Jeszcze raz ja pisałem o tegorocznej serii, i na przyszłość kolejność chronologiczna postów na forum jest od góry do dołu a nie od dołu do góry.

Pozdrawiam.

28 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

xDDDDDD 

Te cytaty co podałeś to moj był pierwszy a mayora drugi więc nie mogłem się odnosić do tego co on napisał.

Jeszcze raz ja pisałem o tegorocznej serii, i na przyszłość kolejność chronologiczna postów na forum jest od góry do dołu a nie od dołu do góry.

Pozdrawiam.

Weź się chłopie nie pogrążaj, down by zrozumiał, a ty widać nie. Edytowałeś posta także zajarzyles po czasie xd

Edytowane przez steve