LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 18:23 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:23 3 minuty temu, DRK napisał(a): Dla postronnych kibiców super, dla fanów Nuggets i Clippers to dodatkowe koszty leków kojąco - uspokających albo lepiej czegoś mocniejszego. Oj tak. Ja już 4 kwarte w względnej ciszy przesiedziałem, bo dotarło do mnie, że co chwilę musiałbym się unosić czy wydzierać, a o 5 nad ranem we wtorek poświąteczny to jednak średnio wypada, choć sąsiedzi chyba przyzwyczajeni już. Absurdalna jest ta seria pod względem zaciętości i tych pojedynczych smaczków, gdzie można z każdego meczu z 15 różnych pobocznych historii sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Wtorek o 20:54 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:54 @airmax ja sobie zwolniłem to na nagraniu meczu bo w real time speed mi coś śmierdziało Tu moment ciężko wskazać bo od czasu jak poszedł skontestowac rzut kladl sie doslownie na zawodniku rzucającym i podchodził pod niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Wtorek o 21:01 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:01 3 minuty temu, Kubbas napisał(a): @airmax ja sobie zwolniłem to na nagraniu meczu bo w real time speed mi coś śmierdziało Tu moment ciężko wskazać bo od czasu jak poszedł skontestowac rzut kladl sie doslownie na zawodniku rzucającym i podchodził pod niego No ja obejrzałem to sobie kilka razy na tt - niestety tylko jest ta perspektywa meczowa ze tak ją określę - no za cholerę nie widzę tam faulu. Był blisko ale imo w żadnym momencie nie był w landing space, a też nie trącił Jokica po rękach czy coś. Inna kwestia że tam faulować powinien po zbiórce Jokica tbh w całych internetach chyba tylko u Ciebie widziałem o faulu przy tym rzucie Jokica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 21:30 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:30 28 minut temu, airmax napisał(a): tbh w całych internetach chyba tylko u Ciebie widziałem o faulu przy tym rzucie Jokica też nie widziałem, zresztą nie było żadnej reakcji Joka, wyglądało to dziwnie, ale chyba było czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Tylko bez rzucania kamieniami, ale czy Denver nie zrobiło błędu nie oddając MPJ za Lavinea? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Nie chciałem tego pisać swieżo po G2, ale wydawało mi się, że oddając tamten mecz przegraliśmy serię. Dziś nie było już terafy ulgowej, niby jest jeszcze szansa powalczyć, ale ta drużyna nie wygląda jakby miała choćby taki zamiar, zresztą jak się popatrzy na te rotacje w obronie gdzie każdy jeden biega jak kurczak bez głowy, to trochę się odechciewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu FREE JOKIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu widac to co od dawno bylo wiadome, ze Jokicowi nie zalezy a tak na prawde od dawna to juz wolalby jezdzic konno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Kubbas napisał(a): widac to co od dawno bylo wiadome, ze Jokicowi nie zalezy a tak na prawde od dawna to juz wolalby jezdzic konno. gość w pierwszej kwarcie robi bodaj 12/7ast, w tym czasie LAC trafiają 9 trójek na 70% gdy wraca na parkiet jest już -15, do czasu gdy Nuggets poddają mecz Jok wygenerował +60% wszystkich punktów, to nie jest typowy PO Jokić, ale chciałbym zobaczyć dowolnego gracza, który w takich warunkach potrafi zrobić dużo więcej, cały sezon tyrał za czterech, już chyba brakuje pary, można mu sporo zarzucić, ale nie to, że nie chce wygrywać myśląc o urlopie Edytowane 8 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Chyba nie złapałeś sarkazmu przy tym filmiku Nie wiem jak ktokolwiek miałby miec jakiekolwiek uwagi do Joka w tej serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, Stryder napisał(a): Chyba nie złapałeś sarkazmu przy tym filmiku przecież takie obrazki są w 9/10 ostatnich spotkań, więc nie wiem po co ten komentarz, mogę nie łapać sarkazmu, wina i tak spadnie na niego, zawsze na końcu winę ponoszą liderzy podrażniony jestem od rana, jeszcze czytam, że sam Porter mówi, że z tą kontuzją to powinien pauzować kilka tygodni albo nawet iść pod nóż... rzeczywiście grał na tyle wybitnie aby ryzykować i rzucić go z tym barkiem do krycia Zubaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu sarkazm lbsowi jest obcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 2 minuty temu, Kubbas napisał(a): sarkazm lbsowi jest obcy musisz mi wybaczyć, nie życzę Tobie abyś po G3 Lakers przeżył podobne rozczarowanie, nie tylko wyczucie sarkazmu można stracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Obejrzałem pierwszą połowę, drugą patrząc po wyniku chyba odpuszczę. Biednie wyglądają Nuggets na tle bardzo dobrze zorganizowanych Clippers. Mecz załatwił jeden run 17-0 na przełomie 1 i 2 kwarty. W tym czasie jedyne co Nuggets potrafili wykreować to open trójki dla Westbrooka lol. Co ciekawe w tym czasie Clippers byli bez Zubaca. Na centrze grał Simmons i Nuggets&Jokic w żaden sposób nie potrafili wykorzystać faktu, że kryje go Ben Simmons. btw, czy mi się wydaje czy Jokic praktycznie nie operował dziś w pomalowanym? Nik Batum znowu wspaniały. Wchodzi, rzuca 3/3 za 3, zbiera kilka piłek, rozdaje kilka bloków, w tym jeden gdy Gordon próbuje wykonać wsad. Wspaniałe zawody Batuma w pierwszej połowie. Gordon, nie licząc pierwszego meczu, wygląda jak skończony gość, ciekawe czy się ogarnie, bo na jakiegoś EmPiDżeja to nawet nie ma co liczyć. btw, przez tą c***owość MPJ, słabszą formę Gordona, ucieka trochę jak kasztanowo wygląda Braun, po którym spodziewałem się lepszych występów może to trochę za wcześnie, żeby grzebać Nuggets ale za dobrą egzekucję mają Clippers. Lue to bardzo fajnie poukładał, Harden dyryguje wszystkim, a Denver nie bardzo ma możliwość nakładania większej presji w obronie, bo kim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 41 minut temu, airmax napisał(a): ucieka trochę jak kasztanowo wygląda Braun, po którym spodziewałem się lepszych występów nie ma obrony - nie ma zbiórek - nie ma fastbreaków - nie ma Brauna Braun nigdy nie wyglądał za dobrze w obronie 1:1 ale te PO go okrutnie w tym względzie weryfikują, pewnie lepszy byłby ceglący KCP już Gordon niby ma znowu jakiś uraz, ale no nie możesz być dymany przez każdego w każdej akcji, aż dziwne, że on w ataku potrafi legit wyglądać przy tym jak się ogólnie porusza na dobrą sprawę jak tak sobie popatrzysz na to wszystko, to nie ma jednego elementu na którym można potencjalnie budować na przyszłość, nie wiem co oni wymyślą, co w ogóle mogą zrobić, skoro każdy jeden na chwilę obecną wygląda jak ujemny, przepłacony asset to stan przed G3 i pomyśleć, że mogło być 2-0 Edytowane 6 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): musisz mi wybaczyć, nie życzę Tobie abyś po G3 Lakers przeżył podobne rozczarowanie, nie tylko wyczucie sarkazmu można stracić Ale to od początku widoczne gołym okiem, że Denver nie zbliża się do Clips poziomem talentu w tej serii + jest ogromna dysproporcja w coachingu. Nie bardzo rozumiem skąd (poza "local bias") takie oczekiwania. Edytowane 6 godzin temu przez Behemot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, Behemot napisał(a): Ale to od początku widoczne gołym okiem, że Denver nie zbliża się do Clips poziomem talentu w tej serii. Nie bardzo rozumiem skąd takie oczekiwania. można przegrać mecz, czasem nawet nie ma wyjścia, ale jakiegoś poziomu jakości i zaangażowania trzeba wymagać, zwłaszcza, że sporo z tych graczy wyglądało o niebo lepiej w latach ubiegłych, a nawet w poprzednich spotkaniach nikomu nic nic nie ujmując, ale najbardziej zwycięski team ostatniego 5lecia dyma dwóch 36latków, będących przed chwilą memami i wszyscy nagle oświeceni - "no przecież tak musiało być, każdy wiedział, co się dziwisz?" Edytowane 6 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu W dniu 19.04.2025 o 20:44, LeweBiodroSmoka napisał(a): no wlasnie ludzie nie kumaja ze Brick nie odda w Nuggets 7 rzutow w 9 minut, ale to nie przetlumaczysz No dzisiaj zajebał 5 w 8 minut, więc proporcje mniej więcej podobne (nie oglądałem, niewykluczone że go zostawiali na tych trójkach, ale i tak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): No dzisiaj zajebał 5 w 8 minut, więc proporcje mniej więcej podobne (nie oglądałem, niewykluczone że go zostawiali na tych trójkach, ale i tak). tak jak pisał @airmax Wes był jedyną opcją, którą Nuggets potrafili sobie wypracować przez sporą część pierwszej połowy zresztą coś mu się stało, niewiadomo czy zagra w G4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): No dzisiaj zajebał 5 w 8 minut, więc proporcje mniej więcej podobne (nie oglądałem, niewykluczone że go zostawiali na tych trójkach, ale i tak). damn, sam się czaiłem na ten cytat z Russem i ilością rzutów xd ale wolałem po serii do tego wrócić. swoją drogą w game 1 też miał podobny pace w pewnym momencie (skończył 5/17 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi