MarcusCamby Opublikowano Niedziela o 19:10 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:10 Lada moment loteria draftu, więc warto podać oficjalną kolejność po zakończeniu play-in: RL NBA - BeGM 1. Utah Jazz - Washington Wizards 2. Washington Wizards - Houston Rockets 3. Charlotte Hornets - Atlanta Hawks 4. New Orleans Pelicans - Sacramento Kings 5. Philadelphia 76ers - San Antonio Spurs 6. Brooklyn Nets - Phoenix Suns 7. Toronto Raptors - Charlotte Hornets 8. San Antonio Spurs - Philadelphia 76ers 9. Phoenix Suns - Portland Trail Blazers 10. Portland Trail Blazers - Detroit Pistons 11. Dallas Mavericks - Golden State Warriors 12. Chicago Bulls - Indiana Pacers 13. Sacramento Kings - Dallas Mavericks 14. Atlanta Hawks - Boston Celtics 15. Miami Heat - Chicago Bulls 16. Orlando Magic - Miami Heat 17. Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers 18. Memphis Grizzlies - Utah Jazz 19. Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers 20. Golden State Warriors - New Orleans Pelicans 21. Minnesota Timberwolves - Los Angeles Clippers 22. Los Angeles Lakers - New Jersey Nets 23. Indiana Pacers - New York Knicks 24. Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder 25. Denver Nuggets - Milwaukee Bucks 26. New York Knicks - Memphis Grizzlies 27. Houston Rockets - Denver Nuggets 28. Boston Celtics - Toronto Raptors 29. Cleveland Cavaliers - Orlando Magic 30. Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Niedziela o 19:55 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:55 Ubiegłeś mnie Marcus, bo miałem wrzucić jutro Po losowaniu zrobimy właściwą kolejność draftu skoro mamy już temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Niedziela o 21:53 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:53 @january chyba nie chcesz aby w RL 76ers dostali jedynkę? Fatalne dla ligi konsekwencje. Wybieram z #19. Zaskakująco wysoko. Ciekawa też sytuacja z #14 zarówno w RL jak i w begm. Trzeba trzymać kciuki. @Tecu też wypada 3mac kciuki. Zachęcam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Poniedziałek o 06:27 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:27 8 godzin temu, ignazz napisał(a): @january chyba nie chcesz aby w RL 76ers dostali jedynkę? Fatalne dla ligi konsekwencje. Jedynie Flagg u mnie w begm osłodziłby takie paskudne rozstrzygnięcie loterii w RL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Wtorek o 01:32 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 01:32 Graty @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Wtorek o 06:00 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:00 Kolejność draftu po loterii: 1 GSW 2 PHI 3 LAL 4 ATL 5 WAS 6 HOU 7 SAC 8 PHX 9 CHA 10 POR 11 HOU 12 WAS 13 DAL 14 SAS 15 CHI 16 WAS 17 LAL 18 PHX 19 SAS 20 HOU 21 CHI 22 BKN 23 POR 24 OKC 25 SAC 26 MEM 27 ATL 28 IND 29 POR 30 MIN 31 ATL 32 HOU 33 PHX 34 CHA 35 CHA 36 PHX 37 UTA 38 PHI 39 POR 40 DET 41 ATL 42 GSW 43 MIN 44 CHA 45 BKN 46 UTA 47 TOR 48 CHA 49 DET 50 ATL 51 NOP 52 BKN 53 DET 54 UTA 55 WAS 56 DET 57 BKN 58 CHA 59 HOU 60 CHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 08:31 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 08:31 Downvote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 13:44 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:44 mam nadzieję @Reikai że zaczniesz znowu być aktywnym GMem, bo potrzebujemy ruchu w interesie gratki tak czy inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Wtorek o 15:06 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:06 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): mam nadzieję @Reikai że zaczniesz znowu być aktywnym GMem, bo potrzebujemy ruchu w interesie gratki tak czy inaczej Nie powiem, jest zajaweczka, ze do Ziona który w koncu wzial sie za siebie, dokladam podobno top3 prospecta 21 wieku. Ja tam malo sledzilem ten draft, ale madrzejsi odemnie sa zachwyceni Flaggiem. @january @Tecu bede zadowolony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Wtorek o 15:10 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:10 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Nie powiem, jest zajaweczka, ze do Ziona który w koncu wzial sie za siebie, dokladam podobno top3 prospecta 21 wieku. Ja tam malo sledzilem ten draft, ale madrzejsi odemnie sa zachwyceni Flaggiem. @january @Tecu bede zadowolony? Trade down z Lakers proponuję, są liczne głosy, że lepiej brać Baileya niż Flagga od ludzi co się znają na NBA (Paul George tak uważa na przykład), nie ma co ryzykować w Warriors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Wtorek o 15:11 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:11 Za lamelo podobno najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 15:15 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:15 Brunson + Watson proponuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Wtorek o 15:23 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:23 Jak juz wjechalo 3 pick i 7x 1st to chyba jest grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Wtorek o 15:28 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:28 21 minut temu, Reikai napisał(a): Nie powiem, jest zajaweczka, ze do Ziona który w koncu wzial sie za siebie, dokladam podobno top3 prospecta 21 wieku. Ja tam malo sledzilem ten draft, ale madrzejsi odemnie sa zachwyceni Flaggiem. @january @Tecu bede zadowolony? Harper troszkę słabszy, ale lepiej pasuje do Ziona. Oczywiście mogę coś dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 15:29 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:29 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Jak juz wjechalo 3 pick i 7x 1st to chyba jest grubo Głupi Jasiu, głupi Jasiu. Rozumiałeś mowę ptasią, ale więcej już rozumiesz dziś... W baśniach śpią prawdziwe dzieje, woda życia nie istnieje... Fultz też miał hype jak Davis, Zion czy Doncic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Wtorek o 15:37 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:37 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Głupi Jasiu, głupi Jasiu. Rozumiałeś mowę ptasią, ale więcej już rozumiesz dziś... W baśniach śpią prawdziwe dzieje, woda życia nie istnieje... Fultz też miał hype jak Davis, Zion czy Doncic. Inny poziom wiedzy 8 lat temu mój, plus przecież Fultz to akurat specyficzna mega sytuacja (mentalnie się złamał). Ale Reikai nie sprzeda Flagga, więc tam kij z takimi zabawowymi ofertami, szkoda, bo strasznie Cooper mi się marzył, ale za łatwo bym miał Tegoroczne #3 i #17 pick to dopiero początek mojej flotylli picków, którą zebrałem, czas zacząć powoli budować team na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 15:45 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:45 5 minut temu, january napisał(a): Inny poziom wiedzy 8 lat temu mój, plus przecież Fultz to akurat specyficzna mega sytuacja (mentalnie się złamał). Ale Reikai nie sprzeda Flagga, więc tam kij z takimi zabawowymi ofertami, szkoda, bo strasznie Cooper mi się marzył, ale za łatwo bym miał Tegoroczne #3 i #17 pick to dopiero początek mojej flotylli picków, którą zebrałem, czas zacząć powoli budować team na przyszłość Jakby znana Ci była twórczość naszego polskiego GOATa barda Kaczmarskiego to byś wiedział, że dalej celowo uciąłem "ale zawsze warto po nią iść" co zupełnie zmienia kontekst utworu Ale pasowało mi idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi