LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 13:06 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:06 (edytowane) https://www.nba.com/stats/players/advanced?LastNGames=0&TeamID=1610612743&dir=A&sort=NET_RATING Jamal Murray Superstar Edytowane wczoraj o 13:07 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 13:19 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:19 37 minut temu, sHHeba napisał(a): podobno pierwszy przypadek (Jokić) awansu drużyny z zawodnikiem, który miał średnie w serii na poziomie triple double, poprzednich 5 takich przypadków to były porażki - w tym 4. należące do jednego zawodnika, wiadomo którego Przeciez Jok mial TD serie chociazby w mistrzowskim runie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 13:24 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:24 Godzinę temu, rw30 napisał(a): ale no serio, coś mnie omineło w 6 meczach tej serii które obejrzałem i potrafi on coś wykreować sam? no potrafi wykreować od ciula punktów z atakowania na kosz czy to z piłką w łapach czy po prostu atakując deskę, do tego jak on ustabilizuje tą trójkę to praktycznie nie będzie miał leaków jak na warunki, którymi dypoponuje za ostatnie 4 spotkanie, to już są naprawdę kozak wskaźniki https://www.nba.com/stats/players/advanced?TeamID=1610612743&LastNGames=4 te pierwsze mecze można mu wybaczyć z racji na debiut w takiej roli, jednak z łatką top MIPa sezonu poprzeczka wzrasta już to pisałem w czasie rs, Braun miał sezon na efektywnośći blisko prime Curry, oraz razem z Giannisem liderował w fastbreak points, takie rzeczy u białasa jego budowy nie biorą się z przypadku wciąż do poprawy jest obrona 1 na 1, choć z biegiem serii już nie dawał się tak łatwo mijać, intrygującą sprawą będzie śledzenie jego rozwoju, podobnie jak Watsona, który dwoma ostatnimi meczami zasłużył na większe minuty w następnej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu A nie widzieliście podczas gry że Jok coś ma z brzuchem albo żebrami. Parę razy był wyraźny grymas bólu gdy miał postawę naciągającą te partie ciała. Czy to w biegu czy gdy zatrzymywał się w akcji. Coś tam jest moim zdaniem i stąd tych rzutów niedociągal, chronił tę część ciut mocniej się garbiąc i rzuty leciały na pierwszą obręcz bo był zbyt mało wyprostowany. On zawsze wyglądał jakby się nie wysilał i tak rzucał od niechcenia ale moim zdaniem nawet jak na siebie miał nienaturalną postawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inVad3rrr Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu A ja od siebie tylko dodam że jako małolata,to właśnie Westbrook przyciągnął mnie do NBA i koszykówki, więc tym bardziej cieszy mnie ten jego redemption arc w Nuggs gdzie potrafi być dalej pożytecznym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu A ja pamiętam z tego sezonu triple double MVP jak Westbrook walnal takiego game winnera i wiadomo przeciwko komu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHHeba Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 6 godzin temu, julekstep napisał(a): Przeciez Jok mial TD serie chociazby w mistrzowskim runie dokładnie, nie zweryfikowałem źródła, Jok zrobił TD serie vs PHX i LAL, sumarycznie zabrakło niewiele (10 asyst) do TD w całym play-off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, sHHeba napisał(a): podobno pierwszy przypadek (Jokić) awansu drużyny z zawodnikiem, który miał średnie w serii na poziomie triple double, poprzednich 5 takich przypadków to były porażki - w tym 4. należące do jednego zawodnika, wiadomo którego to trochę o coś innego chodziło Edytowane 20 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Ale z tym flopowaniem Joka... Dajcie spokój, kto to widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 11 minut temu, Zimny napisał(a): kto to widział ja widziałem po G2 na szczęście się opanował, wczoraj był chyba jeden, taki jakich wiele, wcześniej były jakieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja widziałem po G2 na szczęście się opanował, wczoraj był chyba jeden, taki jakich wiele, wcześniej były jakieś? Wczoraj mocno mnie ukłuła w oczy akcja z Bogdanem Bogdanem. Więcej grzechów nie pamiętam i liczę na poprawę w kolejnej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 1 minutę temu, Zimny napisał(a): Wczoraj mocno mnie ukłuła w oczy akcja z Bogdanem Bogdanem. Więcej grzechów nie pamiętam i liczę na poprawę w kolejnej serii no był flop, ale przy tym co zrobił wcześniej, to taki nawet nie aż żałosny, jak mu się zdarzą takie dwa na serię to będzie dramatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 minut temu Udostępnij Opublikowano 27 minut temu Mogę nie zdążyć założyć tematu Nuggs-OKC do późnego wieczora, jak ktoś ma czas i ochotę to śmiało, tylko pamiętajcie o publicznej ankiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi