Skocz do zawartości

[ECSF] Boston Celtics (2) vs New York Knicks (3)

agresywnychomik

Boston - NY  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Boston - NY

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne, ja już bym montował komin na dachu MSG i czekał na biały dym. Mnie się wydaje , że w poniedziałek (u nas we wtorek ) będzie ten mecz , który rozstrzygnie przyszłość Thibsa. Zresztą chooj z Thibsem, dzieci mu nie będą płakać z głodu, a jemu też na nic nie zabraknie, chodzi bardziej o przyszłość Knicks jak Tom zostanie na kolejny sezon , to będzie następny zmarnowany, a okienko jest coraz mniejsze 

11 minut temu, mayor napisał(a):

Jasne, ja już bym montował komin na dachu MSG i czekał na biały dym. Mnie się wydaje , że w poniedziałek (u nas we wtorek ) będzie ten mecz , który rozstrzygnie przyszłość Thibsa. Zresztą chooj z Thibsem, dzieci mu nie będą płakać z głodu, a jemu też na nic nie zabraknie, chodzi bardziej o przyszłość Knicks jak Tom zostanie na kolejny sezon , to będzie następny zmarnowany, a okienko jest coraz mniejsze 

1. TT nie ma dzieci.

2. Jakie okienko? Z obecnymi Celtics I OKC (a jeszcze niech Ginnis tam trafi...) to nie ma co się zmniejszać jak jeszcze się nic nie otwarło xD.

14 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

1. TT nie ma dzieci.

2. Jakie okienko? Z obecnymi Celtics I OKC (a jeszcze niech Ginnis tam trafi...) to nie ma co się zmniejszać jak jeszcze się nic nie otwarło xD.

Jasne że nie ma, dlatego nie będą płakać 😭. Kibice Knicks też nie będą. Celtics to już melodia przeszłości, ten zeszłoroczny tytuł pomimo nieudolności MatzoBalla, to był ich łabędzi śpiew . Giannis w OKC to chyba Arenas wymyślił, ale mnie się nie wydaje żeby Presti na to poszedł, bo on tam nijak nie pasuje 

17 minut temu, airmax napisał(a):

Patrzę Knicks dziś grają i taka myśl mnie naszła, a może by tak Robinsona dać do S5 i niech rozpoczyna każdą jedną kwartę, zamiast wchodzić gdzieś w drugich połowach kwart? 

Przynajmniej mniejsza szansa, że będą go intencjonalnie faulować lol 

też jest śmieszna sprawa, że Knicks nie potrafią potem wykorzystać tego, że Celtics są z limitem fauli

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

też jest śmieszna sprawa, że Knicks nie potrafią potem wykorzystać tego, że Celtics są z limitem fauli

To też 

ale nie powiem, ciekawi mnie co by Mazula zadecydował i ile minut w każdej kwarcie Robinson mógłby swobodnie grać. Bo impact ma świetny 

Godzinę temu, airmax napisał(a):

zamiast wchodzić gdzieś w drugich połowach kwart?

a nie przeszło wam przez myśl (bo mi tak, ale nie upieram się że tak jest) że to akurat celowe ze względu na takie a nie inne przepisy  odnośnie hack-a-someone w ostatnich 2 min każdej Q?

Teraz, rw30 napisał(a):

a nie przeszło wam przez myśl (bo mi tak, ale nie upieram się że tak jest) że to akurat celowe ze względu na takie a nie inne przepisy  odnośnie hack-a-someone w ostatnich 2 min każdej Q?

Mi chodzi o to, że jak taki Robinson wchodzi dajmy na to, na 5 minut do końca kwarty, i Boston ma już 4-5 faule, to wówczas z automatu będą go hack’owac. Gdyby grał od początku kwarty to z automatu ten hack a Robinson nie ma racji bytu - no chyba że Mazula stwierdziłby co innego i Knicksi byłoby cały mecz w bonusie lol

jeżeli Robinson ma dodatni impact na grę - a imo ma - to zaczynasz nim kwarty, chowasz jak zaczynają faulować i wpuszczasz na ostatnie 2 minuty kwarty. No chyba że już wymyślam tu za dużo, to też możliwe 

6 minut temu, airmax napisał(a):

Mi chodzi o to, że jak taki Robinson wchodzi dajmy na to, na 5 minut do końca kwarty, i Boston ma już 4-5 faule, to wówczas z automatu będą go hack’owac

czasem ma a czasem nie ma, a, jak pokazuje niedawna historia, czasem hakujo nawet jak nie majo :P 

no, ale rozumiem co chcesz przekazać, ma to jakiś sens też choć to już naprawdę sporo tańcowania z rosterem, bo wiadomo, przy tego typu (specyfiznych) zawodnikach z reguły gra się nimi w jakimś-tam zestawie

Godzinę temu, ptak napisał(a):

Trener który nie dorósł do NBA, brak centra. To się nie mogło udać. Na dodatek skuteczność ponad 50%. No i jak można oddać 15 rzutów mniej.

Chyba nie jedyni Celtics zostali zweryfikowani na temat swoich poglądów na c*** nam center

Jak GSW odpadnie to mamy komplet 

Lakers Celtics GSW 

Wszyscy pojebani

2:36

Kurde ale dalej nie wierzę że to wzięli

Jakoś czuje ze passa frajerstwa się tak nie może skończyć powrót z 3 - 1 jakiś?

Ciekawe co z Tatumem

36 minut temu, Kubbas napisał(a):

Chyba nie jedyni Celtics zostali zweryfikowani na temat swoich poglądów na c*** nam center

Jak GSW odpadnie to mamy komplet 

Lakers Celtics GSW 

Wszyscy pojebani

2:36

Kurde ale dalej nie wierzę że to wzięli

Jakoś czuje ze passa frajerstwa się tak nie może skończyć powrót z 3 - 1 jakiś?

Ciekawe co z Tatumem

Niewierzący to chyba tylko ja jestem na tym forum. Knicks zagrali mecz 25cio lecia, Tatum zagrał mecz życia , Brunson zwyczajny mecz  na swoim poziomie, a reszta KAT, OG, Bridges,MRob,Hart  tak jak powinno się od nich oczekiwać .Propsy dla Thibsa za to, że wyciągnął wnioski z blamażu w G3,a z kolei Mazzull to chyba najgorszy trener w lidze z najlepszym zestawem graczy. Po prostu stary lis 🦊 wpierdolił na kolację młodego kurczaka