airmax Opublikowano Czwartek o 19:58 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:58 Jaka umowa byłaby ok w przypadku Reavesa? Zakładając, że zostanie - osobiście mam wątpliwości czy backcourt Doncic-Reaves to kombinacja na jakiś dłuższy PO run Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 20:22 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:22 Zawsze go ceniłem. Chciałem w spurs. Ale przestaje mi się to podobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 04:50 Udostępnij Opublikowano Piątek o 04:50 Świetny wybór Pelinki, brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 06:40 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:40 Podpisujemy na 2 way, bardzo ciekawego gracza, 24 latek, najlepszy strzelec NCAA i Villanovy w historii. Poniżej przedstawiono statystyki Erica Dixona z sezonu 2024/2025 w barwach Villanova: * Rozegrane mecze (G): 35 * Mecze w wyjściowym składzie (GS): 35 * Minuty na mecz (MP): 34.8 * Punkty na mecz (PTS): 23.3 * Zbiórki na mecz (TRB): 5.1 * Asysty na mecz (AST): 1.9 * Przechwyty na mecz (STL): 0.8 * Bloki na mecz (BLK): 0.3 * Skuteczność rzutów z gry (FG%): 45.1% * Skuteczność rzutów za 3 punkty (3P%): 40.7% * Skuteczność rzutów wolnych (FT%): 81.3% Inne osiągnięcia z sezonu 2024/2025: * Zdobył tytuł najlepszego strzelca w NCAA ze średnią 23.3 punktów na mecz. * Został wybrany do All-American Third Team przez Associated Press (AP), United States Basketball Writers Association (USBWA) i National Association of Basketball Coaches (NABC). * Został wybrany do All-Big East First Team. * Został rekordzistą wszech czasów Villanova w liczbie zdobytych punktów (2314 punktów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Piątek o 07:40 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:40 W dniu 18.06.2025 o 23:04, airmax napisał(a): wzięło z zaskoczenia. Były jakieś ploty w ogóle? Nie bylo, ale trzeba przyznac, ze to ciekawy moment... tuz po rekordowej sprzedazy Celtics i podpisaniu nowego kontraktu TV? Czyzby nowe realia finansowe przerosly Bussow, wiec sie zdecydowali wyjsc z interesu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano Piątek o 10:05 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:05 2 godziny temu, wiLQ napisał(a): Czyzby nowe realia finansowe przerosly Bussow, wiec sie zdecydowali wyjsc z interesu? Nie, to kwestia budowy trustu. Bussowie zawsze byli podzieleni, prędzej czy później musiało do tego dojść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Piątek o 10:34 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:34 28 minut temu, Jendras napisał(a): Nie, to kwestia budowy trustu. Bussowie zawsze byli podzieleni, prędzej czy później musiało do tego dojść. Tzn co tam bylo? Ze trzeba sprzedac po ilus tam latach? Plus to wciaz nie wyjasnia dlaczego akurat teraz jak pozyskali Luke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano Piątek o 11:34 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:34 56 minut temu, wiLQ napisał(a): Tzn co tam bylo? Ze trzeba sprzedac po ilus tam latach? Plus to wciaz nie wyjasnia dlaczego akurat teraz jak pozyskali Luke. Jeżeli jeden ze współwłaścicieli umrze, to jego udziały zostaną przekazane pozostałym. Innymi słowy, jego potomstwo nic nie dostanie. Nieprzypadkowo przeciw sprzedaży opowiedzieli się akurat Jesse i Joey, którzy są najmłodsi. Dlaczego akurat teraz? Tego być może nigdy się nie dowiemy. Wystarczyło, żeby jedna osoba zmieniła zdanie, to mogły być nawet jakieś kwestie osobiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano Piątek o 12:36 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:36 Zeby Reaves nie przejechal sie na tym odrzuceniu kontraktu jak Schroeder... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano Piątek o 13:34 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:34 austin to max 3 opcja w true contenderze , 2 w ekipach na 1 runde i moze pierwsza w timach bez po. typ nic nie robi zajebiscie a po bronionej stronie jest ujemny, nie po to la rozbroili super defensywne duo dlo -reaves zeby teraz powstal nowy potwor luka&austin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano Piątek o 18:26 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:26 Austin to biały kołek, którego trzeba wypchnąć, jeśli znajdzie się frajer, który za niego da wartościowego wysokiego. Szkoda, że z Knechtem nie wyszedł ten numer i w sumie nie wiadomo, co on teraz jest warty. Ten rookas coś warty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 18:36 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:36 8 minut temu, matek napisał(a): Ten rookas coś warty? Mowi sie, ze to top 5 obrońca tej klasy, do tego bardzo silny, swietny fizycznie ale bez trójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano Sobota o 05:28 Udostępnij Opublikowano Sobota o 05:28 Reaves jest naprawdę spoko, to jak się rozwinął w tym roku również jako playmaker budzi szacunek, nie spodziewałem się tego po nim. Jednak to jest ten moment żeby mu podziękować z dwóch powodów: -to najlepszy asset Lakers -na dłuższą metę żeby on z Doncicem działali trzeba by ich otoczyć specyficznym graczami z pozycji F/C, a w to średnio wierzę. Nie wiem kogo można za Reavesa wyciągnąć. Ostatnie miesiące pokazały dobitnie, że skreslanie jakiejkolwiek wymiany z góry jako niemożliwej nie ma sensu i kibice mogą sobie życzeniowe myśleć jedno, ale potem rzeczywistość często zweryfikowała te życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Sobota o 05:32 Udostępnij Opublikowano Sobota o 05:32 Ja bym lekko oddał Devina Vessela i pick Atlanty 27 unprotected Ale wartość waszego gracza jest wyższa. A Devin miał gorszy sezon. Mimo wszystko gracza o takim profilu wam potrzeba przy Luce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano Sobota o 06:00 Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:00 26 minut temu, ignazz napisał(a): Ja bym lekko oddał Devina Vessela i pick Atlanty 27 unprotected Ale wartość waszego gracza jest wyższa. A Devin miał gorszy sezon. Mimo wszystko gracza o takim profilu wam potrzeba przy Luce. Wartość zawodnika to jak pisałem dzisiaj bardzo subiektywna sprawa. Tutaj nie chodzi nawet o to jaka ona jest tylko Lakers nie wierzę, że go oddadzą nie załatwiają kwestii wysokiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Sobota o 06:19 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:19 niby numerem 1 Lakers jest Jarren Jackson ale czy sam Reaves wystarczy ciekawe czy CP3 u nas skonczy historia by w koncu zatoczyla kolo czekam na to caly czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano Sobota o 06:47 Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:47 23 minuty temu, Kubbas napisał(a): niby numerem 1 Lakers jest Jarren Jackson ale czy sam Reaves wystarczy Nie no bez jaj, niby sam pisałem o tym, że przewidywalnosc wartości graczy nijak a ma się do rzeczywistości, ale JJJ nie wydaje się absolutnie być dostępny (chyba, że Giannis powie, że chce do Moranta). Dla mnie usual suspects czyli Kessler, Claxton, a z tych mnie realnych, ale jednak bardziej niż Jackson można by do Heat uderzyć po Bama, w zależności od tego jak widzą potencjał Ware jako startująego środkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Sobota o 07:55 Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:55 Nie widziałem zadnych plotek o JJJ i wydaje mi sie to mało prawdopodobne ale: JJJ ma spadający kontrakt, 24,3 mln i będzie niezastrzezonym FA. To oznacza, ze w zasadzie najwięcej zależy od niego. Jeśli on nie chce zostać w Mem na dłużej, to muszą go wymienic w teraz, aby dostać cokolwiek. Stąd moim zadaniem cena moze nie być przesadnie wysoka w to lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Sobota o 08:09 Udostępnij Opublikowano Sobota o 08:09 4 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): Nie widziałem zadnych plotek o JJJ i wydaje mi sie to mało prawdopodobne ale: JJJ ma spadający kontrakt, 24,3 mln i będzie niezastrzezonym FA. To oznacza, ze w zasadzie najwięcej zależy od niego. Jeśli on nie chce zostać w Mem na dłużej, to muszą go wymienic w teraz, aby dostać cokolwiek. Stąd moim zadaniem cena moze nie być przesadnie wysoka w to lato. Ostatnie ruchy Grizz sugeruja, ze zwolnia cap space by go przedluzyc. Dopiero jak minie offseason bez nowego kontraktu to bym zaczal te fantazje z JJJ w Lakers.. Godzinę temu, Van napisał(a): Dla mnie usual suspects czyli Kessler, Claxton, a z tych mnie realnych Dokladnie tak. Moze jeszcze Rob Will. A jak sie nie uda z trejdow to wariantem najbardziej realistycznym jest Capela. Ale w sumie zabawnie byloby gdyby wyszlo jakies Rivers za Gafforda ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano Sobota o 09:08 Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:08 Oddawanie Reavesa za centra jest zupełnie bez sensu, bo to oznacza łatanie jednej dziury poprzez stworzenie drugiej, a łatwiej i taniej jest znaleźć solidniaka pod kosz niż 20 ppg secondary playmakera. W drugą stronę musiałby więc pójść zawodnik na poziomie allstara, ale Austin właśnie wchodzi w ostatni rok kontraktu, co ogranicza jego wartość rynkową. Najlepszy czas na jego wymianę już minął, teraz bardziej opłaca się po prostu go zostawić, podpisać nowy kontrakt za rok i ewentualnie wtedy wrócić do tematu. Jacksona się za niego nie pozyska, a pomysły typu Claxton czy Gafford to czyste szaleństwo. Lakers mają pick, swapy, Daltona i spadające kontrakty na handel. Jeżeli w ten sposób nie uda się nikogo pozyskać, to trudno, pozostają jakieś doraźne opcje na FA i czekanie aż pojawi się na rynku jakaś lepsza opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi