Skocz do zawartości

NBA Playoffs 24/25 For Fun Typer! (10th Edition)

Raven2156

Rekomendowane odpowiedzi

Czlowiek skaut  jak zawsze w formie 😂

4 godziny temu, blackmagic napisał(a):

Przez Lakersów jest dużo gorzej niż powinno być. Graty @fluber i @człowiek...morza - zawsze trudno dostać się na szczyt 

Dokładnie, jedyna seria w której źle wytypowałem zwycięzcę :( shame on lebron and luka 

Edytowane przez RonnieArtestics

• 2 tygodnie później...

Poznaliśmy już 3 z 4 drużyn które wystąpią w Conference Finals! Czasu jest mało więc już teraz startujemy z głosowaniem na rundę Finałów Konferencji tegorocznych NBA Playoffs!

Standardowo proszę was o zagłosowanie na wszystkie możliwe scenariusze a dziś po północy kiedy poznamy czwartą drużynę usunę ten nieprawidłowy. :)

Pamiętajcie, że czasu jest bardzo mało, bo termin oddawania swoich "typów" na rundę Finałów Konferencji upływa w nocy z Wtorku na Środę 20/21 maja o godzinie 2:30 czasu polskiego, ponieważ wtedy rozpoczyna się pierwszy mecz Finałów Konferenecji NBA pomiędzy Minnesota Timberwolves a TBD!

Swoje głosy możecie oddać tutaj: https://forms.gle/ZNH69MRz3S3FyP4e9

Do dzieła! :D

Edytowane przez Raven2156

Poznaliśmy już obie pary Finałów Konferencji! Z racji tego Typer został ostatecznie zaktualizowany! :)

Jeśli jeszcze nie udało się Wam zagłosować możecie to zrobić tutaj: https://forms.gle/ZNH69MRz3S3FyP4e9

Pamiętajcie, że czasu jest bardzo mało, bo termin oddawania swoich "typów" na rundę Finałów Konferencji upływa w nocy z Wtorku na Środę 20/21 maja o godzinie 2:30 czasu polskiego, ponieważ wtedy rozpoczyna się pierwszy mecz Finałów Konferenecji NBA pomiędzy Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves!

Zapraszam do udziału!

P.S. Jutro z rana (a raczej dzisiaj) podrzucę wyniki za 2 rundę kiedy tylko je opracuje do końca. :) 

3 minuty temu, vero1897 napisał(a):

@RonnieArtestics zgaduje,że obaj podobnie mocno wierzyliśmy w obecny sukces naszych ulubionych ekip!

i teraz nie wiadomo jak typować ECF😁

Super robota @Raven2156 jak zawsze👍

Rok temu dobrze mi szło w pierwszych dwóch rundach a potem zacząłem stawiać na tych co bym chciał żeby wygrali, wiec chciałem w tym roku wyciagnac z tego wnioski…. Także teraz żadnego zwycięzcy serii nie wytypowałem dobrze :) 

w ECF już taktycznie stawiam na underdogów, albo odrobie albo skończę gdzieś przed człowiek…morza ! 

12 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Rok temu dobrze mi szło w pierwszych dwóch rundach a potem zacząłem stawiać na tych co bym chciał żeby wygrali, wiec chciałem w tym roku wyciagnac z tego wnioski…. Także teraz żadnego zwycięzcy serii nie wytypowałem dobrze :) 

w ECF już taktycznie stawiam na underdogów, albo odrobie albo skończę gdzieś przed człowiek…morza ! 

Zgadzam się go Knicks ;)

25 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Bookies pfff Oni chcą Twoja kasę. Nie tylko ja uważam że Pacers są faworytami poczytaj choćby topić ECF.

Już ci mówiłem ze 5 czy 50 osób z forum nie jest wyznacznikiem lepszym niż bukmacherzy, którzy ustawiają kursy na podstawie tego kto co gra.. 

a w twojej ankiecie jest po równo, wiec skończ pieprzyć o byciu underdogiem ;] wymówek na porażkę szukaj po serii a nie przed ;) 

9 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Już ci mówiłem ze 5 czy 50 osób z forum nie jest wyznacznikiem lepszym niż bukmacherzy, którzy ustawiają kursy na podstawie tego kto co gra.. 

a w twojej ankiecie jest po równo, wiec skończ pieprzyć o byciu underdogiem ;] wymówek na porażkę szukaj po serii a nie przed ;) 

Wiekszosc statow w PO poza zbiórkami na korzyść Pacers. Już pisałem że Knicks mają obronę i starpower i nie wiem czy to wystarczy.

To nie jest tak że 5 osób na 50 uważa Pacers za faworytów, poczytaj choćby realGM, SB Nation czy tam The Manila Bulletin xD

Masz cokolwiek co jest mnie w stanie mnie przekonać że jest odwrotnie i to Knicks są faworytami?

5 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Masz cokolwiek co jest mnie w stanie mnie przekonać że jest odwrotnie i to Knicks są faworytami?

Są już ogłoszone all NBA teams ? Jak nie to Knicks maja dwóch allstarów i top5 gracza ligi, być może najlepszego gracza w tych PO, a pacers mają w starpower tylko podstarzałego Siakama i gracza którego ogłoszono most overrated playerem :) 

do tego przewaga parkietu. 
chyba dużo lepsza obrona. 

Oj trochę by się znalazło, nie rozumiem czemu nie wierzysz w Knicks skoro im kibicujesz, takiej postawy jeszcze nie widziałem szczerze mówiąc i wyglada mi to na szykowanie gruntu pod porażkę :) 

7 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

To nie jest tak że 5 osób na 50 uważa Pacers za faworytów, poczytaj choćby realGM, SB Nation czy tam The Manila Bulletin xD

Przeczytaj raz jeszcze co napisałem, nie napisałem 5 na 50.