blackmagic Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Przynajmniej z dobrego wyniki brauna w NBA można się cieszyć. Póki co prawie remisuje z okc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, jordan20 napisał(a): przyjmijmy,ze dzis przegraja, on poglebi kontuzje (zerwany acl itp), bedzie przez rok niezdolny do gry - na tym polega charakternosc ? na dzisiejszym meczu nie konczy sie swiat. ryzykowac z gra na blokadzie i pokazywac charakternosc mozna w 7 meczu finalu nba,a nie dzis Ależ to jest pi****lenie. Odpocznie w game1-4 WCF. Nie bój żaby. I co ma ACL który jest z przodu nogi do ścięgna udowego, które jest z tylu? wytłumacz proszę ? Edytowane 12 godzin temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 3 minuty temu, jordan20 napisał(a): przyjmijmy,ze dzis przegraja, on poglebi kontuzje (zerwany acl itp), bedzie przez rok niezdolny do gry - na tym polega charakternosc ? Tak, na tym że nie kalkulujesz i jak możesz pomóc drużynie to pomagasz. Być może dzięki niemu dzisiaj przepchną i pójdą po mistrzostwo, a może ty będziesz miał rację. Nieważne, jak jest możliwość to grasz a nie myślisz o kolejnym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 5 minut temu, jordan20 napisał(a): przyjmijmy,ze dzis przegraja, on poglebi kontuzje (zerwany acl itp), bedzie przez rok niezdolny do gry - na tym polega charakternosc ? na dzisiejszym meczu nie konczy sie swiat. ryzykowac z gra na blokadzie i pokazywac charakternosc mozna w 7 meczu finalu nba,a nie dzis Upierasz się z tym ze to nie finał. A może po przejściu OKC nie będzie już tak ciężko patrząc kto już odpadł? Jego decyzja plus fakt ze w NBA są gwarantowane kontrakty pomaga Ma gwarantowane extension 2029 Klub zadbał to on dba a Ty tu jedziesz swoją śpiewka Wiesz ze on już ma podpisany kontrakt do przodu? Poczytaj proszę jak go klub potraktował i potem napisz ponownie z tamtej perspektywy Jezeli już tak krytykujesz to ryzyko to nie ma znaczenia czy to 2,3, 4 runda Tym bardziej ze można dorobić teorie ze to przedwczesny finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 49 minut temu, ignazz napisał(a): Tym bardziej ze można dorobić teorie ze to przedwczesny finał nie bez Gordona w kolejnych rundach, Watson przez caly sezon nie dostal zaufania, to tez nie ma zadnego powodu zeby nagle zaczal grac jak starter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu chyba elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Brzydko się Nuggets żegnaja z tymi PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, ignazz napisał(a): Tym bardziej ze można dorobić teorie ze to przedwczesny finał w OKC to w ogóle jest jakikolwiek inny team w jakiejkolwiek dyscyplinie? Lacrosse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 7 minut temu, rw30 napisał(a): w OKC to w ogóle jest jakikolwiek inny team w jakiejkolwiek dyscyplinie? Lacrosse? NCAA (football, basketball)- Sooners i to chyba na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 8 minut temu, rw30 napisał(a): w OKC to w ogóle jest jakikolwiek inny team w jakiejkolwiek dyscyplinie? Lacrosse? Nie wciągniesz mnie w taką dyskusję bo w San Antonio nie zamierzam szukac klubów i jeszcze abyś nie dostał finałów OKC IND bo to już będą metropolitalny wojny gwiezdne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Caruso Nuggets nigdy nie bedziecie jak Knicks - nie odrobią tego. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 19 minut temu, ignazz napisał(a): Nie wciągniesz mnie w taką dyskusję ja Cię nie próbuję wciągnąć w dyskusję, ja się śmieję z tego co napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Jest i finał konferencji. Niesamowity kolektyw, który dziś to udźwignął i pojechał na grubo z Denver. Nuggets dobra ekipa, lubię i doceniam jakość Joka, Jamala i Gordona, a i Braun dawał radę. Jeden placek z polskiego fanbase zje banany, ale ot taki folklor. Nuggets szykują wędki, a Okla szykują się na Edwardsa. Jedziemy dalej. Gratulacje dla fanów Pacers, Knicks i Timberwolves. Życzę nam super emocjonujących finałów. Niech wygra najlepszy. OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Jest 10 minut do końca i -32 (xd) więc spokojnie mogę zacząć pisać podsumowanko. Zostawiając już z boku sędziowanie, to nie ma co ukrywać, że team nie dojechał, jebałem Jamala, a potem komentarzy przypomnieli, że od G6 ma grypę, to nie robocop i tak zdążył udowodnić swoje, piękne chwile zapewnił, zresztą jak cały zespół, przed G5 pojawiło się info, ze Jok miał mocno rozwalony łokieć, stąd te podwójne armsleevy, stad też taka pewnie chwiejna skuteczność, to wciąż nie tłumaczy, aż takiej zapaści, ale nie chciałbym tu dramatyzować Dostaliśmy od Nuggets chyba b2b najlepsze serie w 21 wieku i to w momencie gdy nikt kompletnie w nich nie liczył, a