wiLQ Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 4 godziny temu, Kubbas napisał(a): Ayton i Doncic maja tego samego agenta I to jest ciekawy trop... o ile wyladuje w Lakers. 4 godziny temu, Jendras napisał(a): Decyzja, którą podjął, bo nie dogadał się z Lakers w sprawie dłuższej umowy. Ale to nie potwierdza farta, przeciez Lakers mogli celowo lowballowac DFSa by odszedl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 7 godzin temu, airmax napisał(a): tak na prawdę to wcale nie chcemy ale na bezrybiu i rak ryba a jakbys miał wróżyć to Pelinka ruszy po Aytona z myślą by był centrem S5 czy rezerwowym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, the_secret napisał(a): a jakbys miał wróżyć to Pelinka ruszy po Aytona z myślą by był centrem S5 czy rezerwowym ? Starter bankowo Edytowane 3 godziny temu przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu skąd pogląd, że Ayton zgodzi się na MLE w drużynie z taką presją, gdzie wtopa może mu utrudnić karierę już na dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): skąd pogląd, że Ayton zgodzi się na MLE w drużynie z taką presją, gdzie wtopa może mu utrudnić karierę już na dobre? Posądzasz kogoś takiego jak Ayton o tak dogłębną analizę swojej przyszłości? Tacy goście myślą w kategoriach tu i teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, kore napisał(a): Posądzasz kogoś takiego jak Ayton o tak dogłębną analizę swojej przyszłości? Tacy goście myślą w kategoriach tu i teraz Ayton przede wszystkim myśli o pieniądzach, a Lakers na pewno nie są w stanie zapłacić najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ayton przede wszystkim myśli o pieniądzach, a Lakers na pewno nie są w stanie zapłacić najwięcej Drużyn z kasą większą niż MLE jakie mają również Lakers za wiele nie ma. Jak ktoś z nich jednak dałby mu więcej to śmiało, ja za te 14 mln na rok mam poważne wątpliwości czy nie wolałbym Capeli+kogoś jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Van napisał(a): Drużyn z kasą większą niż MLE jakie mają również Lakers za wiele nie ma. Jak ktoś z nich jednak dałby mu więcej to śmiało, ja za te 14 mln na rok mam poważne wątpliwości czy nie wolałbym Capeli+kogoś jeszcze. a to mówimy o full MLE? a, nie to jak tak, to jednak macie szansę, życzę szczęścia w negocjacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): a to mówimy o full MLE? a, nie to jak tak, to jednak macie szansę, życzę szczęścia w negocjacjach Przez to, że DFS zrobił opt out mają pełne MLE. Mnie kwestia Aytona im bardziej o tym myślę jest mocno obojętna, co ma być to będzie. Jak wyżej ja poszedłbym w innym kierunku, ale jak jeśli będzie to on za taka kasę ryzyko też będzie akceptowalne mimo, że nie wierzę w to, że taki gość się zmieni, ale i tego wykluczyć nie można. Miałby do podawania piłek i ściągania na siebie uwagę Doncica, a jako alternatywę jak się nie sprawdzi Shanghai Tigers w następnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu na pewno patrząc na to co zostało na rynku, to Ayton źle nie wygląda, imo Capela, to ten sam case, ale ze znacznie niższym sufitem, bo jemu, to akurat już nic nie przeskoczy raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 9 godzin temu, Jendras napisał(a): Decyzja, którą podjął, bo nie dogadał się z Lakers w sprawie dłuższej umowy. Wszystko wskazuje na to, że priorytetem jest caproom za rok, dlatego nie spodziewałbym się żadnych dłuższych kontraktów. I po kogo Lakers mieliby uderzyć w 2026? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi