Skocz do zawartości

[ECF] New York Knicks (3) vs Indiana Pacers (4)

agresywnychomik

New York - Indiana  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. New York - Indiana

2. 2. Czy mistrzostwo w tym roku pojedzie na Wschód ?

3. 3. Najlepszy zawodnik serii?

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 22.05.2025 o 01:00

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Powiedz to żonie xD

"Siedzimy 7h na pace ale ja jutro z Dolanem wale w loży" ;)

No chyba Dolan od dłuższego czasu się nie pokazuje w MSG, w każdym razie w tych PO ani raz go nie było widać. Chyba że zakłada papierową torbę na głowę, żeby ukryć swój brzydki ryj

Godzinę temu, mayor napisał(a):

No właśnie jak porównanie 3 minut bez Tatuma praktycznie w garbage time G4 ,do wpływu na wynik serii absencji trzech podstawowych graczy Cavs w G2

Nawet sześciu , wszystkie o tej samej godzinie 8PM ET a u nas 2

Ło, żadnej 2130 u nas. Dzieki

6 minut temu, balech napisał(a):

Ło, żadnej 2130 u nas. Dzieki

Od zawsze tak jest ze od CFinals nie ma meczy dla Europy. America first i to zrozumiałe, finały to nie niedzielny piknik w południe. Zawsze ostatni mecz dla Europy to game7 w 2giej rundzie a jak nie ma zadnego g7 to nie ma nawet i tego meczu. 

Edytowane przez RonnieArtestics

FB_IMG_1747484196637.thumb.jpg.fe4ad7a953ecaf6b079d8561210bfeb8.jpgO Knicks w finale wschodu raczej nie myślałem że się uda, ale że jeszcze będą mieć przewagę parkietu?  😁

Zapowiada się zacna seria, oby jak najdłuższa i zacięta, a na koniec niech wygra lepszy (oczywiście patrzymy na tabelę po rs) 😉😁

Edytowane przez cwikson

2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

To ja coś nie teges, myślałem że kolega siedzi w DC.

Jak przecież założył wątek o serii Pacers-Cavs- znaczy na zasadzie copy-paste z Chat HWDP , a jak ukochanej drużynie przestała karta żreć to się wyciszył, schował do nory, i tylko napierdalał posty w wątkach politycznych

3 minuty temu, mayor napisał(a):

Jak przecież założył wątek o serii Pacers-Cavs- znaczy na zasadzie copy-paste z Chat HWDP , a jak ukochanej drużynie przestała karta żreć to się wyciszył, schował do nory, i tylko napierdalał posty w wątkach politycznych

Ja kocham Wiśle i nie mieszkam już w Krk.

5 minut temu, cwikson napisał(a):

Nigdy nie zrozumiem po co ktoś urządza takie prowokacje? Może przegrał jakiś zakład?

Nigdy nie byłem w Ameryce, ale znam ludzi którzy byli...

A tak już zupełnie serio to Europa i Ameryka "kinicowsko" to dwa zupełnie inny światy. Tam nie ma hoolsow, palenia flag i napierdalania się w imię Boga, zasad i ukochanych barw za które by się oddało krew, zdrowie, a i jak trzeba życie.

Krótko mówiąc jest po prostu zdrowo i normalnie, dlatego "mnie się to nie podoba mnie". Takie zaściankowe, nieamerykanskie. Takie trochę grubiańskie jak pizza z podwawelska i keczapem...

5 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

To ja coś nie teges, myślałem że kolega siedzi w DC.

Cytat

Też się zastanawiam kto tu zjebał ,wszystko wskazuje na sztab medyczny w amerykańskim Wąchocku . Teraz jeszcze ta kostka Donovana, jak Don nie wróci to w zasadzie Pacers już są w finale konferencji. Drugi rok z rzędu tylko dzięki kontuzjom u przeciwników z 2 rundy 

Cytat

Nie wydaje mi się. Może sądzisz po zeszłorocznym wpierdolu w ECF jaki Pacers zebrali, tylko Celtics zostali na teraz bez lidera i Indiana kolejny raz (już nie wiem który z rzędu) by miała szansę wygrania serii tylko dzięki kontuzjom u przeciwników 

naprawde trzeba byc zyciowym nieudacznikiem zeby na lajtowy post odpowiadac w taki sposob ;). gosciu jest zaskoczony ze nie bylo o czym pisac w serii jak 4 z top6 zawodnikow gralo z kontuzja od G3+.

Kontuzje u C's to wisienka w swiecie pato-krawca, trzeba wpierdolic kruka z pazurami!

twitterowy swiat - zawodnik z kontuzja nie gra -> laps/miekiszon; gra z kontuzja -> paczaj zdrowy (feat. DM nie mogacy podskoczyc przy open layupie)!. 

tak wiec wrocmy do meritum, do swiata mayora, dwa pietra ponizej piwnicy:

@mayor pierdolony spoleczny pasozycie, zaplac brakujace skladki z pracy na czarno w US i przestan sie leczyc na koszt wiekszosci uzytkownikow forum e-nba.pl w Polsce.

Edytowane przez memento1984

8 minut temu, memento1984 napisał(a):

naprawde trzeba byc zyciowym nieudacznikiem zeby na lajtowy post odpowiadac w taki sposob ;). gosciu jest zaskoczony ze nie bylo o czym pisac w serii jak 4 z top6 zawodnikow gralo z kontuzja od G3+.

twitterowy swiat - zawodnik z kontuzja nie gra -> laps; gra z kontuzja -> paczaj zdrowy (feat. DM nie mogacy podskoczyc przy open layupie)!. 

tak wiec wrocmy do meritum, do swiata mayora, dwa pietra ponizej piwnicy:

@mayor pierdolony spoleczny pasozycie, zaplac brakujace skladki z pracy na czarno w US i przestan sie leczyc na koszt wiekszosci uzytkownikow forum e-nba.pl w Polsce.

Nie chce bronić przegranej sprawy bo faktycznie nie ma czego ale spróbuj wybaczyć, po co psuć fajną atmosferę tych PO, gość może być overexcited I strzela na oślep, ja na przykład LBS i jego zaczepki ignoruje.

18 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Nie chce bronić przegranej sprawy bo faktycznie nie ma czego ale spróbuj wybaczyć, po co psuć fajną atmosferę tych PO, gość może być overexcited I strzela na oślep, ja na przykład LBS i jego zaczepki ignoruje.

trzeba bylo utemperowac te uprzywilejowana pozycje jednego usera jadaca z Indiana jak jego wujek-ubek z solidarnosciowcami!

34 minuty temu, memento1984 napisał(a):

trzeba bylo utemperowac te uprzywilejowana pozycje jednego usera jadaca z Indiana jak jego wujek-ubek z solidarnosciowcami!

Szczerze to nie znam historii mayora i nie  interesuje mnie to gdyż chłop jest bucem. Proszę tylko nie psujcie mi największej podjarki od 25 lat związanej z NBA, jak macie się zamiar napierdalać to spoko, tylko rozważcie miejsce, może w innym temacie