Skocz do zawartości

[2nd Rd] East: #1 Cleveland Cavaliers vs #4 Indiana Pacers Powered by AI

memento1984

Cavs - Pacerrs  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wynik serii:

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 05.05.2025 o 01:00

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, steve napisał(a):

to nie blamaz Cavs tylko Pacers byli niedoceniani i teraz moga rzucic rekawice Bostonowi, dzisiaj jakos Cavs byli pełnym składem, a dostawali na poczatku 2Q 83:39

Głos rozsądku. Ale BMF ma tez racje tylko dla mnie niezrozumiałe jest co im tak bardzo dolegało ze wszyscy trzej (Garland, Mobley i Hunter) pauzowali w game2 i wszyscy trzej byli zdrowi trzy dni później. 

32 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Głos rozsądku. Ale BMF ma tez racje tylko dla mnie niezrozumiałe jest co im tak bardzo dolegało ze wszyscy trzej (Garland, Mobley i Hunter) pauzowali w game2 i wszyscy trzej byli zdrowi trzy dni później. 

Pacers od 12.03 czyli te 2 miesiace od dzis sa 22-6, a Cavs za ten sam okres 15-11, w ogole za caly rok 25 Pacers maja dobry bilans chyba powyzej 67%W albo i 70

Edytowane przez steve

5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

PS. Myles Turner mecz życia, do przerwy miał chyba coś koło 20-6-3 i było pozamiatane, oprócz tego w D trzymał team. Świetnie rozbrajał ofensywę. Allen brutalnie zweryfikowany w tej serii, ani w obronie ani w ataku sobie nie pograł przeciwko niemu. 

PS2. nie wiem co tam Mobleyowi dolega ale tez nie lepszy, Siakam tez miał 6/7fg do przerwy a Mobley 1/4, może jakaś kontuzja go usprawiedliwia, nie wiem. 

Turner to gra PO życia. A najlepsze jest to że od czterech pięciu lat się słyszy przed trade deadline, że jest do wymiany za frytki. Może by go do GSW za Kumingę ;) ? Wiem po co Pacers Kuminga jak mają Siakama i Topina.

2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Też się zastanawiam kto tu zjebał ,wszystko wskazuje na sztab medyczny w amerykańskim Wąchocku . Teraz jeszcze ta kostka Donovana, jak Don nie wróci to w zasadzie Pacers już są w finale konferencji. Drugi rok z rzędu tylko dzięki kontuzjom u przeciwników z 2 rundy 

50 minut temu, mayor napisał(a):

Też się zastanawiam kto tu zjebał ,wszystko wskazuje na sztab medyczny w amerykańskim Wąchocku . Teraz jeszcze ta kostka Donovana, jak Don nie wróci to w zasadzie Pacers już są w finale konferencji. Drugi rok z rzędu tylko dzięki kontuzjom u przeciwników z 2 rundy 

Zdrowie to też skill, powtarzam już po raz kolejny.

Donovan jest zajebisty, uwielbiam go oglądać w playoffowym wydaniu ale jak @Kubbas słusznie zauważył, chłop rok w rok w PO coś sobie robi. Nie wiem, może gra zbyt intensywnie, rzuca wszystko na szalę i ciało odmawia posłuszeństwa, ale czegoś tam ewidentnie brakuje. A Pacers znowu są zdrowi, zdolni do rywalizacji, nie polegają aż tak na jednym graczu, co później procentuje. Bostonu pewnie nie przejdą, ale jak NYK zrobią sensację to seria 50/50 jak na moje

33 minuty temu, joe dumars napisał(a):

tylko zmienmy coacha, na takiego, wiecie, faworyta forum e-nba, i bedzie dobrze! chyba nie pyklo...

A propos coachów to kiedy zachwyty nad Panem Rickiem Carlisle, którego forumowi mędrcy niedawno nazywali overrated?

Ja siedziałem w jego wagonie, nawet kiedy miał kiepską prasę :)

W dniu 12.05.2025 o 14:36, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Zdrowie to też skill, powtarzam już po raz kolejny.

Donovan jest zajebisty, uwielbiam go oglądać w playoffowym wydaniu ale jak @Kubbas słusznie zauważył, chłop rok w rok w PO coś sobie robi. Nie wiem, może gra zbyt intensywnie, rzuca wszystko na szalę i ciało odmawia posłuszeństwa, ale czegoś tam ewidentnie brakuje. A Pacers znowu są zdrowi, zdolni do rywalizacji, nie polegają aż tak na jednym graczu, co później procentuje. Bostonu pewnie nie przejdą, ale jak NYK zrobią sensację to seria 50/50 jak na moje

I wielu (razem ze mną) będzie musiało przeprosić Thibsa, bo wychodzi na to, że mityczne "zajeżdżanie" można między bajki włożyć. Wszyscy się sypią, a Knicks napierają do przodu aż miło 

34 minuty temu, cwikson napisał(a):

I wielu (razem ze mną) będzie musiało przeprosić Thibsa, bo wychodzi na to, że mityczne "zajeżdżanie" można między bajki włożyć. Wszyscy się sypią, a Knicks napierają do przodu aż miło 

Do czasu.  Ja mam wrażenie że Thibs w końcu zajedzie i Bridgesa i Hurta czyli 2ch najbardziej durable players w lidze.