Skocz do zawartości

[1st Rd] 3 Lakers vs 6 Wolves

Chytruz

Kto wygra  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra

• Lakers w 7
      7
    • Lakers w 6
      28
    • Lakers w 5
      13
    • Lakers w 4
      0
    • Wolves w 7
      4
    • Wolves w 6
      15
    • Wolves w 5
      2
    • Wolves w 4
      0

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, rw30 napisał(a):

w ogóle to bardzo zaskakująca może być ostatecznie ocena tego trade'u Minnesotka - NYK, choć poczekajmy jeszcze na koniec tych PO

Randle odkąd wrócił po kontuzji robi ~40% za 3 - ciekawe kiedy to się skończy, bo dopóki JR to legit spot up shooter, to jest lepszy fit (tzn. ~kompletny gracz) do contendera od KATa, a tu jeszcze dostali DiVincenzo gratis. 

Ale takie uroki streaky shooteryzmu, że po 26 meczach na 40% za 3 trafi się kiedyś tam 26 na 28% za 3, pytanie kiedy, tak że z trochę trudniejszym matchupem może wlecieć chyba w każdej chwili jakaś 18PPG na 49TS% seria. 

3 minuty temu, balech napisał(a):

Kasy będą mieli tyle samo co teraz, skład ok, Goberta na takim kontrakcie nikt nie weźmie, więc roster zostanie bez większych chyb zmian.

Podwyzka dla Reida i prawdopodobnie podwyzka dla Rundla (obaj raczej wyjdą z player option) plus nowy kontrakt dla Alexander-Walker i już masz wiecej niz w tym roku w salary. Ja nie pisze o tradach ale o podpisaniu wlasnych zawodników. 

6 minut temu, balech napisał(a):

Kasy będą mieli tyle samo co teraz, skład ok, Goberta na takim kontrakcie nikt nie weźmie, więc roster zostanie bez większych chyb zmian.

To drugi obecnie najlepiej opłacany zespół w NBA, a Randle, Reid i NAW będą latem FA, nie zostaną z tym samym składem, bo będą musieli odpuścić imo jednego z dwójki Randle / Reid.

3 minuty temu, marceli73 napisał(a):

Podwyzka dla Reida i prawdopodobnie podwyzka dla Rundla (obaj raczej wyjdą z player option) plus nowy kontrakt dla Alexander-Walker i już masz wiecej niz w tym roku w salary. Ja nie pisze o tradach ale o podpisaniu wlasnych zawodników. 

Macie rację, przeoczyłem w tabeli NAWa, będzie problem jednak, podejrzewam, że Reida ktoś wyrwie, myślę, że spokojnie dostanie 80/4.

Edytowane przez balech

Godzinę temu, marceli73 napisał(a):

Myślę że tutaj jeżeli Julius odrzuci PO to raczej Wolves z niego zrezygnują bo nie wyobrażam sobie ze oddają za free 25letniwgo Reida czy 26letnirgo NAWa.

W dniu 15.04.2025 o 17:43, DamianOItalianO napisał(a):

Oglądałem sporo meczów Timberwolves w tym sezonie i.... niestety ta seria z Lakers, taką nie będzie.  Obstawiam 4:1 dla Lakers

W dniu 14.04.2025 o 08:43, BMeF napisał(a):

LAL trafili na najlepszą możliwą drabinkę w skali Zachodu - Sota z tym do or die z bigballowymi lineupami to niewygodny rywal dla części teamów, ale chyba nie tutaj. 

Lakers w 6.

W dniu 14.04.2025 o 07:41, Chytruz napisał(a):

LeBron i Luka to topowi mózgowcy wszech czasów na parkiecie, więc doświadczenie czy umiejętność grania w szachy tu raczej stoją po wiadomej stronie.

W dniu 14.04.2025 o 07:56, LAF napisał(a):

142241148830b.jpg

NieGrom James i Luka Kończyč!

2 godziny temu, kuba2419 napisał(a):

Myślę że tutaj jeżeli Julius odrzuci PO to raczej Wolves z niego zrezygnują bo nie wyobrażam sobie ze oddają za free 25letniwgo Reida czy 26letnirgo NAWa.

I tu wlasnie jest problem tego tradu bo to bedzie oznaczac ze oddali KATa za Dante DiVincento wiec byc może trzeba było go oddać gdzies za jakies 5 picków lub tansza mlodziez z dłuższymi kontraktami.

Najlepeij jakby Rundle wzial opcje ale jak zagra jeszcze jedna taką serię w PO jak tą z LAL to nie ma chu... zeby nie przetestował rynku.

Z drugiej strony jak Rundle weżmie opcje to moga go sprzedać tam gdzie nie chce grać. 

W dniu 14.04.2025 o 16:18, blackmagic napisał(a):

Zjebali. Można spuścić kurtynę 

Na razie Wilki są do przodu i w pierwszej rundzie to juz nie ta druzyna co w regularu. Graja duzo lepiej. W sumie trade ocene bedzie można robic  w Off-season bo nie wiedomo kto z tego teamu sie ostanie. 

Edytowane przez marceli73

1 godzinę temu, marceli73 napisał(a):

I tu wlasnie jest problem tego tradu bo to bedzie oznaczac ze oddali KATa za Dante DiVincento wiec byc może trzeba było go oddać gdzies za jakies 5 picków lub tansza mlodziez z dłuższymi kontraktami.

Najlepeij jakby Rundle wzial opcje ale jak zagra jeszcze jedna taką serię w PO jak tą z LAL to nie ma chu... zeby nie przetestował rynku.

Z drugiej strony jak Rundle weżmie opcje to moga go sprzedać tam gdzie nie chce grać. 

Na razie Wilki są do przodu i w pierwszej rundzie to juz nie ta druzyna co w regularu. Graja duzo lepiej. W sumie trade ocene bedzie można robic  w Off-season bo nie wiedomo kto z tego teamu sie ostanie. 

Nets go pewnie wezmą. Randle pewnie chciałby pograć w Nowym Jorku, pytanie jaki Brooklyn ma pomysł na wydanie wolnej kasy latem.

Godzinę temu, shadowy86 napisał(a):

Nets go pewnie wezmą. Randle pewnie chciałby pograć w Nowym Jorku, pytanie jaki Brooklyn ma pomysł na wydanie wolnej kasy latem.

Najpierw Nets mają loterię na własny pick, potem draft i niezłą pulę picków , są też w miksie po wymianę na Greka, tak że Rondla raczej nie mają na celowniku 

jeszcze wrocmy do x's and o's

wrzuce tylko jedna akcje choc takich samych bylo multum

oddajemy switch bez walki na Luce, Luka robi najgorsze absolutnie co mozliwe czyli daje Edwardsowi wejsc nie dosc ze do srodka to jeszcze na strone Reavesa xd po drugiej ma Lebrona

Reaves pomaga no bo musi bo Luka byl tu miniety i przegrany doslownie po chwili

i najwazniejsze, co robi Luka po tym jak juz wrzut wpada, swoje klasyczne machanie lapami ala Lewandowski kilka lat temu do Reavesa

CZEMU MI ZSZEDLES DO POMOCY

LOL

Godzinę temu, mayor napisał(a):

Najpierw Nets mają loterię na własny pick, potem draft i niezłą pulę picków , są też w miksie po wymianę na Greka, tak że Rondla raczej nie mają na celowniku 

Randle, Turner, Naz Reid - po kogoś pewnie wystartują. Najgorzej to wydać tę kasę na Giddeya, no i na gruby kontrakt dla D'Angelo Russella, a ten skubany znalazł się w dobrym miejscu i czasie teraz. Zobaczymy, jak Nets to rozegrają.

6 minut temu, Kubbas napisał(a):

no ale jak masz na obwodzie Reavsa & Doncica a na przeciw syn Jordana a jego rolesi are hot from the arch (byli w tej akurat akcji, na przekroju meczu to nie) i jeszcze Gobert ma dzień konia to, no, nie wiem, ale chyba, jak mawiał mój znajomy, nie ma chooja

wiadomo, jak masz całą ekipę zbudowaną pod Lukę / Hardena czy innego tego typu gościa co go trzeba ukrywać to jakoś się to zatuszuje, mniej lub bardziej. Tylko że Lakersi nie są.

2 godziny temu, rw30 napisał(a):

no ale jak masz na obwodzie Reavsa & Doncica a na przeciw syn Jordana a jego rolesi are hot from the arch (byli w tej akurat akcji, na przekroju meczu to nie) i jeszcze Gobert ma dzień konia to, no, nie wiem, ale chyba, jak mawiał mój znajomy, nie ma chooja

tzn nie rozumiem nic 

mowisz ze zle zrobil czy dobrze czy ocb?

2 godziny temu, Kubbas napisał(a):

jeszcze wrocmy do x's and o's

wrzuce tylko jedna akcje choc takich samych bylo multum

oddajemy switch bez walki na Luce, Luka robi najgorsze absolutnie co mozliwe czyli daje Edwardsowi wejsc nie dosc ze do srodka to jeszcze na strone Reavesa xd po drugiej ma Lebrona

Reaves pomaga no bo musi bo Luka byl tu miniety i przegrany doslownie po chwili

i najwazniejsze, co robi Luka po tym jak juz wrzut wpada, swoje klasyczne machanie lapami ala Lewandowski kilka lat temu do Reavesa

LOL

Conley przez ostatnich ponad 50 minut gry był za 3 1 na 9 nie licząc meczu 3 i minut extra bez oddanego rzutu. To nie był aż tak zły awaryjny scenariusz 

A w ostatnich 90 minutach to 2 na 14

2 godziny temu, shadowy86 napisał(a):

Randle, Turner, Naz Reid - po kogoś pewnie wystartują. Najgorzej to wydać tę kasę na Giddeya, no i na gruby kontrakt dla D'Angelo Russella, a ten skubany znalazł się w dobrym miejscu i czasie teraz. Zobaczymy, jak Nets to rozegrają.

NazR to spurs powinni sypnąć ofertę bo to jest wzorcowy profil gracza dla Wemby

Z tych dostępnych i nie zarabiających jak Bam