Skocz do zawartości

[ECSF] Boston Celtics (2) vs New York Knicks (3)

agresywnychomik

Boston - NY  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Boston - NY

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, ptak napisał(a):

Tatum to cały mecz był słaby, ale jak drużyna 2 razy prowadzi 20 punktami a przegrywa to co tu napisać. Nie zdobyć punkty przez 7 minut mając taki skład to trzeba umieć 

ale stary ta ostatnia akcja to jest kwintesencja grania Tatuma

bez ladu, bez pomyslu wjebal sie na 3 typa xddd

juz nie wspomne ze Trójulla mial timeout chyba

Przyzajony tygrys, ukryty smok. Pan wuefista Tom Tibodo! To jest majster jakich mało, całe rs dawali się w końcówce tym wszystkim Cavsom, Celtom i 20% i 30% meczów z czołówka wschodu i 50 % przegrali [a dokładnie przegrali 100 %], ale jak przyszło co do czego to wódeczka była zimna jak sok z wiadomo czego.

Nie oglądałem meczu, ale tak się cieszę że Celtyccy kusznicy znowu zesrali się w zbroje, bo oglądanie ich meczów w sezonie to była istna męczarnia. 

Ale pamiętajmy 2-0 to bardzo niebezpieczny wynik jak mawial trener tysiąclecia (a dokładnie trner nr 711) Czesław Michniewicz!

Pacers z Knicks w ecf, to przeciez spektakl byłby dla fanów "prawdziwej", "męskiej" koszykówki z lat 90. Powrót do "real" nba! Czekamy na zapasy w kisielu!

A już tak trochę bardziej poważnie, fajnie ze to nba to dalej sport, a nie cyferki w Excelu i wyliczenia matematyków. Za to kocha się nba, i szeroko pojęty sport. Tu jest trochę jak w zatrudnianiu księgowej i klasyczny zart/pytanie ile jest z 2+2.

Nowy Jork podobno nigdy nie zasypia,a po takim meczu pewnie będzie płonął z tydzień.

Edytowane przez antek

Knicks zagrali słaby mecz ale to co zrobili Celtics przejdzie do historii NBA. Początek meczu pokazał, że wejścia pod kosz to dobry pomysł ale Mazzulla to baran który tego nie zauważył. Ma zespół napakowany talentem ale nadaje się do podawania ręczników zawodnikom a nie żeby ogarniać grę zespołu koszykówki niezależnie od poziomu.

Tych trójek nie było wcale tak dużo jak na możliwości Celtów ale nie trafili czystych pozycji (żeby nie było Knicks też nie)

To, że podstawowym centrem jest Luke Kornet bo Al to wysoki skrzydłowy i z racji wieku do niczego się już nie nadaje nie jest żadnym tłumaczeniem. Zespół gra totalnie bez planu, bez centra i bez lidera.

Ciekawi mnie co zrobią władze klubu. Mają świetny zespół, wysoki podatek i na ławce kolesi który się nie nadaje na tą pozycję. Bo to, że odpadną jest pewne

27 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wielki Mikal, b2b spłacił chłop te picki prawie już

Ale co on spłacił do c***a? Celem knicks było zrobić ECF jak go brali ? Doceniam, że się przełamał w obu meczach w IV kwarcie w ataku i ze pięknie broni ale już nie idźmy w druga stronę i nie piszmy takich bzdur, on miał 0/8 fg i 0 pkt do końca trzeciej kw…

celtics tu przegrywaja sami z sobą i nie widziałem jeszcze mistrzów NBA z takim mentalem, nawet lakers jak dostawali sweepa od Mavs w 2011 wygladali lepiej. 

A Tatum  to jest najwiekszy dzban, w momencie kiedy oni nie zdobyli punktu przez 5 minut i spudłowali z 7 trójek, dostał piłkę do rogu, widzi ze pod koszem stoi sam k**** Horford z Brunsonem, który jeszcze dodatkowo się przewrócił i podnosi się z ziemi…  i zamiast podać do Ala, albo chociaż wjechać na kosz samemu i miec easy Dunka na pusty kosz, to wali cegłe z rogu. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Brunson to taki troche powrot do 00's

najwieksze zarzuty do Lebrona byly zawsze he dosent have a bag

nie ma swojej paczki ruchow do ktorych by mogl isc w crunch, stad te cegly w bok tablicy, niedoloty, moznaby skleic kompilacje

Brunson, Kobe, Mcgrady, Penny, Joe Johnson, Pierce

oni to maja, Brunsona mozesz kryc jak najlepiej jak sie da, Holiday wiadomo jest po kontuzji, ale te rzuty co Brunson trafia w tej serii i trafial w poprzedniej

to jest tylko jego kwestia, czy trafi czy spudluje, tu obrona ma 30% procent jakies pewnie znaczenia

on odda taki rzut jaki ma w tym swoim "bag"

i musisz liczyc ze spudluje

zajebisty grajek.

az sie przypominaja mecze jak podstarzaly Pierce jeszcze potrafil wyciagnac cos ze swojej torby i zajebac Lebronowi pare jumperkow w ryj

w ogole co jest jeszcze najlepsze w tej akcji Piercea

chcial switch na Lebronie kryl go Battier a specjalnie rondo mu dal screena

damn

40 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Ale co on spłacił do c***a?

jak jebną Celtics to się spłaci, Knicks za rok nie będą lepsi, jak masx okno to musisz korzystać

obejrzałem posiadania, niesamowity choke Mazulli z tym brakiem timeoutu

MRob znowu x-factor, dziś w końcu fizycznie przypominał swoją najlepszą wersje

myślałem, że JB nie zagrał tak dobrze w crunch, a on znowu to wygrał, największa kariera od zera, chyba nawet bardziej imponująca niż ta Joka zważywszy na nikłe warunki fizyczne i początek kariery, fenomenalna historia

@Kubbas

jak tam się ma Liga Tatuma, bo widzę, że ciśniesz po gościu co karty miał rozdawać

szkoda, że zabrali OG taki highlight, czyściutkie 2+1

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

49 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jak jebną Celtics to się spłaci, Knicks za rok nie będą lepsi, jak masx okno to musisz korzystać

obejrzałem posiadania, niesamowity choke Mazulli z tym brakiem timeoutu

MRob znowu x-factor, dziś w końcu fizycznie przypominał swoją najlepszą wersje

myślałem, że JB nie zagrał tak dobrze w crunch, a on znowu to wygrał, największa kariera od zera, chyba nawet bardziej imponująca niż ta Joka zważywszy na nikłe warunki fizyczne i początek kariery, fenomenalna historia

@Kubbas

jak tam się ma Liga Tatuma, bo widzę, że ciśniesz po gościu co karty miał rozdawać

szkoda, że zabrali OG taki highlight, czyściutkie 2+1

a jak sie ma miec widze dalej nie zrozumiales sedna tematu?

nie jest najlepszym graczem druzyny WYPCHANEJ talentem od 1 do 12?

oni k**** maja nawet sixthmana roku

a ze gosc sam to potrafi dalej spierdolic i nie chce tej ligi wziac

to co ja mam zrobic, rece opadajo

zawsze mowilem ze Brown jest lepszy od niego

a na moment obecny obaj wygladaja na kasztanow ktorych jeszcze ogrywaja 2 wieksze kasztany

------------

ALE

nie zapominajmy ogolnie ze tak jak w cleveland w bostonie jest niesamowity szpital

jrue dopiero co wrocil

brown gra z kontuzja

tatum gra z kontuzja 

wszyscy 3 by siedzieli gdyby to nie bylo po wg insiderow

Porizingis ma jakies illness tajemnicze ktorego nikt nikomu nie chce zdradzic o co chodzi

i tam jeszcze paru chyba polamancow jest.

No Mazzulla się znowu pogubił jak sqrwysyn w Dzień Matki. Nie tylko z tym brakiem timeoutu , bardziej jeszcze z tym hack a Mitch , nie zajarzył że Knicks nie byli w bonusie i kazał hakować Robinsona kiedy ta taktyka była choojowi na kapelusz bo Knicks wznawiali a MRob nie rzucał wolnych. Nie chce się wymądrzać, ale już przed serią pisałem, że Mazzull jest największą nadzieją Knicks. Koleś jest trzeci sezon HC Celtów i jeszcze nie zatrybił OCB