Skocz do zawartości

West 1 round - Denver Nuggets (4) - Los Angeles Clippers (5)

balech

Kto wygra  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, MarcusCamby napisał(a):

Masz na myśli tego szefa?

Harden rozegral w karierze 172 mecze w PO, wg tego statsu oddal wiec srednio 0.29 clutch FGM na mecz, glownie dlatego, ze pod koniec serii w ktorych grywal crunch nie byl za czesto grany i to nie dlatego, ze druzyny  Hardena miazdzyly rywali

niesamowity szef

prawdziwym Szefem jest tutaj Camby, ktory jakos dziwnie przez cala serie siedzial chicho by teraz wychodzic z Chokiciem, prawdziwy fan i wzor dla innych

----------------------------------------------------------------------------------------------------

mecz moglem obejrzec dopiero teraz z racji wesela kumpla, dobrze ze ktos mi zaspoilerowal wynik, to nie musialem tego ogladac na mega kacu

slabiutka ta druga polowa Joka (3Q to chyba jego najwiekszy choke ever), ale tez schowany Murray, Porter znow pusty przelot, ciezko kogos wyroznic, a przy tym jak wygladali LAC na naszym tle to jednak cieszy, ze zdolalismy wyjsc na te -6 na koniec

na te dwa spudlowane sam na sam Wesa, pierwszy bez konsekwencji, bo pilke zebral Watson, za chwile Watson pudluje easy layup, a Brick to dobija, takze wychodzi na to ze ktos tam nawet meczu nie wdzial tylko zobaczyl te dwie sytuacje bez kontekstu, a o tym ze Brick znowu pomogl trzymac wynik w pierwszej polowie jakos cicho

nie wiem co bedzie, potrzebujemy znacznie lepszej gry jesli chcemy to wygrac, nie docenilem LAC myslalem ze nie dadza rady pod presja konca serii zagrac znowu tak swietnej egzukacji, gratki dla nich, oby obylo sie bez jakis skandali sedziowskich i niech wygra lepsiejszy

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Godzinę temu, Kubbas napisał(a):

Ty Lue to sie wjebal na muke z tymi żurami

co by nie zrobil to efekt jest zawsze ten sam

przejebane

Jest już konferencja Lue po tym meczu

Niech Pan zapyta tego Hardena, niech pan zapyta Kawhia, niech Pan zapyta tych innych naszych chłopaków Dunnow, Powellow, Bogdanovicow co zrobili

Poszedłem spać przed końcem 3 kwarty. Pozdrowienia dla tych co znowu uwierzyli w clippers. Niestety tak grający Denver mogą mieć problem z wygraniem kolejnej rundy bo okc wygląda mocarnie a Denver nie bardzo ma opcje na jakieś adjustments. Trzeba liczyć że Murray z MPJ będą trafiać trójki plus westbrook dalej będzie wyglądaj jak 6man of the year 

Buuuu pączek bez triple double 

ale leszcz ;)  

Piękny wpierdol. Nastawiałem się na mocny mecz a tu taki kartofe…znaczy Harden 

Cóż 

seria z finałem jaki przewidywałem ale długość zaskakująca. Myślałem że to się po max 6ciu skończy  

źle to wróży Nuggets przed kolejną serią  

Thunder ich wykończą bieganiem a Murray ma dwóch dobry defensorów przed sobą