Skocz do zawartości

[ECSF] Boston Celtics (2) vs New York Knicks (3)

agresywnychomik

Boston - NY  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Boston - NY

Rekomendowane odpowiedzi

59 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

MRob znowu x-factor, dziś w końcu fizycznie przypominał swoją najlepszą wersje

znowu zdecydowanie najlepszy +/- w drużynie ; ]

i kolejny trener przegrywa mecz przez umyślne faulowanie, bo jak Mayor wyżej napisał, Mazulla odwalił kabaret z tym hack a Mitch. 

4 minuty temu, Kubbas napisał(a):

a jak sie ma miec widze dalej nie zrozumiales sedna tematu?

nie jest najlepszym graczem druzyny WYPCHANEJ talentem od 1 do 12?

oni k**** maja nawet sixthmana roku

a ze gosc sam to potrafi dalej spierdolic i nie chce tej ligi wziac

to co ja mam zrobic, rece opadajo

zawsze mowilem ze Brown jest lepszy od niego

a na moment obecny obaj wygladaja na kasztanow ktorych jeszcze ogrywaja 2 wieksze kasztany

------------

ALE

nie zapominajmy ogolnie ze tak jak w cleveland w bostonie jest niesamowity szpital

jrue dopiero co wrocil

brown gra z kontuzja

tatum gra z kontuzja 

wszyscy 3 by siedzieli gdyby to nie bylo po wg insiderow

Porizingis ma jakies illness tajemnicze ktorego nikt nikomu nie chce zdradzic o co chodzi

i tam jeszcze paru chyba polamancow jest.

pi****lenie , jaki szpital ? Przecież Porzingis grał dzisiaj ponad 13 minut na 48, to jak na jego standardy i średnią z kariery jest normalny wynik

Najlepsze jest to, że po tym jak Mazzulla pozbawia się 2 fouls to give na końcówkę 4q przy zacietym wyniku, Mitch schodzi i w tej samej akcji KAT wali ofensywna zbiórkę i 2pt... Dobra taktyka nie ma co... Potem ostatnie posiadania w obronie musisz bronic bez faulu, bo kazde musniecie da wolne xD A i sam Robinson też wszedł na ostatnie posiadanie w D upokorzyc Tatuma xD

Playoffs baby 😍 

Nie oglądałem, tu miało być rozjechanie na kształt tego gangbangu który zrobiła OKC.

2:0 po 2 meczach w Bostonie damn, Mitch brakujące ogniwo.

Dalej nie wierzę że Knicks wezmą tą serię xD.

Nie chodzi tu o heart of the champion itd. a o zwykła pulę talentu i deficyty Knicks.

Edytowane przez agresywnychomik

5 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Playoffs baby 😍 

Nie oglądałem, tu miało być rozjechanie na kształt tego gangbangu który zrobiła OKC.

2:0 po 2 meczach w Bostonie damn, Mitch brakujące ogniwo.

Dalej nie wierzę że Knicks wezmą tą serię xD.

Nie chodzi tu o heart of the champion itd. a o zwykła pulę talentu i deficyty Knicks.

Pulę talentu to akurat Knicks maja zajebista 

Sa mocno top heavy ale jak gadałem z ziomkiem o tej serii to właśnie mówiłem że co jak co ale oni mają się jak zmatchupowac z Bostonem jako jedna z niewielu drużyn 

Na obwodzie masz 2 solidnych defensorów na skrzydle którzy pasują idealnie na Tatuma i Browna

Pod koszem masz przewagę Towns i M Rob

I na obwodzie masz Brunsona ktorego świeżo po kontuzji Holiday nie scancelluje

Ławki to już inna historia ale masz choćby  Hart White też taki 50 50 pojedynek

Personelem to Knicks wyglądają spoko

Znaki zapytania byle inne typu ISO ISO ISO Thibsa

Ale Trójulla może być jeszcze większym trenerskim szmaciarzem koniec końców 

Plus Boston jest połamany 

5 minut temu, Kubbas napisał(a):

Pulę talentu to akurat Knicks maja zajebista 

Sa mocno top heavy ale jak gadałem z ziomkiem o tej serii to właśnie mówiłem że co jak co ale oni mają się jak zmatchupowac z Bostonem jako jedna z niewielu drużyn 

Na obwodzie masz 2 solidnych defensorów na skrzydle którzy pasują idealnie na Tatuma i Browna

Pod koszem masz przewagę Towns i M Rob

I na obwodzie masz Brunsona ktorego świeżo po kontuzji Holiday nie scancelluje

Ławki to już inna historia ale masz choćby  Hart White też taki 50 50 pojedynek

Personelem to Knicks wyglądają spoko

Znaki zapytania byle inne typu ISO ISO ISO Thibsa

Ale Trójulla może być jeszcze większym trenerskim szmaciarzem koniec końców 

Plus Boston jest połamany 

Ale jak? Towns to przecież c****, ławki nie ma i wszyscy są zajechaniem graniem po 45 minut, hulsik Nuggets się pruje o tym od Listopada.