tym bardziej ja, przed chwilą wyjebali im trenera z GMem. Kocham ten zespół jego aure i charakter, wynik sportowy to tylko miły dodatek, prawie wszystkie mecze widziałem na żywo, to były niesamowite momenty i potem z dumą totalnie niewyspany do roboty w koszulce Joka jak panisko, to będę pamiętał, a nie ten blowout i się tym zamartwiał. Bardzo szkoda tego G4, bo Okla chyba nie dałaby rady ograć nas trzy razy pod rząd. W edycji muszę dopisać, bo kompletnie zapomniałem wspomnieć o Adelmanie. Tak naprawdę to odwalił tylko dziś z tym lineupem na starcie Q2 z którego się zresztą błyskawicznie wycofał. Patrząc na całość i tryb w którym zaczął prace zasługuje na 5+. Ma chłop papiery aby pracować przez resztę kariery Joka, przynajmniej tak się wydaje na dziś dzień. Co dalej? Mam nadzieję, że BIG3 zostanie, dodatkowo Brick, Braun i Watson, reszta młodych bardzo dobrze się zapowiada, może nowe FO tym razem nie będzie uprawiało siedzenia na cipie. Gratulacje dla Thunder, a zwłaszcza dla Prestiego, zbudować takie coś zerowym kosztem by na koniec dodać sobie Caruso z IH to długo, długo a zapewnie nigdy nie zostanie pobite. Zobaczymy na ile będą mieli ciężar serii w nogach, liczę, że Sota im się postawi i też zobaczymy dobry basket Dziękuję pięknie wszystkim życzliwym i nieżyczliwym za aktywność w tematach serii, to spoko czas dla naszego forumka, nie wieje przynajmniej już pitolem. Pewnie będę od teraz znacznie mniej aktywny, ale na pewno będę śledził ECF. Natomiast najbardziej chcę podzękować Ronniemu zwłaszcza za niesamowite G5 z LAC, to zostanie z nami na zawsze, po to tu jesteśmy, Bro. Na koniec tylko zleakuje, że w pierwszych tygodniach sierpnia szykuje się zlot w Krakowie, niebawem założę temat, także znowu będzie okazja się zobaczyć, no i odwiedzić Elda przede wszystkim. Zapraszam wszystkich i kłaniam się dziękując za ten sezon. LBS Edytowane 9 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu stat of the night: 9FGA by Jokic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Do jebnięcia byli ci Thunder, w skali supportu Nuggets (poza G7) mocno stawili się na tę serię (zwłaszcza patrząc na poziom D OKC), o ile od początku Thunder mieli większe rezerwy (żałosny Williams, żałosny shooting, żałosne G1), to jest gdzieś tam niewątpliwie uniwersum i linia czasu, gdzie Jokic gra lepsze G4 i pograne. Nie, że wina Jokicia (aczkolwiek poniżej poziomu playoffy, tu powoli metryka, gdzie powinien trochę pocoastować w regularze, a nie robić NBA 2K statsy do kwietnia żeby w ogóle zrobić playoffy), ale tbh nie za bardzo Nuggets mogą mieć do siebie pretensje za te playoffy (rok temu to jednak zupełnie inna bajka, tam trochę lepszy Murray by wystarczył). Ciekawe czy będzie Bucks '21 case (momentami żałosna gra w ataku z Nets, teamu pod dużą presją, i odblokowanie się w finałach) - bo dobre adjustments w ataku i super Jalen w G7 po fatalnej serii - czy dalej będą męczyć bułę w ataku (32% za 3 w całej serii), wtedy może być różnie. Shai skończył serię z 30-6-7 na 63TS%, niesamowity gracz (dzisiaj trochę statpadding gdy było w double digits). Jest tutaj okienko na sezon spotykany raz na ładnych parę lat wzwyż (MVP RS, MVP finałów, tytuł), pierwszy egzamin zdany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 52 minuty temu, rw30 napisał(a): ja Cię nie próbuję wciągnąć w dyskusję, ja się śmieję z tego co napisałeś Że gdyby DEN pchnęli OKC to z perspektywy potencjalnych gier z MIN i powiedzmy IND nie można tego półfinału nazwać przedwczesnym finałem? Dziwne masz poczucie humoru. Czasem bywa że finał jest łatwiejszy do wygrania niż przejście np zachodu. Więc wytłumacz mi gdzie tu śmiesznie jest. Pośmiejemy się razem. Ścieżka przez MIN i NYK/IND jest dosyć prosta patrząc historycznie I OKC jest tu faworytem. Więc priorytetem DEN ( w kontekście który użyłem ) było walnięcie OKC a potem jakoś to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 16 minut temu, rw30 napisał(a): stat of the night: 9FGA by Jokic no, bez czwartej kwarty, U kiddin Bro? najlepsze mecze Nuggets to takie gdy Jok rzucal mniej, zreszta, no byl bezradny z tym lokciem caruso przyklejonym na Kropelke ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 29 minut temu, rw30 napisał(a): stat of the night: 9FGA by Jokic Murray miał 1/4fg do przerwy ale przegrał mecz dopiero jak zaczął rzucać, hue hue ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no, bez czwartej kwarty, U kiddin Bro? najlepsze mecze Nuggets to takie gdy Jok rzucal mniej, zreszta, no byl bezradny z tym lokciem caruso przyklejonym na Kropelke ;] Rzucał mniej a nie mało jest różnica cóż począć nuggets muszą szukać latem trochę defensywy na obwodzie i wyjebać te zwłoki z numerem 4 na koszulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi