RonnieArtestics Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 19 minut temu, dannygd napisał(a): Kurcze tylko skróty widziałem, nie mam kiedy obejrzeć całości, napiszcie cos więcej. Końcówka to wyglądała jak typowe frycowe w PO OKC - ale i tak CLE ich w tym bije na głowę Obstawiam, że drugi taki mecz (podobny) sie raczej nie powtórzy, ale dzięki temu będzie min. 6 a może nawet 7 meczy moim zdaniem i chyba ławka OKC może przeważyć. Tak w skrócie to typowy pojedynek byłych mistrzów vs młoda napakowana drużyna, mistrzowie byli w dodatku po jednodniowej przerwie po siedmiomeczowej batalii na smierc i życie, wiec przez cały mecz wydawało się, że nie ma opcji by kiedykolwiek dogonili młodych.. Jokic to sporą cześć meczu potykał się o własne nogi i w przezabawny sposób contestował trójki będąc trzy metry od rzucającego, MPJ tylko i wyłącznie się potykał o własne nogi, a wynik w jako takim kontakcie trzymał głównie Russell Westbrook i zbiórki Gordona… Aż w czwartej kwarcie zarówno zawodnicy, jak i trener OKC okazali się być zwykłymi żółtodziobami, a Denver okazali się być byłymi mistrzami, więc wyszło jak to zwykle bywa w PO przy takim mismatchu w doswiadczeniu. Swoją drogą (co pisałem Rolandowi na priv już kilka razy) uważam, że to było najbrzydsze 42/22 jakie można sobie wyobrazić, bo Jokic wyglądał po prostu słabo przez cały mecz, foul trouble, masa swoich ulubionych ruchów spudłowana o przednią obręcz, 7 strat. Generalnie męczył bułę przez jakieś pierwsze 40minut meczu i od drugiej kwarty wyglądał jakby oddychał rękawami. Ale w końcówce znów GoAT mode mu się włączył i tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 12 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): uważam, że to było najbrzydsze 42/22 jakie można sobie wyobrazić, bo Jokic wyglądał po prostu słabo przez cały mecz nie wiem Ronnie co Ty tworzysz, słabo to on wyglądał jak robił 4/13, to nie jest konkurs piękności, zwłaszcza w konfrontacji z takim przeciwnikiem, a tu w końcu był agresywny i nie bał się gry do kosza, twarda gra, na pograniczu przepisów, to to czego nam potrzeba, nie mniej, nie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie wiem Ronnie co Ty tworzysz, słabo to on wyglądał jak robił 4/13, to nie jest konkurs piękności, zwłaszcza w konfrontacji z takim przeciwnikiem, a tu w końcu był agresywny i nie bał się gry do kosza, twarda gra, na pograniczu przepisów, to to czego nam potrzeba, nie mniej, nie więcej Chodzi mi tylko o wyłącznie o to, ze jak widzisz 42/22 w boxscorze to myślisz „ o kurcze, gość chyba dominował cały mecz” a tu było jednak zdecydowanie „struggle is Real” przez calutki mecz dla Joka, aż do crunch, gdzie Nuggets poczuli krew i zlapali wiatr w żagle jednym czy drugim minirunem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Chodzi mi tylko o wyłącznie o to, ze jak widzisz 42/22 w boxscorze to myślisz „ o kurcze, gość chyba dominował cały mecz” a tu było jednak zdecydowanie „struggle is Real” przez calutki mecz dla Joka, aż do crunch, gdzie Nuggets poczuli krew i zlapali wiatr w żagle jednym czy drugim minirunem. tak śledząc SM, to raczej spustom to nad Jokiem końca nie ma, wszyscy mają bekę z Wrighta, który mu loda zaczął robić a SAS z kolei w szoku, bo on pierwszy raz widział jak Jok wkurwiony tłumaczy coś reszcie na ławce, poziom ignoranctwa tych gamoni przebija czasem skalę może gdyby Jamal dojechał, to wyglądałoby to lepiej wizualnie, a on był tak osrany, że obserwowanie jak w panice szuka Joka co posiadanie w 4Q było średnim doświadczeniem, to może tak wyglądać całą serię, to muszą być takie zapasy w błocie trochę by ujarzmić ten młody, wybiegany team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Obejrzałem jeszcze raz ostatnie 3 min - jak to okc przegrało to dalej dla mnie jest tajemnicą. Denver nie miało pomysłu imho na tę końcówkę ale Okla grała tak beznadziejnie że szok. Te pudła, faule po sekundzie etc. Przecież to nie miało żadnego sensu. A Denver bez pomysłu, Murray po zasłonie kończył Kozioł i oddawał piłkę na 7 metrze do joka kilka akcji z rzędu. Gdyby nie głupia obrona thunder to Denver mieliby problem aby zapunktować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 87 punktow do przerwy, nowy rekord alltime nawet mi nie jest jakos przykro, Thunder potwierdziaja potencjal i aspiracje Brick jest wspanialy, gdyby kazdy mial jego serducho, to moze nie trzeba bylo teraz swiecic oczami powinnismy poddac ten mecz i zbierac mane na G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Zastanawia mnie ten Russ. Bo niby głupek z sercem ale gdy trener jest bierny to sam zrobił coś co zazwyczaj robi trener. Aby wstrząsnąć zespołem przy minus 20 trzeba zrobić twardy reset i na klatę brać coś dziwnego z technicznym celowo sprowokowanym. I Russ to zrobił klaszcząc sędziemu w twarz. To pokazuje że niezależnie od naszej krytyki on rozumie grę i czasem robi rzeczy dobre dla zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Ale epicki gwałt Z drugiej strony 150 punktów w PO to c***nia dla fana zbilansowanej, normalnej koszykówki Takie cyfry robiło się w ASG dokąd to zmierza… #okboomer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): To pokazuje że niezależnie od naszej krytyki on rozumie grę i czasem robi rzeczy dobre dla zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Ale epicki gwałt Nadal tylko 1 win do tabelki. Jok przynajmniej sobie odpoczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Wkalkulowana/do przewidzenia porażka po wyrwaniu G1. OKC na wyjeździe ledwo uciekli marnym Grizzlies (a by w minimum jednym meczu nie uciekli, gdyby miłośnik broni palnej nie doznał kontuzji), tutaj poprzeczka pójdzie mocno w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2 godziny temu, airmax napisał(a): Wkalkulowana/do przewidzenia porażka po wyrwaniu G1. OKC na wyjeździe ledwo uciekli marnym Grizzlies (a by w minimum jednym meczu nie uciekli, gdyby miłośnik broni palnej nie doznał kontuzji), tutaj poprzeczka pójdzie mocno w górę Wiadomo, że poprzeczka idzie w górę, to oczywista oczywistość, przecież jesteśmy w kolejnej rundzie. Memphis pyknięte na luzie. Zieeew. W Denver nie będzie łatwo, ale liczę na jedną wygraną i potem u siebie trzeba wszystko wygrać i zameldować się w finale konferencji, a tam już będzie dużo łatwiej, bo Nuggets po Oklahomie to dla mnie druga najlepsza drużyna w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja znał swoje miejsce, nie trzeba było zapraszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): znał swoje miejsce, nie trzeba było zapraszać Ty weź, bo jeszcze mistrzem tu będzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): znał swoje miejsce, nie trzeba było zapraszać Och jakie zadry w sercu ktoś tu nosi, żeby po ośmiu latach wyciągać na wierzch, że jakiś inny typ z neta napisał coś na jego drużynkę, to trzeba mieć żałosne życie i jakiś spaczony mental. Tym milej będzie przejść Nuggets teraz. Wyślę ci misiu chusteczki po czwartym zwycięstwie OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja uściślając 17/4/4 na .634TS i 39% za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Na żywo obejrzałem ostatnie ~2 minuty + dogrywkę. Coach OKC przegrał tą dogrywkę już na samym początku tym lineupem bez Holmgreena mowilem, OKC trick y’all. Dogrywka w PO, a tam najwięcej rzutów oddaje Hartenstain lmao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja W Denver rzutowa stawiła się cała pierwsza piątka poza Jokiciem. Murray mega pewny, w pierwszej połowie Porterowi wpadało niemal wszystko. Gordon też klasa, Jokic widać, że oddycha rękawami. Trudno trzeba wygrać kolejne spotkanie. Jalen Williams mega występ, przepiękny rozwój, Holmgren z Harteinsteinem zgaśli w drugiej połowie, Shai musi więcej dać zespołowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja (edytowane) OKC zaczyna bez Holmgrena dogrywkę i po runie Nuggets nie ma co zbierać. Co grał Shai to jest kryminał. ISO i off the drible odpały. Trener chyba do zsypu, bo błędy mlodosci to jedno, a tyle glupoty w grze to drugie. Holmgren niby tough guy, ale w tłoku nic nie może skończyć. On jest kluczem dla OKC, bo może coś dać w ataku jako jedyny prawdziwy wysoki, a w obronie niezbędny. Edytowane 10 Maja przez Dunk Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi