Skocz do zawartości

[1st Rd] 3 Lakers vs 6 Wolves

Chytruz

Kto wygra  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra

• Lakers w 7
      7
    • Lakers w 6
      27
    • Lakers w 5
      13
    • Lakers w 4
      0
    • Wolves w 7
      4
    • Wolves w 6
      14
    • Wolves w 5
      0
    • Wolves w 4
      0

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.04.2025 o 13:17, shadowy86 napisał(a):

Kolo niby zarabia na bukmacherce od 15 lat, a nie rozdrobnił kuponu na kilka mniejszych. Wygrane powyżej 2280 zł podlegają podatkowi 10%. Taki to "zawodowiec" co ma w dupie matematykę, ale kilku nabrał🙃 

100% racji. Przemalowanie stawki w paincie czy innym programie graficznym wymaga 2 do 5 minut poświęconego czasu dla przeciętnego użytkownika komputera.  Jak ktoś kosi buków od 15 lat to powinien potrafić liczyć. Grając ten kupon 20*1000 wygrywasz 43120, grając 1*20000 wygrywasz 38808, ze względu na ekstra podatek. Spora różnica. Można powiedzieć że bogaty ma to w dupie, a no fakty są takie że bogaci potrafią liczyć pieniądze, między innymi dlatego są bogaci. No i jeszcze kwestia dlaczego screen w takiej formie? Sts ma taką magiczną funkcję jak udostępnij kupon, który rozwiewa kwestie manipulowania obrazem, a nie ma ta żadnych wrażliwych danych. Ale tak jak napisałeś, kilku naiwniaków nabrał.

4 godziny temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Wy wszyscy tacy jesteście, niby grzeczni ułożeni a pasywno-agresywni przy każdej okazji. Wiedziesz w tym prym zresztą.

Najgorsze kurestwo

najbardziej to podobaja mi sie lajki pod tym postem XD

1 godzinę temu, demaskator123456 napisał(a):

100% racji. Przemalowanie stawki w paincie czy innym programie graficznym wymaga 2 do 5 minut poświęconego czasu dla przeciętnego użytkownika komputera.  Jak ktoś kosi buków od 15 lat to powinien potrafić liczyć. Grając ten kupon 20*1000 wygrywasz 43120, grając 1*20000 wygrywasz 38808, ze względu na ekstra podatek. Spora różnica. Można powiedzieć że bogaty ma to w dupie, a no fakty są takie że bogaci potrafią liczyć pieniądze, między innymi dlatego są bogaci. No i jeszcze kwestia dlaczego screen w takiej formie? Sts ma taką magiczną funkcję jak udostępnij kupon, który rozwiewa kwestie manipulowania obrazem, a nie ma ta żadnych wrażliwych danych. Ale tak jak napisałeś, kilku naiwniaków nabrał.

Polak wygral duzo pieniedzy? O nie, ni c***a! Na pewno oszukal, demaskator w fake konta musi wkroczyc i to wyjasnic. Zryc gruz za minimalna a nie ludzi denerwowac.

5 godzin temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Wy wszyscy tacy jesteście, niby grzeczni ułożeni a pasywno-agresywni przy każdej okazji. Wiedziesz w tym prym zresztą.

Najgorsze kurestwo

Widziałeś gdzieś obraźliwe wpisy Tecu aby mieć aż taki problem aby przyznać mi rację w tak neutralnym temacie? Ja u niego takich wpisów nie widziałem, sam mój wpis był daleki od ataku, ba wręcz drugi biegun. Co Ty się ostatnio tylko prujesz? Wcześniej miałeś legit wpisy. 

I pisze o całej twórczości Tecu a nie tym jednym czy drugim przypadku. To największy stoik tego forum. 

I nie dlatego że mu stoi jakbyś nie zrozumiał. 

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Widziałeś gdzieś obraźliwe wpisy Tecu aby mieć aż taki problem aby przyznać mi rację w tak neutralnym temacie? Ja u niego takich wpisów nie widziałem, sam mój wpis był daleki od ataku, ba wręcz drugi biegun. Co Ty się ostatnio tylko prujesz? Wcześniej miałeś legit wpisy. 

I pisze o całej twórczości Tecu a nie tym jednym czy drugim przypadku. To największy stoik tego forum. 

I nie dlatego że mu stoi jakbyś nie zrozumiał. 

Że co niby robię? Pruje to się frajer na komendzie i albo to odwołujesz albo jadę z tobą do spodu przy każdej okazji 

Godzinę temu, inVad3rrr napisał(a):

A zatańczył byś do tik toka z policjantem? 

Nie, bo moim zdaniem to dojebane

No nie znam tego żargonu więc poproszę o pomoc w prawidłowym zastosowaniu zamiennika w tym że się przyczepiłeś w tak nieistotnym temacie moim zdaniem niesłusznie. Nie podejrzewam Ciebie że w psiarni byś nadawał ale tu na forum coś ostatnio po prostu straciłeś formę. A można z kimś jechać do góry? Zawsze mnie to zastanawiało. 

Zamiennik - dopierdalać się, dowalać, czepiać 

Można kogoś podnieść w hierarchii więziennej np więc jest to chyba odpowiednik jechania do góry 

Generalnie kontroluj bajere @ignazz bo zły chłop chyba nie jesteś ale później wychodzą krzywe akcje. Zwłaszcza że jesteś z Torunia a Toruń to miasto z zasadami