Skocz do zawartości

[ECSF] Boston Celtics (2) vs New York Knicks (3)

agresywnychomik

Boston - NY  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Boston - NY

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, MA23 napisał(a):

3:1 ... A c*** może się uda 

Wszystko wskazuje na to że nie będzie żadnego wyjątku od tego co się dzieje od sześciu lat w tej lidze, czyli kontynuacja pewnej reguły że nie ma powtórki finalistów w kolejnym roku. Rok w rok inni nowi finaliści NBA. Zresztą kto gdziekolwiek i kiedykolwiek przewidywał że w drugiej rundzie że już w drugiej rundzie dwa najmocniejsze zespoły na wschodzie które były jeszcze przed chwilą pewniakami do gry w finale NBA a już na pewno do finału konferencji Nie będą grały nawet serii dostając w papę 1-3 będąc już tylko mały krok na krawędzi od odpadnięcia. A na zachodzie numeru 2 już nie ma, a nr 1 prowadzi wyrównany bój z zespołem który po ciężkiej walce ledwo ledwo przeszedł pierwszą rundę bardziej siłą woli

4 godziny temu, Hoolifan napisał(a):

Moim zdaniem po tym meczu można śmiało stwierdzić, że Nets się w tej wymianie skompromitowali.

Zgadzam się. A jak Knicks wygrają jeszcze jeden mecz to będzie można przyznać że w drugiej wymianie z lata 24 to Wolves się skompromitowali - bo oddali do Knicks gracza który bardzo im pomógł ograć mistrzów NBA w playoffach

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

bez jaj i co to ma niby im dac?

nie wierze poza tym aby to nie wycieklo do tego czasu

No tak myślisz pewnie, że jest kolejka do rezonansu. Faktycznie ja ostatnio kilka dni czekałem . Może też być spora  kolejka do lekarza specjalisty, bo emeryci chodzą dla zabicia czasu. A my w Polsce narzekamy na NFZ

1 minutę temu, mayor napisał(a):

No tak myślisz pewnie, że jest kolejka do rezonansu. Faktycznie ja ostatnio kilka dni czekałem . Może też być spora  kolejka do lekarza specjalisty, bo emeryci chodzą dla zabicia czasu. A my w Polsce narzekamy na NFZ

po prostu uwazam, ze ukrywanie tego w tajemnicy jest bezcelowe, pod wieloma wzgledami, ale no akurat ruchy w tej lidze czesto maja tyle wspolnego z logika, ze nic mnie nie zdziwi

czemu Bucks nie chcieli ukryc kontuzji Lillarda, czym ta sytuacja sie rozni?

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

po prostu uwazam, ze ukrywanie tego w tajemnicy jest bezcelowe, pod wieloma wzgledami, ale no akurat ruchy w tej lidze czesto maja tyle wspolnego z logika, ze nic mnie nie zdziwi

A jaki cel miało ukrywanie choroby Porzingisa?  A jeszcze zapomniałem, że samo badanie MRI trwa bardzo długo,a jak sie pacjent ruszy w maszynie to muszą powtórzyć ,co też może tłumaczyć opóźnienie informacji 

Cytat

BREAKING: Boston Celtics All-NBA star Jayson Tatum underwent surgery to repair a torn right Achilles tendon. Catastrophic season-ending injury for one of the NBA's young faces and the Celtics, with a long rehab awaiting.

wielka szkoda, wiem, ze ta teoria o sciemie byla naiwna, moze i debilna, ale lepsza taka niz to :(

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wciaz natomiast nie uwazam, ze podraznieni Celtics chcacy sie choc troche zrehabilitowac spokojnie wala Knicks w G5, maja na to papiery i graczy

Papiery i graczy może mają, tylko z  Mazzulli-pizduli jest taki trener jak z koziej waginy worek na mąkę 

7 minut temu, mayor napisał(a):

Papiery i graczy może mają, tylko z  Mazzulli-pizduli jest taki trener jak z koziej waginy worek na mąkę 

Zostaw go, to jest fake fan Knicks i antyfan Townsa. W środku go skręca z faktu że NY ma faktycznie szansę na wygraną w tej serii.

Edytowane przez agresywnychomik
Widzę co pisze ten emocjonalny dzieciak bo go cytujecie.