PorzinGOD Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Thibs skamlący do dziennikarzy na konferencji pomeczowej o gwizdki, to jest taki level hipokryzji, że oczy pękają z żenady. Brunson przewraca się od byle podmuchu pierdnięcia Spike'a Lee z pierwszego rzędu, a ten tu męczennika będzie udawał. Bridges "Pięć Picków": 0 punków w 4 kwarcie, a wielka Pusia aka "najlepiej rzucający wysoki w historii": 0 punktów w drugiej połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 3 godziny temu, DRK napisał(a): Pistons wcale nie byli jacyś świetni w ataku, powiedziałbym nawet niezbyt dobrzy - 44%FGM , 6/27 3FGM ,tylko 11 asyst, ale pociągnęli mocno w obronie, zdominowali zbiórkę, a największą różnicę zrobiła ławka 35-8. Liczę na to, że przy takiej intensywności i dłuższej serii second unit może stać się jeszcze istotniejszy. U Cade'a doszedł spodziewany self-adjustment Warto zaznaczyć, że Stew nie zagrał a to jednak było istotne osłabienie w obronie Knicks są jednak słabsi, niż się wydawało, nie podnieśli poziomu na PO, a Pistons mam nadzieję mentalnie pójdą jeszcze w górę po tej wygranej I gdzie teraz są marudy, co by chciały dalej tankować i czekać kolejne 18 lat na wygraną w PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) chyba od czasu gdy Lance sam sobie liścia sprzedał nic mnie tak nie rozbawiło z feedu msg było lepsze ujęcie, ale coś znaleźć nie mogę Edytowane 22 Kwietnia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 28 minut temu, Grzechu napisał(a): I gdzie teraz są marudy, co by chciały dalej tankować i czekać kolejne 18 lat na wygraną w PO? 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) 11 asyst... przesraniutkie Edytowane 22 Kwietnia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 50 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): 11 asyst No 11, ale co zrobić. KATu tej asysty przecież nie zapiszesz. Sheed znał rezultat jeszcze przed pierwszym gwizdkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Zapraszamy do Detroit! Nie był to jakiś bardzo dobry mecz, kilku zawodników się nie stawiło (z formą) w tym Stew (on akurat fizycznie). Tym bardziej cieszy wygraną ale tak to jest w PO więc biorę w ciemno taki wynik. Pierwszy mecz w PO po takim czasie ale to będzie wydarzenie! ️️ Jeszcze jedno Panie Brunson przy całej mojej sympatii ogarnij się Pan z tym wymuszaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia nie ma co narzekac na zadaniowcow, taka ich uroda, ze graja 'w kratke'... wybitnie irytuja mnie te fantomowe gwizdki na brunsonie. flopperow liga powinna tepic jak chwasty!; thibs na konfie pomeczowej uskarzal sie na sedziow. kabaret, k****!... swietny cade, b. solidne zawody tobiasa i jalena. na szczegolne wyroznienie zasluzyl jednak schroder. swietna decyzyjnosc, regulowanie tempa gry. kazdy team powinie miec swojego 'niewolnika' mcconnella... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Ale cieniutko wygląda Tim jako trener NY. Taki jakiś zgaszony jak pet. Nie ma pomysłu z tym składem. Nie zrobił z nich dobrej defensywy. Siedzi cichutko za linia koncową. Jak kiedyś darł morde z ławki było chociaz wiadomo że jest zangażowany a teraz nic. Zeszloroczne NYK mi sie znacznie bardziej podobało. Ten trade po Bridgisa naprawed do dupy był. Za tyle picków mieli by 3ch dobrych zawodników do rotacji a nie jak teraz Payne i Shamet. Jak odpadną NY nawet z mocnymi Celtami to i tak powinni pożegnać Tima Edytowane 22 Kwietnia przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 22 minuty temu, marceli73 napisał(a): Nie ma pomysłu z tym składem. Nie zrobił z nich dobrej defensywy. Thibs to beton, ale gdzie jest jego wina w tym, że mu rozłożyli tamten skład? Z kolei dobrej obrony nie zrobisz, skoro robisz z MRoba Simsa 2.0, tu akurat sam sobie winny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2 godziny temu, Winchester napisał(a): Zapraszamy do Detroit! Od razu naszło mi nowe wyzwanie dla Pistons. Teraz trzeba wygrać pierwszy mecz od siedemnastu lat na własnych śmieciach. I w ogóle pierwszy historyczny w LCA, bo poprzednie zwycięstwa to jeszcze w nieodżałowanym Palace of Auburn Hills. Wygranie przynajmniej jednego meczu z najbliższych dwóch zagwarantuje nam z kolei jeszcze game 6 u siebie. Naprawdę warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Pojadą do Detroit pykną 2 x gospodarzy i się skończy. Nie mam na to wyliczeń z excela i innych argumentów poza oczywistymi: większy starpower i doświadczenie u NYK - tak mi poprostu podpowiada intuicja. Narazie co mecz mamy typowe overreaction. Po G1, że będzie krótka seria, po G2, że Pistons mogą tą serię wziąć. Fanom Pistons się nie dziwię po takiej przerwie bez gry w Playoffs a fani Knicks mają kolejną okazję ponarzekać na Thibsa, co jest ich ulubionym zajęciem w tym sezonie, więc w sumie obydwie strony dość zadowolone po meczach w MSG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 8 minut temu, vero1897 napisał(a): poza oczywistymi: większy starpower rozwiniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): rozwiniesz? niby co w tym jest kontrowersyjnego, żebym rozwijał? Knicks majo 2 x all NBA grajków a Pistons 1, w dodatku bardziej doświadczonych. Brunon do tej pory wymiatał w PO więc łatwiej mi uwierzyć, że pociągnie Knicks niż, że zrobi to debiutujący w PO Cunningham. Ale to tak luźno napisałem, bardziej chodziło o intuicję z tym wpisem. Jak już napisałem żadnych tabelek rozpisanych nie mam na to kto jak i dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) 14 minut temu, vero1897 napisał(a): niby co w tym jest kontrowersyjnego, żebym rozwijał? Knicks majo 2 x all NBA grajków nom, a ja w swojej serii mam najlepszego gracza na globie... tyle, że nie, przynajmniej narazie Brunson wcale nie wygląda jakoś wybitnie, duża ilość strat, fatalna pierwsza połowa w G1, 35% za 3, 56TS, nawet przyzwoitego ataku zespołowo nie robi ten drugi all-nba gracz to kto? na miejscu Knicks najbardziej obawiałbym się Ausara, dostał przynajmniej dwa gwizdki total z dupy, na pewno nieplayoffowe, mam nadzieje, ze Strew bedzie juz na chodzie, bo jest potrzebny na Mroba i żeby nie było ja mam Knicks na kuponie o 8 stów, no, ale nie mam równocześnie potrzeby podginać faktów pod swoje widzimisie Edytowane 22 Kwietnia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Thibs zawsze reagował b.późno, czasem nawet za późno. Niemniej w DET najpierw z dupy wystrzela THJ i Beasley z ławki, teraz Cade na 54% i Schroder z ławki, a w Knicks póki co 3 nie siedzi w ogóle. Myślę, że lepiej to wygląda dla tłoków na razie, niż jest w rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 1 minutę temu, dannygd napisał(a): Thibs zawsze reagował b.późno, a kiedy ostatnio musiał reagować z powodu złego startu serii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia OG zagra wygramy, nie zagra trzeba będzie na Paynie do 2 rundy jechać .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Teraz, agresywnychomik napisał(a): OG zagra wygramy, nie zagra trzeba będzie na Paynie do 2 rundy jechać .... a co z nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi