Kubbas Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu ja kibicuje Jokicowi takze mi to nie jest na reke ale no, "a nie mowilem" no Murray zesral sie w portki, a Porter pechowo, 2 dobre trojki on zazwyczaj trafia takie rzuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Kubbas napisał(a): ale no, "a nie mowilem" żadne pitolenie o klątwie Wesa nie ma sensu,gdy drugi mecz pod rząd nie potrafisz czystego rzutu trafić jeszcze w ogóle muszę pierwszą połowę zobaczyć, bo nadziałem się na spolier z wynikiem +1 na 4 minuty do końca i oglądałem od trzeciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1.05 - 10.00 kursy na wygrana serii na ten moment. no chyba juz tylko najbardziej niepoprawni optymiści wierzą w odwrocenie losow tej serii. na moje OKC domknie temat w nastepnym meczu. ale wolalbym sie mylic. i zobaczyc g7 jak Nuggets tam wylapuja dopiero wpierdol. Edytowane 2 godziny temu przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 58 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): no chyba juz tylko najbardziej niepoprawni optymiści wierzą w odwrocenie losow tej serii. chyba wszyscy bardziej zakładali dominacje Thunder w G5 niż to, że Nuggets będą prowadzić +12 czy ile tam pod koniec 3Q jeśli te playoffy nas czegoś nauczyły to tego, że niczego nie można być pewnym ja daje over -8 na Nuggets jak wejdzie… to wtedy całość na G7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): chyba wszyscy bardziej zakładali dominacje Thunder w G5 niż to, że Nuggets będą prowadzić +12 yyy nie wiem kto tak zakłądał, na pewno nie wszyscy, a już zupełnie nie ten kto oglądał G3 & G4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, rw30 napisał(a): yyy nie wiem kto tak zakłądał, na pewno nie wszyscy, a już zupełnie nie ten kto oglądał G3 & G4 ja pod koniec G4 widziałem kompletnie wyprute z sił Denver, a Okla wydawała się podkręcać tempo im bliżej końca spotkania trzeba było postawić hajsy na bliski wynik, bo buki też widziały to inaczej (OKC -10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi