josephnba Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 53 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): dobrze, że przynajmniej nie robili nadziei do samego końca, wydawało się to mało możliwe, ale jednak każdy pozytywny komunikat w takiej sytuacji daje więcej optymizmu niż powinien Nuggets robią sobie wymówkę pod porażkę Czy jakiś pub w Warszawie puszcza dziś mecz? @julekstep może znów obejrzymy raz em g7 nuggets w którym dostają wpierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Several weeks w kontekście walki z Wolves nie brzmi dobrze. Ciekawe kto dziś machnie masterclassa, Westbrook czy EmPiDżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Dla dobrego wcf lepiej byłoby gdyby Thunder awansowali ale tego pączka nie da się nie lubić więc mam rozdarte serce Z drugiej strony pojedynek dwóch najlepszych guardów na świecie to coś wyjątkowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 36 minut temu, josephnba napisał(a): Z drugiej strony pojedynek dwóch najlepszych guardów na świecie to coś wyjątkowego na pewno, zwłaszcza, że nie będzie takowych w tej serii :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 42 minuty temu, josephnba napisał(a): @julekstep może znów obejrzymy raz em g7 nuggets w którym dostają wpierdol młodsza córa u mnie coś złapała, więc muszę być pod ręką ale generalnie going forward można by coś ogarniać, szczególnie że teraz PRAWIE sąsiedzi (inna sprawa że w 99% pubów jak coś puszczają to kopaną ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): na pewno, zwłaszcza, że nie będzie takowych w tej serii :V Znajdź lepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rw30 Opublikowano 18 Maja 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 o, i tym sposobem kończy się najlepsza i najważniejsza cześć sezonu ......czyli druga runda : ) choć w tym roku, wyjątkowo trochę nas rozczarowała (kontuzja Stepha, kontuzja Tatuma), ale zostało to skompensowane przez świetną pierwszą (gdzie też okazało się że teamy z LA to dośc mocno all fur coat and no knickers, ale i tak było dużo powyżej przeciętnej). Jeszcze krótkie wyjaśnienie: w finałach konferencji czy samych finałach czasem już nie ma komu kibicować, same serie czasem są bez historii, a w 2nd zawsze są jakieś perełki, choć tak, w tym roku mniej niż zwykle. Do tego jakieś mecze jeszcze można z ziomkami i Coroną* obejrzeć, bo czasem się coś trafi o europorze. Choć akurat mi się dzisiaj ekipa wysypała, no ale mniejsza o to. Więc seria Nuggets OKC to taka archetypowa 2nd rd series, ze wzlotami i upadkami, niespodziankami i meczami po których masa ludzi pisze 'a nie mówiłem' (choć zadecydował jakiś niespodziewany run niespodziewanego bolka który nigdy więcej już czegoś takiego nie powtórzy, Terrence Mann pozdrawia z Cancun, zwłaszcza Dorta & Strawthera) i totalnym brakiem znaczenia HCO, co jest standardem w zaciętych seriach PO nawet jesli niektórzy ludzie zupełnie się z tym nie zgadzajo. I w sumie dość imponujące jest to, że Denver, które miało odpaść z Clippersami jest w G7 WCSF i wcale nie będzie sensacji jeśli to weźmie. Ale wiadomo, faworytem nie są, bo Gordon, który nafarcił jak mało który roles w historii NBA w jednych PO chyba nie zagra (i to jest kurde przykre, bo dla mnie po tym, jak poszedł z buta na chatę po misiu w 23 a na dokładkę kilka tyg później pojechał do Serbii konie oglądać, gość jest w czubie potentially most likeable ludzi którzy kiedykolwiek grali w NBA - a ja naprawdę mam wyj-ebane kogo bym osobiście lubił a kogo nie w NBA). Ale Watson już pokazywał że jest już trochę lepszy niż no3 & D którym był wcześniej, więc nie wiadomo. Okla też zasługuje na szacunek, bo kiedy już się okazało to, czego wszyscy się spodziewali, czyli że ich nieopierzeni rolesi zgasno w PO & Shai Dildos Alexander przestanie dostawać masę FT, a w dodatku stało się coś czego się nie spodziewano, czyli JDub się obesrał na miętowo - to oni jakąś siłą woli, intensywnością i trójkami Lou Dorta (????!!!!) wygrali g4 i g5. Naprawdę, gdyby przegrali oba te mecze to nikt by nie pisał o jakichś niespodziankach i niesprawiedliwościach, wcale nie byli lepszą / dużo lepszą drużyną, ale że tak młody team przy tylu rzeczach 'nie po ich myśli' się nie poddaje i gra swoje - to naprawdę chapeau bas panie trener o dziwnym nazwisku. W ogóle to nie wiem jak wy, ale mam takie rzadkie w sumie wrażenie że oba teamy są spoko i ok jak wygrają. 