Alonzo Opublikowano 2 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2025 (edytowane) Przypominam Panowie, że głosowanie dziś do północy. Głosy do mnie wysyłacie Edytowane 8 Maja 2025 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2025 Heat, Bulls Lakers, Mavericks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2025 MarcusCamby: Los Angeles Lakers Dallas Mavericks Miami Heat Chicago Bulls Ignazz: MIAMI INDY LAKERS DALLAS Sylvinho: Heat, Bulls, Lakers, Mavericks. Reikai: Lakers Bulls RonnieArtestics: lakers awans do PO mavs awans do next round playin na wschód nie głosuje bo nie chce sobie wybierać przeciwnika. Szulim: Indiana - Bulls: głos Indiana Mavs - GSW: wstrzymuje się Heat - Celtics: Heat Lakers - Utah: Lakers 24Kobe8 : Lakers Miami Dallas Indiana Ernie9005 : Dallas- GSW: X Heat- Celtics: awans Heat Indiana-Bulls: awans Bulls Lakers- Jazz: awans Lakers Alonzo: Heat Pacers Lakers Mavs January: Heat, Bulls, Warriors LAF: Chciago, Lakers, Miami , Dallas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2025 10 głosów xD i decydujący lafa, który mnie nie nawidzi bawcie się dalej beze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2025 (edytowane) 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): 10 głosów xD i decydujący lafa, który mnie nie nawidzi bawcie się dalej beze mnie Bez głosu LAFa jest 5:4, więc to nic nie zmienia. A biorąc pod uwagę głos Brave jest 7:4. No i ja mam swojego hejterka @ignazz, który po tradzie Rui jest w kazdej dyskusji i głosowaniu AntyBulls (czasami, jak wyraźnie przegnie, to poprawi dla niepoznaki głosy). A z mojej strony: nara i miłego życia! Edytowane 3 Maja 2025 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2025 Ten Rui to mnie już zaczyna zastanawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2025 jezeli mozna jeszcze glosowac, to mavs, pacers, heat, lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2025 Wschód: #7 Miami Heat - #8 Boston Celtics awans do playoffs: Miami Heat #9 Indiana Pacers - #10 Chicago Bulls awans do II rundy play in: Chicago Bulls Zachód: #7 Los Angeles Lakers - #8 Utah Jazz awans do playoffs: Los Angeles Lakers #9 Dallas Mavericks - #10 Golden State Warriors awans do II rundy play in: Dallas Mavericks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Przypominam, że od wczoraj trwa głosowanie II rundy play in, które konczy sie jutro tj 9 maja w piątek o północy. @człowiek...morza i inni spóźnialscy - głos oddany nawet 1sek. po północy z piątku na sobotę już się nie liczy. Głosy wysyłacie do mnie na Priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2025 Człowiek_Morza: celtcs mavs Braveheart22: Bulls Jazz Szulim: Boston - Bulls: głos Bulls Ernie: Bulls Alonzo: Jazz Bulls LeweBiodroSmoka: Jazz Bulls Bogans2: Jazz i Bulls MarcusCamby: Utah Jazz i Chicago Bulls Longer: Jazz i Bulls January: Głos: Bulls, Jazz 24Kobe8: Jazz Bulls LAF: Chicago , Utah Ignazz: Chicago Dallas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2025 Wschód: #8 Boston Celtics - #10 Chicago Bulls awans do playoffs - Chicago Bulls Zachód: #8 Utah Jazz - #9 Dallas Mavericks awans do playoffs - Utah Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi