Skocz do zawartości

[1st Rd] 3 Lakers vs 6 Wolves

Chytruz

Kto wygra  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra

• Lakers w 7
      7
    • Lakers w 6
      27
    • Lakers w 5
      13
    • Lakers w 4
      0
    • Wolves w 7
      4
    • Wolves w 6
      13
    • Wolves w 5
      0
    • Wolves w 4
      0

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, shadowy86 napisał(a):

Fajnie, że kolo wygrał, ale tu chodzi o zysk w dłuższej perspektywie, więc niech tak ochoczo pokaże również przedupione kupony, ale tego już nie zrobi🙃 Te kity z zarabianiem od 15 lat na bukmacherce to babci może wciskać🙃

tak moze historie z gry tutaj ci wstawie z 15 lat, i co jeszcze? frytki do tego? co cie k**** obchodzi moje zycie i to co robie z kasa i jak zarabiam? 

a tak serio to :

dobra gosciu wez juz wypierdalaj :)

Edytowane przez Vice-rezerwa-rezerwy2

2 minuty temu, shadowy86 napisał(a):

Fajnie, że kolo wygrał, ale tu chodzi o zysk w dłuższej perspektywie, więc niech tak ochoczo pokaże również przedupione kupony, ale tego już nie zrobi🙃 Te kity z zarabianiem od 15 lat na bukmacherce to babci może wciskać🙃

IMHO Jak stawia takie kwoty to albo jest milionerem, który przepierdala i ma wyjebane albo jest dobry jebaniutki. Bo Chyba sobie tych pieniędzy nie wydrukował, co nie ? 

4 minuty temu, shadowy86 napisał(a):

VRR2 raz na jakiś czas coś tam wkleja, jasne że nie wygrywa wszystkiego ale jak go stać / musi prać kasę do tego dzieci nie głodują i żona ma na paznokcie to jaki problem?

3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

VRR2 raz na jakiś czas coś tam wkleja, jasne że nie wygrywa wszystkiego ale jak go stać / musi prać kasę do tego dzieci nie głodują i żona ma na paznokcie to jaki problem?

no to oczywiste.

ale on lepiej wie, zna moj stan konta, bilans wygranych/ przegranych etc. 

z mojej strony eot. bo zamiast o serii lakers wolves robi sie temat ile przejebalem u buka i jakie mam problemy z "hazardem" wiec odnosnie tego nie cytowac bo juz w tym temacie nie  odpisuje,

pozdrawiam i wesolych swiąt 

Edytowane przez Vice-rezerwa-rezerwy2

Braki w rosterze grubo wyszły Lakers na wejściu. Te playoffy to jednak będzie dla nich grube rzeźbienie - z Hayesa, Vincenta i Vando muszą wyciśnąć sporo minut + jakieś 90% possessions w obronie muszą przeżyć mając Lukę albo Reavesa, a najczęściej obu.

W Wolves Wielki Two Words i mecz życia McDanielsa. Randle za to już parę razy wyglądało, że lada moment wyjebią mu bezpieczniki, może ziom powinien spróbować jakiejś hipnozy czy czegoś.

Edytowane przez Chytruz

15 minut temu, shadowy86 napisał(a):

Kolo niby zarabia na bukmacherce od 15 lat, a nie rozdrobnił kuponu na kilka mniejszych. Wygrane powyżej 2280 zł podlegają podatkowi 10%. Taki to "zawodowiec" co ma w dupie matematykę, ale kilku nabrał🙃 

Raczej ma wyjebane w drobnicę a ty się prujesz do niego jak ostatni frajer. Ciągnij się stąd, a @Vice-rezerwa-rezerwy2 pozdro od dobrych chłopaków 

21 minut temu, shadowy86 napisał(a):

Kolo niby zarabia na bukmacherce od 15 lat, a nie rozdrobnił kuponu na kilka mniejszych. Wygrane powyżej 2280 zł podlegają podatkowi 10%. Taki to "zawodowiec" co ma w dupie matematykę, ale kilku nabrał🙃 

On właśnie rozdrobnił na mniejsze... Inna skala.

1 godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

hahaha ja pi****le co za komediant.  usunalem posta wtedy w tym meczu o nic okc- lakers w momencie jak bylo 12-10 gdzie moglo byc w dwie strony, i to nie ze lakers zaczeli dobrze tylko po prostu go skasowalem, wiec japa , jakbym to zrobil nie wiem w polowie meczu jakby lakers byli na prowadzeniu +20 pkt. to rozumiem zarzut.  

i tyle masz argumentow na to co napisalem? lol

nie musze, bo wiem ze tej serii Lakers nie wygraja, co pisalem na poczatku tematu, ale co poniektorzy maja klapki na oczach ze ich 150 letni lebron i branda nieudacznikow zaciagna do finalu bo fajna drabinka a bedzie wpierdol i exit first round , 

ide o zaklad z kazdym i o wszystko na tym forum ze Wolves te serie wygraja. 

z reszta nie musze bo wczoraj grubo poszlo na Minesote wiec 

waldeklaugh.gif

do zobaczenia w watku po game 2 gdzie znowu Lakers dostana wpierdol. smacznego karpia i wesolego jajka ci zycze. 

efdedededeede.png

giphy.gif

Wilki ładnie. Nawet do Rundla nie było jak sie przyczepić z tym że oglądalem mecz do 80-54 dla wilków. Z tak broniącym obwodem LA takie pogromy za 3 jeszce nie raz sie LAL  w tej seri zdarzą. 

Ich problem to jak nawet zajda do finału konferencji to w lato beda musieli znowu zrobic ruch podobny jak rok wczesniej bo ciagle  maja drugi najwiekszy payroll w lidze a do podpisaia Rundle, Reid i Alexander-Walker. Dwóch z tych graczy prawdopodobnie opusci Minesotę i mamy ruchy jak w Denver z tym że Minna nawet nie otarła sie o mistrzostwo. Szkoda. Cos tam nie za bardzo wyszło z montowaniem kadry ale kolejny raz skład sie nie utrzyma. 

To co Rundle comeback to LAL?

PS. Szansa dl Detroit jak sypnie kase Reidowi i Alexander-walkerowi  zamiast besleyowi i hardewayowi. 

Edytowane przez marceli73

5 minut temu, airmax napisał(a):

Overhelping one pass away w c***. Trochę średnio świadczy to o gameplanie na ten mecz, gdzie masz ponad tydzien(?) żeby to ogarnąć 

Niby tak, ale też nie doceniliśmy przed serią kombinacji topowego shootingu i przewagi atletyzmu Soty, tutaj te defensywne schematy z RS działające na RS-jaśków mogą jednak nie pyknąć.

Ale - Randle'owi zbierało się faktycznie na wylew pomimo blowoutu, aż tak dobrze to oni nie rzucają, rolesi Lakers nie są aż tak źli, te błędy w D do naprawienia, może nie będzie źle.

33 minuty temu, BMeF napisał(a):

te defensywne schematy z RS działające na RS-jaśków mogą jednak nie pyknąć.

Możliwe, że podeszli do tego meczu ~z marszu, tzn tak jak grali RS, tak i weszli w play offy. Był taki okres w tym sezonie, gdzie Lakers mieli TOPową defensywę na przestrzeni 20(?) paru meczów, tylko że tam przeciwnicy trafiali open trójki na poziomie poniżej 35%. Już później w RS trafiały się mecze, które wyglądały jak pojedynek gołej dupy z batem, gdy przeciwnicy trafiali open trójki

może założyli/zaryzykowali, że McDaniels&Reid utrzymają formę strzelecką z końcówki sezonu idk

38 minut temu, BMeF napisał(a):

aż tak dobrze to oni nie rzucają, rolesi Lakers nie są aż tak źli

wyjmując Doncica, to reszta Lakers była 10/31 za trzy i o ile Reaves/Lebron raczej poprawią się na przestrzeni całej serii, tak cała reszta to już imo tricky kwestia.

pewnie jest to w jakimś sensie overreakcja natomiast Lakers od razu postawili się pod ścianą, game 2 to już ~nóż na gardle. Niby rok temu vs Nuggets potrafili wtopić przewagę 2-0 wygrywając dwa pierwsze mecze na wyjeździe ale czy Lakers mają potencjał ludzki, żeby z ewentualnego 0-2 uciec? Średnio to widzę

7 godzin temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

hazardu? LOL. nie wiesz czym jest hazard, 

zarabiam na bukmacherce  od 15 lat. opieram to na swojej wiedzy, mam czutke, oraz nie daje sie porwac emocjom, nigdy nie mialem dlugow, nigdy nie mialem przez to zadnych problemow, wiec te rady kieruj do ludzi swojego pokroju,albo ludzi ze swojego otoczenia, w bukmacherce nigdy nie kierowaly mna emocje, ani rzadza wygranej xxxxx kwot czy odrabiania po porazkach. ale to trzeba miec silny charakter i poukladane w glowie, i nie traktuje tego jako coś waznego w moim zyciu.  wiec zluzuj troche bo nic o mnie nie wiesz tak by the way ;)

a co do watku glownego, po prostu mnie smieszy co tu bylo wypisywane przed serią, a poki co LAKERS jak i ich kibice dostali mokra szmata w ryj w 1 meczu.

seria tez sie tak skonczy. pozdrawiam i wesolych

i pisze to gosc ktory kibicuje cale zycie LeBronowi, i Doncicowi, a jest antyfanem Edwardsa, wiec jakbym sie kierowal emocjami a nie rozumem to stawialbym na Lakers kase i dzis byl na minusie.

Współczuję uzależnienia. Trzymaj się, mam nadzieję, że wyjdziesz z tego, powodzenia.

14 godzin temu, Tecu napisał(a):

Współczuję uzależnienia. Trzymaj się, mam nadzieję, że wyjdziesz z tego, powodzenia.

Podoba mi się, że na tym forum słowa współczuję i powodzenia głównie się używa w kontekście tego, by komuś dojebać :D