2 x small markets (nie wiem czy to dobre określenie w stosunku do Nuggets butunoewutImean, nikt nigdy nie marzył o graniu w Denver z powodu innego niż łatwe punkty po cutach i podaniach od Joka), OKC młodzi i gniewni (ale to taka gniewność 13 latków pod żabko w dobrej dzielnicy którzy właśnie jarajo szlugi z miną Franza Maurera) ale jeszcze nieopierzeni i z NCAA vibes w pomeczowych wywiadach i nie tylko, Nuggets ani młodzi ani gniewni ale z sympatycznym go-to-guyem, last dancem (którym to już....) Westbrooka i kilkoma blue-collar rolesami.... dawać ten hymn i piła w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 (edytowane) Mam jakieś dobre przeczucie co do nuggets dzisiaj. Jokic i Murray wiedza ze musza zrobić step up i absolutnie wszystko na nich spoczywa w tym meczu. c*** tam, zacytujcie to jak dostaną blowouta, ale wg mnie nuggets dzis wygrają gorzej ze jesli mam racje to Gordon nie wróci na WCF, a liga w nagrodę za najlepsze serie nie daje odpoczynku tylko każe grac kolejną serie z dniowym przerwami, gdy na wschodzie sobie oba teamy odpoczywają po 5 lub więcej dni.. Edytowane 18 Maja 2025 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Fajny męczył się zapowiada, zobaczymy za 3h co będzie. Mimo wszystko stawiam na OKC, Denver połamane prawie jak Boston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 lolololooool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Fajny męczył się zapowiada, zobaczymy za 3h co będzie. Mimo wszystko stawiam na OKC, Denver połamane* prawie jak Boston *i Detroit bez 'beefa' Stewarta!.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 30 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): lolololooool wg mnie idiotyczna decyzja z dopuszczeniem go do gry. curry z lzejsza kontuzja pauzowal ponad tydzien,a tu gordon z o powazniejsza kontuzja zagra pewnie na blokadzie. nie jest to mecz numer 7 FINALU NBA,ale raptem polfinal konferencji niepotrzebne ryzyko. grozi to tylko poglebieniem kontuzji (durant tez zaryzykowal pare lat temu w finanalach,zagral 10 minut i potem pauzowal rok). jak dzis denver przegra i gordon poglebi kontuzje, to obstawiam,ze latem on i porter poddadza sie operacjom i beda pauzowac jakies pol roku czyli znowu jokic bedzie ekstremalnie eksploatowany i kolejny sezon pojdzie na marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Teraz, jordan20 napisał(a): wg mnie idiotyczna decyzja z dopuszczeniem go do gry. tez mam niestety takie obawy, chyba to po prostu jego ostatni mecz, nie wierze zeby mogl potem zagrac jescze w tych PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 6 minut temu, jordan20 napisał(a): wg mnie idiotyczna decyzja z dopuszczeniem go do gry. curry z lzejsza kontuzja pauzowal ponad tydzien,a tu gordon z o powazniejsza kontuzja zagra pewnie na blokadzie. nie jest to mecz numer 7 FINALU NBA,ale raptem polfinal konferencji niepotrzebne ryzyko. grozi to tylko poglebieniem kontuzji (durant tez zaryzykowal pare lat temu w finanalach,zagral 10 minut i potem pauzowal rok). jak dzis denver przegra i gordon poglebi kontuzje, to obstawiam,ze latem on i porter poddadza sie operacjom i beda pauzowac jakies pol roku czyli znowu jokic bedzie ekstremalnie eksploatowany i kolejny sezon pojdzie na marne Przecież na pewno to była jego własna decyzja i klub do niczego nie zmuszał. elimination game baby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Gordon chadakterny gość, nie ma co się dziwić że ryzykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Spóźniłem się na pierwszą kwartę ale widzę że fake 1st seed już pełna pielucha myślałem że chociaż na początku coś powalczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Wyniki wyborów słabe to przynajmniej nuggets pozytywnie póki co zaskakują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 5 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Gordon chadakterny gość, nie ma co się dziwić że ryzykuje przyjmijmy,ze dzis przegraja, on poglebi kontuzje (zerwany acl itp), bedzie przez rok niezdolny do gry - na tym polega charakternosc ? na dzisiejszym meczu nie konczy sie swiat. ryzykowac z gra na blokadzie i pokazywac charakternosc mozna w 7 meczu finalu nba,a nie dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 1 minutę temu, airmax napisał(a): Spóźniłem się na pierwszą kwartę ale widzę że fake 1st seed już pełna pielucha myślałem że chociaż na początku coś powalczą dziwne, bo cały czas dochodzo do bardzo dobrych rzutów (choć nie mam pewności czy open3 Dorta to dobry rzut) ale pudłujo. Zobaczymy czy się ogarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi