Skocz do zawartości

LAkers 25/26 - Czyli jak Luka przepracuje lato

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Jendras napisał(a):

Przy założeniu, że nie było żadnych zdrowotnych redflagów, to ja bym się mocno zastanowił, czy rzeczywiście warto rezygnować z dogadanej wymiany.

Niestety musiało wyjść coś mocno zatajonego po badaniach. W innym przypadku nie sądzę, żeby odpuścili tak potrzebnego gracza na już. W dodatku, gdy udało się znaleźć jelenia, który oddał coś ciekawego za tego białego kołka.

13 minut temu, matek napisał(a):

W dodatku, gdy udało się znaleźć jelenia, który oddał coś ciekawego za tego białego kołka.

Czego Ty właściwie od niego chcesz bo już wcześniej miałem pytać?

Przez lata Lakers szukali tego typu gracza, w rookie season pokazał, że może trafić w. meczu 9 trójek, ileś meczow z +20 punktami, coś tam z ponad 30 też wpadło co w druzynie nie tankujacej sie tak często nie zdarza debiutanyom.

Nie mówię, że za kogoś sensownego bym go nie puścił, ale z tym kontraktem odpuszczanie go za byle co nie ma sensu. 

Ej ziomki ;) @jendras @van; co myślicie o obecnej rotacji? Jak zmieścic Jrue, Luke, AR, Smarta, Vincenta i GPII na jednym parkiecie w 48 minut? Austin trade? Będzie ten Robert Williams ? Kto drugim centrem? On czy Hayes? Jest szansa że LeBron sam się wytreduje? Tyle pytań, mało odpowiedzi ;)

Jak to wszystko widzicie?

2 godziny temu, kore napisał(a):

Ej ziomki ;) @jendras @van; co myślicie o obecnej rotacji? Jak zmieścic Jrue, Luke, AR, Smarta, Vincenta i GPII na jednym parkiecie w 48 minut? Austin trade? Będzie ten Robert Williams ? Kto drugim centrem? On czy Hayes? Jest szansa że LeBron sam się wytreduje? Tyle pytań, mało odpowiedzi ;)

Jak to wszystko widzicie?

he? 🤣

Skład jaki jest teraz to skład na otwarcie sezonu o ile do Pelinki sam się nie zgłosi ktoś z propozycją nie do odrzucenia 

59 minut temu, kore napisał(a):

O lol. Będę memem. No trudno... Lepiej to niż udawać że tego nie napisałem

Ps. Tak, dałem się w ch*** zrobić z tymi plotami jak boomerski lamus, któremu podłączyli wczoraj neta 

🤣 serio myślałem, że trolujesz. lol

Co prawda jeśli Blazers by kiedys wykupili Jrue nie wykluczałbym, że taki kłopot na głowie może JJ mieć w trakcie sezonu, ale już GP2 to trochę za dużo na obwodzie zawodników, którzy bronią, ale w ataku impakt niewielki. 

Edytowane przez Van

3 minuty temu, Van napisał(a):

🤣 serio myślałem, że trolujesz. lol

Co prawda jeśli Blazers by kiedys wykupili Jrue nie wykluczałbym, że taki kłopot na głowie może JJ mieć w trakcie sezonu, ale już GP2 to trochę za dużo na obwodzie zawodników, którzy bronią, ale w ataku impakt niewielki. 

No właśnie nie. Ziomek rzucił mi na wakacjach niusy a ja zamiast sprawdzić, to do Was 🙈

Nie spodziewałbym się już żadnych zmian przed sezonem. Lakers nie mogą dodać nikogo z FA, a na wymianę się nie zanosi. Jrue to mało realna opcja z trzema latami kontraktu, zresztą Blazers raczej nie pozyskali go na handel. Jedyna niewiadoma na ten moment to czy Bron czegoś nie odpierdoli po powrocie z wakacji. 

3 godziny temu, Kubbas napisał(a):

czy ten ziomek mowil tez o tym jak wroci Ariza, THT i bedzie wszystko ok?

nie sądziłem, że to wzbudzi jakiekolwiek zainteresowanie, ale skoro pytasz, to wysłał mi to:

ff5d2dc9-6f78-4505-9f9f-72e623492021.jpg

3 godziny temu, Jendras napisał(a):

Nie spodziewałbym się już żadnych zmian przed sezonem. Lakers nie mogą dodać nikogo z FA, a na wymianę się nie zanosi. Jrue to mało realna opcja z trzema latami kontraktu, zresztą Blazers raczej nie pozyskali go na handel. Jedyna niewiadoma na ten moment to czy Bron czegoś nie odpierdoli po powrocie z wakacji. 

Co masz na myśli?