Skocz do zawartości

LAkers 25/26 - Czyli jak Luka przepracuje lato

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Kubbas napisał(a):

Ayton i Doncic maja tego samego agenta

I to jest ciekawy trop... o ile wyladuje w Lakers.

4 godziny temu, Jendras napisał(a):

Decyzja, którą podjął, bo nie dogadał się z Lakers w sprawie dłuższej umowy.

Ale to nie potwierdza farta, przeciez Lakers mogli celowo lowballowac DFSa by odszedl.

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

skąd pogląd, że Ayton zgodzi się na MLE w drużynie z taką presją, gdzie wtopa może mu utrudnić karierę już na dobre? 

Posądzasz kogoś takiego jak Ayton o tak dogłębną analizę swojej przyszłości? Tacy goście myślą w kategoriach tu i teraz :)

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Ayton przede wszystkim myśli o pieniądzach, a Lakers na pewno nie są w stanie zapłacić najwięcej

Drużyn z kasą większą niż MLE jakie mają również Lakers za wiele nie ma. Jak ktoś z nich jednak dałby mu więcej to śmiało, ja za te 14 mln na rok mam poważne wątpliwości czy nie wolałbym Capeli+kogoś jeszcze. 

2 minuty temu, Van napisał(a):

Drużyn z kasą większą niż MLE jakie mają również Lakers za wiele nie ma. Jak ktoś z nich jednak dałby mu więcej to śmiało, ja za te 14 mln na rok mam poważne wątpliwości czy nie wolałbym Capeli+kogoś jeszcze. 

a to mówimy o full MLE?

a, nie to jak tak, to jednak macie szansę, życzę szczęścia w negocjacjach ;)  

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a to mówimy o full MLE?

a, nie to jak tak, to jednak macie szansę, życzę szczęścia w negocjacjach ;)  

Przez to, że DFS zrobił opt out mają pełne MLE.

Mnie kwestia Aytona im bardziej o tym myślę jest mocno obojętna, co ma być to będzie. Jak wyżej ja poszedłbym w innym kierunku, ale jak jeśli będzie to on za taka kasę ryzyko też będzie akceptowalne mimo, że nie wierzę w to, że taki gość się zmieni, ale i tego wykluczyć nie można.

Miałby do podawania piłek i ściągania na siebie uwagę Doncica, a jako alternatywę jak się nie sprawdzi Shanghai Tigers w następnym sezonie.