Skocz do zawartości

West 1 round - Denver Nuggets (4) - Los Angeles Clippers (5)

balech

Kto wygra  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, BMeF napisał(a):

Clippers dla Jokicia to jest akurat trudny matchup

potrafisz znaleźć staty Jok w akcjach post w tej serii?

wiadomo, że trudny Zubac się wylosował, ale też nie mam wrażenia, że on go broni jakoś nad wyraz twardo, a Jok mimo to unika gry na niego 

9 minut temu, ignazz napisał(a):

Bo tu jednak obok zu zawsze się kręci ktoś inteligentny w obronie z pomocy. Czy to Batum czy Leonard. Mają personel aby mu uprzykrzać grę i tylko geniusz sprawia że nie wygląda to fatalnie. 

Właśnie LAC jako jedni z nielicznych nie mają silnego PFa aby to on go bronił, a Center kontrolował pomalowane, co dotąd było najlepszym sposobem na spowolnienie Andrzeja, sorry, ale w normalnych warunkach to Jok robi z Leonarda wiatrak, on nie ma już 28 lat by mu normalnie ustawać nie mówiąc już o Batumie

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

potrafisz znaleźć staty Jok w akcjach post w tej serii?

wiadomo, że trudny Zubac się wylosował, ale też nie mam wrażenia, że on go broni jakoś nad wyraz twardo, a Jok mimo to unika gry na niego 

Bosze najpierw pół sezonu czytania o bogu Jokicu, potem o braku wsparcia (nawet jak było), potem o tym, że Westbrick nie jest jest Westbrickiem bo jest w sumie zajebisty (nie jest, nic tego nie zmieni), że SGA to jednak c***owy bo na niskim FG prowadzi 3-0, a teraz jeden słaby mecz i już Clippers to legit contender. Chłopaki (fani Barył), nie rozpierdalajcie w taki sposób legacy Barył i Jokica...

Ani Clippers nie są tak dobrzy jak w 3 meczu, ani Denver tak słabi. P prostu czasem coś nie pyknie/gorszy dzień i tyle.

27 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a Ty zamiast mnie uruchamiac i pisac takie brednie, nie chcialbys nas moze uraczyc jakas analiza serii Wolves-Lakers? 

Napisałem co chciałem, a poza tym c***owo sie analizuje jak grają 2 Twoje ulubione ekipy, jedna której kibicujesz od blisko 40 lat i druga cirka od 20 ;)