mayor Opublikowano Wtorek o 04:40 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 04:40 Dzisiaj to qrwa cały poczet królów można znaleźć. Oprócz Payne'a i Preciousa, których chyba tylko Thibo wpuścił ze względu na poprawność polityczną to każdy był królem, a Tom cesarzem. Trzymam kciuki za Tatuma, żeby nie było pi****lenia że Knicks wzięli serię bo mieli szczęście gdyż właściciel ligi się połamał. Zresztą nawet kiedy Tatum schodził to Boston miał 9 pts deficytu, a Knicks by i tak wygrali nawet jakby Jason doszedł do 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Wtorek o 04:52 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 04:52 (edytowane) 22 minuty temu, Qbajag napisał(a): Nie będzie zmiany trenera w New York. Btw. finał Pacers - Knicks na wschodzie to z mojej perspektywy najlepszy możliwy finał. Dwie ekipy, które na wschodzie zawsze najbardziej lubiłem. A co Ty? Wychowany na 90’? chyba każdy chciał takiego ecf z dziadków leśnych. Ale kto będzie łapał się za gardło? Hali czy Neismith? Edytowane Wtorek o 04:52 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Wtorek o 05:04 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 05:04 (edytowane) Jak Achilles to kupa non contact są niestety przejebane najczęściej a tak chciałem żeby C’s wzięli w tamto lato Vuca dlaczego nie posłuchali? Edytowane Wtorek o 05:04 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Wtorek o 05:32 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 05:32 (edytowane) No to choojowo wyglądało Tatum wył z bólu nawet w tunelu siedząc na wózku. Szkoda chłopaka. Teraz wypada trzymać kciuki za to ,żeby nie miał zerwanego Achillesa i za Cavs. Nawet jeżeli Cleveland nie wyjdzie z 1-3 jak w finałach 2016 to przynajmniej niech pociągną serię jak najdłużej Edytowane Wtorek o 05:32 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Wtorek o 06:00 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:00 jest takie powiedzonko fuck around and you gon find out tak to jest jak sie bawisz gra, gra cie wydyma, 2 razy plus 20 wpierdalasz sie w dziure 0-2 twoj superstar w konsekwencji tego gra zajebisty mecz na wyjezdzie i puszcza mu prawdopodobnie achilles obwiniam za to Mezulle dlaczego wszystkie zrodla z Bostonu mowia, ze c***owo zarzadza graczami ze chcial wlasnie takiej sytuacji, ze chce wrzucac graczy w ogien i patrzec jak reaguja, dlatego tez nie bral timeoutu jak Tatum wjebal sie w 3 osoby i teraz konsekwencja tego "hartowania" graczy jest to ze dynastia bo rosterowo tak trzeba Boston okreslac, DYNASTIA bo tak mocarny roster to w nba 2k ciezko by bylo zbudowac gdzie troche top heavy koniec koncow sie okazalo, ale cos za cos niesamowity przestrzal te ostatnie lata celtics to mistrzostwo na prawde trzeba obecnie nazwac lekko fartownym, Luka z krwawiacymi kolanami doprowadzajacy Mavs do finalow to byl ich najwiekszy przeciwnik, to tez swoja droga wychodzi w tych po ale dlaczego fartownym, gdyby go nie wygrali to na prawde przestrzelenie ze Stevensem ktory sie sparzyl i musial zejsc, potem Udoka i ta cala afera, przegrane finaly gdzie talentem na pewno Boston nie byl outmatched wtopy z miami tak na prawde w malo ktorej z serii z ostatnich lat byli outmatched talentem a przegrali ich Cytat 2025 61-21 In Progress – Playoffs Currently Down 1-2 vs New York Knicks in Conf Semi 2024 64-18 Won Finals 2023 57-25 Lost Eastern Conference Finals (Won 2 Rounds) 2022 51-31 Lost Finals (Won 3 Rounds) 2021 36-36 Lost Eastern Conference First Round (Won 0 Rounds) 2020 48-24 Lost Eastern Conference Finals (Won 2 Rounds) 2019 49-33 Lost Eastern Conference Semifinals (Won 1 Round) i teraz, przez zle decyzje wg mnie dotyczace glownie coachingu, wchodzisz w moment gdzie aprony rzadza liga z mocno napakowanym szmalem rosterem gdzie twoja gwiazda prawdopodobnie zrywa achillesa z jednym tytulem juz nie bede wchodzil nawet w dywagacje ze prawdopodobnie zrzucanie pieniedzy ktore beda chcieli zrobic bedzie bardzo trudne bo przy obecnych zasadach nikt sobie tak o nie wezmie Porzingisa wytrejduja Browna? jak Tatum jest polamany kto to bedzie ciagnal? all in w Giannisa jak pokpic sprawe - Boston Celtics jedno jest pewne liga nigdy nie byla tak ciekawa ---- 4 kwarte zaraz sobie obejrze bo meczu niestety nie moglem, jestem ciekaw jak wygladaly tam decyzje trenerskie a jeszcze jedno, Redick sie zawsze zachwycal Mezulla, mam nadzieje ze to nie jest red flag ktory jako fan Lakers przeoczylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano Wtorek o 06:27 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:27 Fani Lakers mogą sobie postękać co najwyżej, a i tak oddaliby wszystko, by być na miejscu Bostonu nawet z połamanym Tatumem. Nie wyjdzie w tym roku trudno, taki jest sport. Latem trzeba spróbować spuścić Porzingisa, może jakaś wymiana z Jrue, zobaczymy, jaki plan ma Stevens na to, jakiś ruch powinniśmy zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Wtorek o 06:38 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:38 (edytowane) 38 minut temu, Kubbas napisał(a): juz nie bede wchodzil nawet w dywagacje ze prawdopodobnie zrzucanie pieniedzy ktore beda chcieli zrobic bedzie bardzo trudne bo przy obecnych zasadach nikt sobie tak o nie wezmie Porzingisa wytrejduja Browna? jak Tatum jest polamany kto to bedzie ciagnal? all in w Giannisa ---- 4 kwarte zaraz sobie obejrze bo meczu niestety nie moglem, jestem ciekaw jak wygladaly tam decyzje trenerskie a jeszcze jedno, Redick sie zawsze zachwycal Mezulla, mam nadzieje ze to nie jest red flag ktory jako fan Lakers przeoczylem. Ja bym zaczął na Twoim miejscu od połowy 3Q . Mazzu zaczął mecz dobrze od napierdalania za 3 i nawet im nieźle szło dopóki Knicks nie zaczęli mocno bronić i switchować , co dawało Celtics z każdą próbą coraz mniejszą pewność i skuteczność trójek. W czwartej C's próbowali więcej wjazdów pod kosz , ale Thibs skorygował grę w obronie i przestało skutkować, na dodatek Knicks podkręcili tempo , a Mazzu się pogubił i dalej grał slow pace. Wymiana po Greka to jakieś mrzonki, przy takim cap space i apronach to nie widzę za bardzo perspektywy na jakieś spektakularne ruchy w offseason , jedyne co im zostanie to wyjebanie Matzoballa Edytowane Wtorek o 06:42 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Wtorek o 06:49 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:49 w ogole ile farta, oczywisty ofens Browna na Harcie nawet po challengu nie zostal cofniety co by bylo 5 faulem a ten itak zrobil 5 faul Bridges kluczowy poczatek 4 kwarty pokazal to czym sie jaralem jak pierwszy raz byl w po gdzie mogl grac swoje, gosc ma full package, jak tego uzywa to juz inna sprawa, ale ofensywnie jest mocny tylko nie wiem czemu sie zrobil taki streaky pewnie czesc to granie pod Tibodu przy Brunsonie gdzie nie masz setow tylko jest palowane iso, w Nets chyba gral pod Atkinsonem? takze mozna to zrozumiec dla takiego goscia ciezko jest byc w rytmie, do tego jest zawsze dostepny no i broni Anuoby to jest koszmar defensywnie dla kazdego gracza z pilka - masakra ten steal OGego na Brownie gdzie tamten zlapal 5 faul jak to nei byl clear path nie rozumiem od 12 minuty 4 kwarty do 7 to jest show Bridgesa w ataku bierze jaki switch chce gdzie chce kiedy chce grajac z pilka, ale Boston tez oddaje ten switch bez walki po to zeby potem uwaga podwajac LOL same midy do tego, jak co roku w playoffach mozna sobie analytics podcierac dupe Kawhi, Butler, Durant, Brunson mozna by wymieniac i wymieniac, midem sie wygrywa mecze w playoffach ostatnie 4 minuty Porzingis pudluje 2 ft biegniesz 5 na 4 po spudlowanym layupie Brunsona i White rzuca nad Anuobym gdzie porzingis wola o alleya na pusty kosz, tu wraca ta wasza dyskusja o tym jak ktos lezal pod koszem w g2 a Horford mial open dunka i Tatum walil troje z rogu to jest coaching, to sa nawyki, oni maja wpajane jebac za 3 zeby was ten drugi obrazek nie zmylil Robinson poszedl w strone rogu sekunde pozniej wrzucilem taki zeby bylo widac jak Porzingis wola o loba, tonaaaa miejsca. ta koncowke moze nawet serie, 4 kwarte whatever mozna podsumowac my sobie jebniemy 7/10 za 2 z poldystansu - przy okazji dzieki temu ze wywieramy presje na obrecz moze uda sie wejsc z 2-3 razy, moze jakis kickout, moze jakies osobiste wpadna a wy ciepcie sobie te 3/10 za 3 jak bedziecie akurat hot to wygracie, ale presja, playoffy, zobaczymy czy sie nie zesracie - i sie zesrali, tak jak ich analytics przeciez to byl jakis pierdolony obraz bezradnosci, na 2 minuty do konca sam Brown zajebal 2 cegly przez rece przy przy kolejno - 16 na shot clocku i w nastepnej akcji 17 no ja cie pi****le 1:28 do konca i trojka Pritcharda, wiem ze juz po meczu ale to jest obraz nedzy i rozpaczy jeszcze do tego bierzesz mniej quality shots niz przeciwnik i dostajesz w pizde na zbiorce oddajesz 13 czy iles mniej rzutow 21 minut temu, shadowy86 napisał(a): Fani Lakers mogą sobie postękać co najwyżej, a i tak oddaliby wszystko, by być na miejscu Bostonu nawet z połamanym Tatumem. Nie wyjdzie w tym roku trudno, taki jest sport. Latem trzeba spróbować spuścić Porzingisa, może jakaś wymiana z Jrue, zobaczymy, jaki plan ma Stevens na to, jakiś ruch powinniśmy zobaczyć. stary jaki to ma zwiazek kogo kto jest fanem? nie zamienilbym obecnej sytuacji Bostonu za sytuacje Lakers po kontuzji Tatuma, nie ma takiej opcji. juz widze jak ekipy z NBA przy apronach leca zeby wziac Porzingisa albo Holidaya i powodzenia po spuszczeniu tych 2 z uzupelnieniem rosteru placac takim tuzom takie pieniadze Porzingisowi na ktorym nie mozna polegac Holidayowi ktory powoli zaczyna spadac z rowerka i Whiteowi ktory jest fajny ale czy tak fajny? Cytat Salary Player Age 2024-25 2025-26 2026-27 2027-28 2028-29 2029-30 Guaranteed Jaylen Brown 28 $49,205,800 $53,142,264 $57,078,728 $61,015,192 $64,951,656 $285,393,640 Jayson Tatum 27 $34,848,340 $54,126,450 $58,456,566 $62,786,682 $67,116,798 $71,446,914 $277,334,836 Jrue Holiday 34 $30,000,000 $32,400,000 $34,800,000 $37,200,000 $97,200,000 Kristaps Porziņģis 29 $29,268,293 $30,731,707 $60,000,000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Wtorek o 06:58 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:58 Przy tym challenge po niby 5 faulu Harta, to najbardziej było zabawne tłumaczenie S. Fostera ,ze niby Josh miał stopy rozstawione szerzej niż linia ramion, a przecież to był oczywisty charge Browna. Bridges nie grał nigdy na Brooklynie u Atkinsona.Kennetha wypierdolili Kyrie i KD bo nie chciał posadzić Allena na ławkę żeby ich kumpel DeAndrzej był podstawowym Centrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Wtorek o 07:29 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:29 Godzinę temu, shadowy86 napisał(a): Fani Lakers mogą sobie postękać co najwyżej, a i tak oddaliby wszystko, by być na miejscu Bostonu nawet z połamanym Tatumem. skąd taki pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano Wtorek o 07:37 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:37 7 minut temu, airmax napisał(a): skąd taki pomysł? Czyli rozumiem nie zamieniłbyś dziadzia Jamesa, pączka i reszty na roster Celtics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Wtorek o 08:02 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 08:02 24 minuty temu, shadowy86 napisał(a): Czyli rozumiem nie zamieniłbyś dziadzia Jamesa, pączka i reszty na roster Celtics? to i wyjaśnił xd dam znać po trade deadline 26' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Wtorek o 08:03 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 08:03 1 godzinę temu, Kubbas napisał(a): twoj superstar w konsekwencji tego gra zajebisty mecz na wyjezdzie i puszcza mu prawdopodobnie achilles obwiniam za to Mezulle pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Wtorek o 08:16 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 08:16 No właśnie tak podejrzewałem, że to Mezzulla-pizdula podstawił nogę Tatumowi, albo mu podeszwy posmarował masłem żeby się wyjebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano Wtorek o 08:52 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 08:52 47 minut temu, airmax napisał(a): to i wyjaśnił xd dam znać po trade deadline 26' Nie istnieje takie uniwersum, gdzie za Tatuma, Browna, White'a dostaniesz mniej niż za Doncicia, Jamesa i Reavesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Wtorek o 08:54 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 08:54 (edytowane) 2 minuty temu, shadowy86 napisał(a): Nie istnieje takie uniwersum, gdzie za Tatuma, Browna, White'a dostaniesz mniej niż za Doncicia, Jamesa i Reavesa. Ziemia #458 mówi hellou. Edytowane Wtorek o 08:56 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano Wtorek o 09:20 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:20 Tak tylko wpadnę tu na chwilę bo właśnie skończyłem mecz i idę z radości do lasu trochę pokrzyczeć Przewinąłem szybko wątek i nie zauważyłem, czy były już przeprosiny dla Pana Bridgesa czy może nadal trwa narracja, że Knicks przepłacili? BTW. Jak go nie lubię tak po ludzku szkoda mi Tatuma, mam nadzieję, że to nic poważnego i odpocznie sobie kolejny mecz i na wakacjach się wykuruje, bo grał dzisiaj wybornie, oczywiście do czasu jak jego hero mode wyje...ł skalę i zaczął walić cegło-trójki prawie z logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Wtorek o 09:21 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:21 Obejrzałem drugą połowę, pierwszą odpuściłem i Bridges kluczowy, te punkty które zdobywał po solowych akcjach na White'cie dawały Knicksom tlen, pomogły przetrzymać huragan Tatuma, który trafiały niektóre rzuty mega trudne, choć imo trochę za bardzo polegał na tej pull up trójce, w momencie gdy półdystans/pod koszem trafiał praktycznie wszystko. No i na koniec ten achilles. Losów tego meczu to nie zmieniło. Serii? Nie wiem czy tak grający Boston nawet z Tatumem wróciłby z 1-3, a tak to poprzeczka idzie na jeszcze wyższy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 13:11 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:11 (edytowane) Ciekawa dyskusja w Palmie na 6G Kwiatek wyłowił, że jedynymi młodszymi graczami, którzy zerwali achillesa są LaPhonso Ellis i jakiś noname bardzo rzadki przypadek więc i to u gościa ze wzorowym work ethic https://szostygracz.pl/wp-content/uploads/palma/mrap1406mj.mp3 Tu jakby ktoś chciał odsłuchać Edytowane Wtorek o 13:12 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano Wtorek o 13:21 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:21 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ciekawa dyskusja w Palmie na 6G Kwiatek wyłowił, że jedynymi młodszymi graczami, którzy zerwali achillesa są LaPhonso Ellis i jakiś noname bardzo rzadki przypadek więc i to u gościa ze wzorowym work ethic https://szostygracz.pl/wp-content/uploads/palma/mrap1406mj.mp3 Tu jakby ktoś chciał odsłuchać I jaki wniosek? Szybko wróci?, to nie zerwanie? Bo ponad 1h pi****lenia nie będę słuchał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi