Skocz do zawartości

[1st Rd] 2 Rockets vs 7 Warriors

Chytruz

Kto wygra  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra

• Rockets w 7
      1
    • Rockets w 6
      6
    • Rockets w 5
      3
    • Rockets w 4
      0
    • Warriors w 7
      4
    • Warriors w 6
      16
    • Warriors w 5
      3
    • Warriors w 4
      0

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 20.04.2025 o 13:20

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Chytruz napisał(a):

Adams rządzi po obu stronach parkietu, nic odkrywczego w tej chwili, wiadomo, ale dalej lekki szok, że gość tych rozmiarów, po takiej kontuzji, w tym wieku, zrobił taki comeback i gasi petów w obronie. Ja się bardziej spodziewałem, że to bedzie dla niego koniec poważnego grania i raczej będzie późnym Tysonem Chandlerem / DeAndre Jordanem.

nie daje sie mijac przez niskich nawet

58 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

jak tylko Buddy jebnie 0/7 w którymś z kolejnych spotkań

no i zapewne tak bedzie, TYLKO,ze gosciu zarabia niecale 10 mln, jest zwyklym rolesem i takie wahania formy beda sie zdazac, bo jakby byl bardziej stabilny rzutowo,to zarabialby 30 a nie 10 mln.

niezaleznie od wyniku tych po wiem,ze na 90% sa to ostatnie mecze w barwach gsw kumingi,ktorego niskie boiskowe iq nijak nie pokrywa sie z jego atletyzmem.

ciakawe jak wyceni go rynek (4x15  mln usd ?) - dla gsw idealne byloby s`n`t do chicago za vucevica (moze i slabo gra w obronie,ale draymond by mu pomagal, za to ofensywnie dawlby te 10-15 pkt i okolo 10 zbiorek)

Po pierwsze to szacun dla Rockets. Myślałem, że się skończy w pięciu meczach, a pomimo slumpa młodziaków Udoka wyciągnął siedem. 

Teraz o Warriors. Co ten Buddy dzisiaj odwalił to głowa mała. I co z tego, że większość rzutów była z czystych pozycji, bo potrajali Stefka. One je trafiał. 9/11 za trzy w G7 to jest jakiś kosmos.

I ta obrona. Draymond to wiadomo, ale Stefek, kiedy nie szło mu po atakowanej, odwalił mecz życia w defensywie - dziesięć zbiórek, dwa przechwyty i dwa bloki.

Z serialu Steven Adams gwałci Golden State, przechodzimy płynnie do Rudy Gobert robi to samo. Będzie się działo...