Skocz do zawartości

[ECSF] Boston Celtics (2) vs New York Knicks (3)

agresywnychomik

Boston - NY  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Boston - NY

Rekomendowane odpowiedzi

Boston bez Tatuma to ciągle silna ekipa, jednak przegranie z nimi trzech meczów z rzędu po tym jak wygrało się trzy gdy byli w pełnym składzie powinno być nieakceptowalne przez fanów i włodarzy Knicks i mogłoby się skończyć jakimś poważnym ruchem w lato

Godzinę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Może nawet charakternie obejrzę to na żywo chociaż godzina niezbyt zachęcająca 

Nie ma szans, zasnę na pierwszym timeoucie i znając moje szczęście przebudzę się by zobaczyć końcowy wynik. Jutro wolne więc lepiej budzik na 7.00 i póki familia nie wstanie spokojnie meczyk sobie obejrzę przy porannej kawce 😁

10 minut temu, cwikson napisał(a):

Boston bez Tatuma to ciągle silna ekipa, jednak przegranie z nimi trzech meczów z rzędu po tym jak wygrało się trzy gdy byli w pełnym składzie powinno być nieakceptowalne przez fanów i włodarzy Knicks i mogłoby się skończyć jakimś poważnym ruchem w lato

Nie ma szans, zasnę na pierwszym timeoucie i znając moje szczęście przebudzę się by zobaczyć końcowy wynik. Jutro wolne więc lepiej budzik na 7.00 i póki familia nie wstanie spokojnie meczyk sobie obejrzę przy porannej kawce 😁

Farciarz, moje córy mają 6 zmysł, tzn wyczuwają że jest weekend, zatem 6.40 to max co jutro pośpie xD.

Edytowane przez agresywnychomik

12 minut temu, cwikson napisał(a):

Ja twardo na żywo. Mam nadzieję  będzie na tyle ciekawe widowisko , że nie da się usunąć. Powtórki są choojowe, jak próbowałem oglądać przed obróbką to kilka razy się zdarzało że wyłączają pod koniec żeby obciąć, a po obrobieniu jest sam mecz brakuje tych wszystkich dodatkowych smaczków. Oprócz tego na żywo jest cała rozgrzewka ,pregame conference , Star Spangled Banner, .Jest kilka godzin rozrywki, a nie półtorej godziny. Tym bardziej kiedy dzisiaj jest tylko jeden meczyk 

34 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Farciarz, moje córy mają 6 zmysł, tzn wyczuwają że jest weekend, zatem 6.40 to max co jutro pośpie xD.

Spokojnie, jeszcze odeśpisz, moi synowie też tak wstawali, teraz jak są nastolatkami to w weekend do południa ich nie zobaczę 😁

22 minuty temu, mayor napisał(a):

Ja twardo na żywo. Mam nadzieję  będzie na tyle ciekawe widowisko , że nie da się usunąć. Powtórki są choojowe, jak próbowałem oglądać przed obróbką to kilka razy się zdarzało że wyłączają pod koniec żeby obciąć, a po obrobieniu jest sam mecz brakuje tych wszystkich dodatkowych smaczków. Oprócz tego na żywo jest cała rozgrzewka ,pregame conference , Star Spangled Banner, .Jest kilka godzin rozrywki, a nie półtorej godziny. Tym bardziej kiedy dzisiaj jest tylko jeden meczyk 

Podziwiam, ale taki masochizm dla Knicks to uskuteczniałem ostatni raz chyba jeszcze za czasów ekipy Spree i AH20

Godzinę temu, cwikson napisał(a):

Podziwiam, ale taki masochizm dla Knicks to uskuteczniałem ostatni raz chyba jeszcze za czasów ekipy Spree i AH20

Ja już tak mam uregulowany harmonogram snu, masochizm się zaczyna kiedy kończy się sezon NBA, wstaję o 1-2 w nocy i nie mam co oglądać, przeważnie po sezonie po raz nie wiem który lecą Sopranos, The Wire, Bordwalk Empire, nie mam czasu na spanie bo oglądam seriale 

Ja tam jestem za, a nawet przeciw kończeniu. Skończymy to OK, nie to w poniedziałek G7, nie pójdzie w poniedziałek to taczki już czekają na Thibsa. Dla Knicks Win-Win-Win situation. Tylko szkoda finałów, bo Celtics w finałach to będzie powtórka zeszłorocznego syfu , na który nie dało się patrzeć 

Godzinę temu, mayor napisał(a):

No czekanie do południa na obejrzenie trochę niebezpieczne. Trudno się tak całkiem odizolować od świata żeby nie trafić na spoilery, a jak znasz wynik to już chooj nie mecz- szkoda czasu marnować na oglądanie 

Wystarczy mocniej popić i nie ma opcji wstać dużo wcześniej niż przed południem, szczególnie jak masz weekend. Jednak dziś już mi to nie grozi, więc zostaję live.

W innej sytuacji odpalasz od razu stronkę i jazda. Byle nie włączyć żadnych sociali z rozpędu. No i nigdy nie oglądam meczu jak już znam wynik, zero emocji. Dla mnie to bez sensu.

2 godziny temu, vero1897 napisał(a):

W innej sytuacji odpalasz od razu stronkę i jazda. Byle nie włączyć żadnych sociali z rozpędu. No i nigdy nie oglądam meczu jak już znam wynik, zero emocji. Dla mnie to bez sensu.

Ciężko ominąć teraz spoiler, bo jak odpalasz LP to od razu jest spoiler nawet przy hide scores, w RS tego nie ma. Trzeba by prosić kogoś z domowników żeby odpalił i trzymał dziób na kłódkę, gorzej jak jesteś sam w domu

44 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Nic mnie nie dziwi w tej wypowiedzi Browna, dla niego to jest gorsze niż śmierć . Zrobił z siebie ciotę na oczach całego świata kibiców i sympatyków NBA , łapiąc za genitalia Harta w G 5 . Na dodatek środowisko graczy to highly masculine energy environment , teraz będzie narażony nie tylko na infamię wśród reszty zawodników, ale łatwo go będzie sprowokować .Kibice też będą dokuczać przyśpiewkami i skandowaniem . Tak że on stracił najwięcej 

1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a):

Fajnie ze komuś zależy na graniu propsy dla Browna

43 minuty temu, mayor napisał(a):

Nic mnie nie dziwi w tej wypowiedzi Browna, dla niego to jest gorsze niż śmierć . Zrobił z siebie ciotę na oczach całego świata kibiców i sympatyków NBA , łapiąc za genitalia Harta w G 5 . Na dodatek środowisko graczy to highly masculine energy environment , teraz będzie narażony nie tylko na infamię wśród reszty zawodników, ale łatwo go będzie sprowokować .Kibice też będą dokuczać przyśpiewkami i skandowaniem . Tak że on stracił najwięcej 

Troszkę się odkleiłes czy mi się wydaje? ...