Skocz do zawartości

[2046] Playoffs - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje @Reikai :) 🥳

Wzorcowa przebudowa.

Kluczem do mistrzostwa krytykowany deal z oddaniem first picka za Joela Embiida. To był game winner i wtedy nie zgadzałem się z kilkoma mądrymi głowami.

Potem tylko naciśnięcie za spust i Embiid z assetami za Bradley Beala zrobiło robotę. Oczywiście campy Hartensteina (najlepszy skok w difens z całej ligi nie licząc rookie) + ofensywa Halilburtona też zrobiły swoje.

Takich mistrzów to ja szanuje :) Zrzuciłeś klątwę potępionych Bulls niemal jak Janas po przeklęciu polskiej piłki przez Piechniczka :)

P.S. Ano i Randle :D 

Edytowane przez MarcusCamby

11 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Gratulacje @Reikai :) 🥳

Wzorcowa przebudowa.

Kluczem do mistrzostwa krytykowany deal z oddaniem first picka za Joela Embiida. To był game winner i wtedy nie zgadzałem się z kilkoma mądrymi głowami.

Potem tylko naciśnięcie za spust i Embiid z assetami za Bradley Beala zrobiło robotę. Oczywiście campy Hartensteina (najlepszy skok w difens z całej ligi nie licząc rookie) + ofensywa Halilburtona też zrobiły swoje.

Takich mistrzów to ja szanuje :) Zrzuciłeś klątwę potępionych Bulls niemal jak Janas po przeklęciu polskiej piłki przez Piechniczka :)

P.S. Ano i Randle :D 

cichym bohaterem tego PO runu Cameron Payne :P 

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

cichym bohaterem tego PO runu Cameron Payne :P 

A jaka jest jego historia?

Pamiętam go jak wymiatał w tankujących Lakers będąc jakimś +20 pickiem i potem podpisał steal kontrakt. Ale jakoś tak był po za moim radarem.

Ja się zacząłem zastanawiać czy deal z Josh Smitha się zaczyna bronić, ale jednak nie. To już szczęśliwy przypadek tego sukcesu, mimo że Magic polegli, a oddany pick Magic posłużył za pozyskanie Beala :P

Tak czy siak po dealu Josha Smitha mówiło się o dwuletnim super-okienku Magic i skończyło się fiaskiem. Zaraz Josh Smith na emeryturę ( już nie możesz przedłużyć jego kontraktu ), a Lillard taki sobie grajek na grubym kontrakcie. Pora wracać na półkę śmiertelnych jako mocno poległy heros :)

Piekna sprawa, najlepszy bilans w RS, do tego w PO poszlo dosc gladko.

Nie spodziewalem sie mistrzostwa na poczatku sezonu, uwazalem ze bilans jest lepszy niz gra. Sytuacja zmienila sie mam wrazenie po sprowadzeniu Portisa, ktory zrobil roznice nad Isaacem w s5.

Najfajniejsze jest to, ze core Hali, Beal, Randle, Hartenstein jest mlode oraz maja kontrakty na lata(No, Hali jeszcze na rookie).

Portis i Payne maja kontrakty na przyszly sezon, takze przy dobrych campach bedziemy w grze o repeat.

Podziekowania dla @Tecu, bo to jednak jego dziecko.

@MarcusCamby oraz @Pablo81 za offseasonowe dyskusje o uderzeniu po Randla, czy Gordona. Nie czulem tego Gordona i chyba wybor byl dobry.

Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a):

To byl pick oddany przed loteria, ktory okazal sie 4, ostatecznie ten pick dostali Kings.

4 minuty temu, Reikai napisał(a):

To byl pick oddany przed loteria, ktory okazal sie 4, ostatecznie ten pick dostali Kings.

Tak, to był gambling przed loterią, ale z super efektem, bo Duren ma wartość dużo niższą niż Embiid mimo tego masywnego kontraktu.

5 minut temu, Reikai napisał(a):

@MarcusCamby oraz @Pablo81 za offseasonowe dyskusje o uderzeniu po Randla, czy Gordona. Nie czulem tego Gordona i chyba wybor byl dobry.

Polecam się na przyszłość ;)

Randle był bardzo niedoceniany podczas tamtego FA.

Gratulacje @Reikai podtrzymujesz tradycje wygrywania MistrzoMistrdtsrtu w PO jako rookie :)

8 godzin temu, Reikai napisał(a):

Najfajniejsze jest to, ze core Hali, Beal, Randle, Hartenstein jest mlode oraz maja kontrakty na lata(No, Hali jeszcze na rookie).

Czyli nie będziesz dawał Haliemu QO? I za rok zaryzykujesz możliwość jego utraty?