airmax Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Smart to gra jeszcze cokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu jeszcze CP3 i -10 lat i Jedras będzie spełniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 45 minut temu, Geronimo napisał(a): fajnie, imo da więcej niż Gabe Vincent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Doncic, Reaves, Smart, Vincent, Goodwin, Milton, Bronny LeBron, Hachimura, Knecht, Vanderbilt, LaRavia, Thierro, Kleber Ayton, Hayes, Jemison Bardzo dobre offseason dla Lakers jak na fakt, że nie zainwestowali żadnych assetów i nie mieli cap space, jest potencjał na świetny regular jeśli Lakers będą ~zdrowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu A pamiętam jak nam go Celtics zwinęli w drafcie Określenie "jeżeli będzie zdrowy" w kontekście zawodników NBA pada niestety co raz częściej, ale w wypadku Smarta naprawdę pasuje idealnie i trudno go nie używać... Za taką kasę nie ma co narzekać jeżeli będzie zdrowy hehe drużyna z nim na parkiecie powinna nabrać trochę defensywnie tożsamości. Dla lepszego balansu JJ może wychodzić S5 Luka/Smart/Laravia/Lebron/Ayton i mega wzmocnić ławkę przesuwając na nią Reavesa i Hachimure jeżeli jakiejś wymiany nie będzie. Dobre offseason dla Pelinka stracił DFS, ale dodał Aytina, Laravie i Smarta mając do wymiany jeszcze i jakieś spadające kontrakty i pozostałe assety. Teraz tylko jeżeli będą zdrowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 10 godzin temu, Me Myself and I napisał(a): jeszcze CP3 i -10 lat i Jedras będzie spełniony hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu super ruch fajny gosc dla Bronnego, te same deficyty atletyczne, fizyczne dobry gosc dla niego zeby wzorowal na nim swoja gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Nie byłem już pewnie czy w drafcie wolałem Smarta czy Randle'a i jak pogrzebałem to okazało się, że sam nie byłem pewien Jendras widać nie był jakimś wielkim zwolennikiem Smarta czytając tamten stary temat. [/quote=Van] Ciekawe jak te wybory się ostatecznie ułożą, w sumie Lakers są w fajnej sytuacji bo kogo by zespoły z nimi nie wzięły to i tak jakiś dający fajne perspektywy rookie im zostanie. Nie jest to zbyt prawdopodobny scenariusz, ale gdyby tak się jednak zdarzyło, że przed nami Jazz/Celtics wezmą Vonleh i Gordona to miałbym osobiście niezły dylemat z wybraniem pomiędzy Smartem a Randlem Z jednej strony po tylu latach beznadziejnej defensywy na rozegraniu moglibyśmy mieć gracza, który z miejsca jest w ligowej czołówce na tej pozycji, który świetnie radziłby sobie nie tylko z ciśnieciem rozgrywających, ale i w obronie zespołowej, a także indywidualnej przeciwko graczom z innych pozycji też dawałby radę. Z drugiej strony jest PF, do którego umiejętności w zasadzie trudno się przyczepić i może stać się spokojnie graczem 20/10 w tej lidze, ma ciąg na kosz, nie będzie miał problemów z fizycznym graniem i dalej od kosza też powinien dać radę, potrzeba tylko załatwić obok niego jakiegoś rim protectora. Nie wiem co bym zrobił na miejscu Lakers gdyby taki scenariusz miał miejsce w przyszły czwartek, jak jeden pójdzie wyżej to problem z głowy, jak obaj cóż z wyborem Gordona/Vonleh też płakał nie będę [\quote] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 12 minut temu, Kubbas napisał(a): fajny gosc dla Bronnego, te same deficyty atletyczne, fizyczne HE?????? Smart to PG, ktory moze bronic 3 pozycje do gory, bo ma nadmiary a nie deficyty lol Chyba ze deficyt to wszystko ponizej bycia big wingiem, to wtedy moze tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Dla ucieszonych tym ruchem mam przypomnienie, że Marcus Smart rozegrał 115 z 246 możliwych spotkań w 3 ostatnich sezonach, a w 2 ostatnich tylko 55 z 164, także tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Teraz, 24kobe8 napisał(a): Dla ucieszonych tym ruchem mam przypomnienie, że Marcus Smart rozegrał 115 z 246 możliwych spotkań w 3 ostatnich sezonach, a w 2 ostatnich tylko 55 z 164, także tego... Żeby dostać potencjalnie fajnego rolesa na promce, to przeważnie musi być albo połamańcem albo cancerem, na tej zasadzie Lakers zbudowali legit rotację w 2020 roku (Howard, Rondo). Jak będzie ze Smartem, to się oczywiście okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Zeby nie było podoba mi sie tem ruch, tylko red flag w postaci zdrowia powiewa intensywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi