Skocz do zawartości

West 1 round - Denver Nuggets (4) - Los Angeles Clippers (5)

balech

Kto wygra  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Chytruz napisał(a):

lmao

Co roku nowy fanbase przejmuje ta wymowke, to juz chyba czwarty.

Nie jego wina, przeciez sam sie nie wystawil na boisko - statement of the utterly deranged.

Ja tam raczej widziałem, że inne fanbase krytykowały Russa, a ja po prostu niezależnie od wyniku serii z tego jego sezonu oraz serii jestem zadowolony.

Gra znacznie lepiej niż wartość jego umowy, jest jedynym legitnym graczem Nuggets z ławki. Nie Russ jest problemem Denver.

17 minut temu, Lucas napisał(a):

Ja tam raczej widziałem, że inne fanbase krytykowały Russa,

To na wyjsciu. Na wejsciu bylo "I can fix him", a potem (do czasu) nie jego wina, ze mu dali taki kontrakt, albo nie jego wina, ze go trener wystawil.

Nie spotkalem sie przy zadnym innym zawodniku z takim ewenementem.

Godzinę temu, Chytruz napisał(a):

To na wyjsciu. Na wejsciu bylo "I can fix him", a potem (do czasu) nie jego wina, ze mu dali taki kontrakt, albo nie jego wina, ze go trener wystawil.

Nie spotkalem sie przy zadnym innym zawodniku z takim ewenementem.

No ja też chyba nie spotkałem się nigdy, żeby ktoś aż tak krytykował kogoś na minimalnej umowie jak Westbrooka, który daje w skali sezonu czy nawet tej serii pozytywne rzeczy, a taki Zeke Nnaji czy Dario Saric zarabiają od niego więcej i nikt nie daje o to jebania

31 minut temu, Lucas napisał(a):

No ja też chyba nie spotkałem się nigdy, żeby ktoś aż tak krytykował kogoś na minimalnej umowie jak Westbrooka, który daje w skali sezonu czy nawet tej serii pozytywne rzeczy, a taki Zeke Nnaji czy Dario Saric zarabiają od niego więcej i nikt nie daje o to jebania

Widziałem pod jego adresem krytykę głównie kiedy produkował swoje firmowe lowlighty (szczególnie ten mecz pod koniec RS z Wolves). Saric czy Nnaji też by dostali po dupie jakby przytrafiły im się tego typu zagrania. Jak JaVale McGee królował w Shaqtin a Fool, też zarabiał jakieś drzazgi.

ciekawe który Harden się wylosuje na G7, ten agresywny czy ten co ma wyje-bane, to myślę kluczowa kwestia

btw to seria strasznie brzydkich trenerów, jak myślicie, który jest brzydszy? Adelman by jeszcze jakoś wyglądał ale chyba sam się strzyże, dramat jakiś

20 minut temu, rw30 napisał(a):

btw to seria strasznie brzydkich trenerów, jak myślicie, który jest brzydszy? Adelman by jeszcze jakoś wyglądał ale chyba sam się strzyże, dramat jakiś

Sporo czasu spedzilem ostatnio na przemysleniach na kogo mi wyglada Adelman.

Moglby by rosyjskim zolnierzem, na ktorego zrzucaja granat na filmiku z drona

Moglby byc redneckiem z amerykanskiego poludnia siedzacym na starej kanapie na zagraconym podworku

Moglby grac w sredniowiecznym filmie brudnego chlopa, ktory z daleka dostrzega jezdzcow, ktorzy zaraz spala mu wioche

58 minut temu, Chytruz napisał(a):

Moglby grac w sredniowiecznym filmie brudnego chlopa, ktory z daleka dostrzega jezdzcow, ktorzy zaraz spala mu wioche

to najlepsze, wygląda na jakiegoś paroba właśnie

ciekawe bo ten ojciec to, choć miał chooyowy wąsik i aparycję któregoś z bohaterów Allo allo, to ogólnie znośny był

Edytowane przez rw30

15 godzin temu, rw30 napisał(a):

ciekawe który Harden się wylosuje na G7, ten agresywny czy ten co ma wyje-bane, to myślę kluczowa kwestia

Ale to game 7 wiec nic sie nie wylosuje a już zostało to zdeterminowane w postaci brązowej plamy w gaciach która się pojawi tuz po rozpoczęciu meczu przez Hardena. 

Edytowane przez marceli73

32 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Nawiązując do klasyka

Śnił mi się dzisiaj Michael Jordan, ale miał długą brodę i gotował ;)

Oby dzisiaj było to dużo bliższe prawdy niż ostatnio i Chokic wybrał się na ryby.... albo konie. Co tam woli :P

Go Clippers! 🥊❤️

Jak Jokic drugi rok z rzędu przegra serie mając prowadzenie 3-2 i home court advantage to będzie to skaza na jego legacy w playoffach

21 minut temu, julekstep napisał(a):

widać że mało widziałeś

Nnaji to jest absolutny lowlight monster ->od jego kontraktu w Nuggs gorszy jest tylko kontrakt Żuniora

Gdzie Nnaji grajacy 8 minut w co drugim meczu, a gdzie Westbrook, ktory ma 17 lat produkcji na elitarnym poziomie i lowlight reel jak Vince Carter w dunkach.

Michael Jordan vs Bones Hyland

16 minut temu, the_secret napisał(a):

Jak Jokic drugi rok z rzędu przegra serie mając prowadzenie 3-2 i home court advantage to będzie to skaza na jego legacy w playoffach

NIE

bo jak Denver wygrywa to na 100 przypadkow 99 zasluga Jokica

a jak Denver przegrywa to wina supportu. 

26 minut temu, Chytruz napisał(a):

Gdzie Nnaji grajacy 8 minut w co drugim meczu, a gdzie Westbrook, ktory ma 17 lat produkcji na elitarnym poziomie i lowlight reel jak Vince Carter w dunkach.

Michael Jordan vs Bones Hyland

sęk w tym że Nnaji w tym sezonie zarabia prawie 3x tyle co Brick 🙃

Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a):

Nawiązując do klasyka

Śnił mi się dzisiaj Michael Jordan, ale miał długą brodę i gotował ;)

Oby dzisiaj było to dużo bliższe prawdy niż ostatnio i Chokic wybrał się na ryby.... albo konie. Co tam woli :P

Go Clippers! 🥊❤️

Nie przypominam sobie żeby Jordan gral w PO dobrze co piąty mecz. 

1 minutę temu, Chytruz napisał(a):

Nikt nie przelicza game winners per dollar, nikt nie przelicza game losers per dollar.

myślę że value for money to jeden z ważniejszych przeliczników przy ocenie graczy (szczególnie przez fanów danej ekipy)

a Brick mimo swoich klasycznych lowlightów na tym kontrakcie wypada tu całkiem ok -> i serio zarabiający 10x więcej Żunior wkurwia co najmniej 10x bardziej od niego :) 

Godzinę temu, julekstep napisał(a):

widać że mało widziałeś

Nnaji to jest absolutny lowlight monster ->od jego kontraktu w Nuggs gorszy jest tylko kontrakt Żuniora

Widać że nie widziałeś Pulp Fiction. Nnaji ma na imię Ezekiel (25:17).   

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

myślę że value for money to jeden z ważniejszych przeliczników przy ocenie graczy (szczególnie przez fanów danej ekipy)

a Brick mimo swoich klasycznych lowlightów na tym kontrakcie wypada tu całkiem ok -> i serio zarabiający 10x więcej Żunior wkurwia co najmniej 10x bardziej od niego :) 

No zgadzam się i nawet jak zapytasz licznych haterów, których zgromadził przez te 17 lat, to większość pewnie przyzna, że za minimum to opłacalny gracz na przestrzeni sezonu.

Ale jak ziom rozpierdala 61pts Jokica, to nikt nie myśli "hmmmm, zastanawiam się jakie jest value jego kontraktu", tylko każdy docenia że zobaczył masterpiece artysty w swoim fachu (być może już jeden z ostatnich, więc tym bardziej oddziałuje na emocje).

34 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Nie przypominam sobie żeby Jordan gral w PO dobrze co piąty mecz. 

Masz na myśli tego szefa? :)

https://x.com/WarriorsMuse/status/1917251246073004375

Po za tym to nawiązanie do fajnego wpisu @rw30. Myślę że obaj dzisiaj mocno trzymamy kciuki za vintage Hardena :)