7 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Ale jak? Towns to przecież c****, ławki nie ma i wszyscy są zajechaniem graniem po 45 minut, hulsik Nuggets się pruje o tym od Listopada.

A tego nie wiem jak ktoś się coś pruje to trzeba to wyjaśnić 

Musi być ustalony termin rozkminki z @Denis Bad Boy Załęcki i wtedy dowiemy się kto jest rurą a kto nie

Jedno co wiem to że Towns jest jaki jest ale jest wielki, rzuca za 3, ma koszykarskiego top skilla i może to że jest pizdą przeszkadza ale jak się go otoczylo paroma skurwielami to nawet jak przypizdeczkuje to dalej przy jego 13 punktach przy puli talentu NYK jakoś można to nadrobić 

Już wcześniej pisałem po serii i podczas serii Lakers hold your horses bo Randle może sobie fajnie coś pyka ale to nie KAT i dalej stoję przy tym jak giga c***owy to był trade

Towns udowodnił ze jest pizda już x razy ale raczej uparta pizda i hard workerem z tego wszystkiego co wychodzi z mediów, może kiedyś przebije głową mur ile on ma lat z 26? I taki skillset plus warunki

4 minuty temu, mayor napisał(a):

Jest tak samo połamany jak LBJ po ostatnim meczu . 🤣 Chyba Boston jest posrany, a nie połamany 💩 

Nah jest połamany jak 4 starterów by siedziało na multiple weeks gdyby to był RS

To oznacza że są połamani.

Z resztą zobacz sobie końcówki obu meczów i Cavs i Celtics

Trochę podobnie wyszło co nie?

No KAT jest taki c***owy, że wczoraj miał  tylko 17 zbiórek i 21 pts. A jego największym minusem jest to, że szybko łapie głupie faule , a jak już jest w faul trouble to głupieje całkiem . Usrani Celtics i to nie tylko w przenośni, ale dosłownie Mazzu z kupą w majtkach , a Porzi podobno ma jakieś zatrucie pokarmowe

16 minut temu, Kubbas napisał(a):

Towns udowodnił ze jest pizda już x razy ale raczej uparta pizda i hard workerem z tego wszystkiego co wychodzi z mediów, może kiedyś przebije głową mur ile on ma lat z 26? I taki skillset plus warunki

29… 

Imo nie ma powodów aby sie podniecać tymi Knicks, tu powinno być dwa razy -20 i byłaby inna gadka 😂

31 minut temu, Kubbas napisał(a):

A tego nie wiem jak ktoś się coś pruje to trzeba to wyjaśnić 

Musi być ustalony termin rozkminki z @Denis Bad Boy Załęcki i wtedy dowiemy się kto jest rurą a kto nie

No to dawaj, choć napierdalamy psa we trzech, zjeżdżamy na puchę i sobie wszystko rozkminimy

@Kubbas @agresywnychomik

Edytowane przez Denis Bad Boy Załęcki

15 minut temu, vero1897 napisał(a):

Jest piękny wynik ale wciąż daleka droga do końca serii więc nie ma co tam śmieszkować teraz w drugą stronę, jeszcze za wcześnie na to.

Łezka się w oku kręci po tym filmiku. Tak jak nigdy Lakers nie lubiłem, to Kobe to wzór profesjonalisty, doceniam go z każdym rokiem coraz bardziej.

34 minuty temu, ignazz napisał(a):

Poczekam na komentarze jak będzie 2:2 

Pamiętaj, że miało być gładkie 4:0, co najwyżej 4:1 jak Boston akurat okaże empatie i nie będzie chciał ośmieszyć "przyjaciół" z MSG.

Miało ale się zesrało, bo Knicks nie wywiesili białej flagi gdy dwukrotnie dostawali w ucho dwudziestakiem. Jeb..ny Bridges ma nie tylko wytrzymałość konia pociągowego, ale widać też ma bycze jaja i nie pęka na robocie :) Coś pięknego :) 

BTW. Myślałem że po rzutach osobistych Joakima Noah nic lepszego nie zobaczę, ale Mitch powiedział na to: "potrzymaj mi piwo ..." :)