Skocz do zawartości

NBA Playoffs 24/25 For Fun Typer! (10th Edition)

Raven2156

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, RonnieArtestics napisał(a):

Masz rację, pomyliło mi się :D 

czyli zwycięzca tamtego quizu czeka już dwa lata zamiast roku? 🤣

po nieudanym wylocie do USA ostatecznie sprawa została załatwiona blikiem i z tego co wiem nawet jaką Pietrek zakupił koszulkę według własnych preferencji. Trwało to trochę bo miniony sezon i kontuzja Wemby skasowała mój wyjazd a nie chciałem aby przekładać nagrodę na kolejny rok.

Mam nadzieję, że jak kolega pojawi się na forum ( praktycznie nie bywa tu i mieliśmy kontakt przez numer telefoniczny) pochwali się zdobyczą 

nauczony doświadczeniem odwrócę za rok sytuację i najpierw polecę do Teksasu  a potem będzie czas na konkurs. w odwrotny sposób to nie działa

ostatni raz kolega pojawił się niestety na forum ponad miesiąc temu i była to tylko wymiana zdań na PM. w innych tematach niestety to martwa dusza

Po dzisiejszej nocy Typer został zaktualizowany - usunięte zostały nierealne scenariusze. :) 

Wszyscy którzy jeszcze nie oddali swoich głosów mogą to zrobić tutaj: https://forms.gle/r39UUNXSrDcuAJhd8

Informuję, że termin składania swoich "typów" na pierwszą rundę upływa w sobotę 19 kwietnia o 19:00 czasu polskiego, ponieważ wtedy rozpoczyna się pierwszy mecz tegorocznych Playoffs pomiędzy Indianą Pacers a Milwaukee Bucks!

Na chwilę obecną mam 25 uczestników a więc większa część z Was pewnie czeka. Z doświadczenia wiem, że nie warto, bo później wypada z głowy! Zapraszam do udziału! :D 

Edytowane przez Raven2156

Typer został ponownie zaktualizowany a nierealne scenariusze usunięte. :) 

Wszyscy którzy jeszcze nie oddali swoich głosów mogą to zrobić tutaj: https://forms.gle/r39UUNXSrDcuAJhd8

Informuję, że termin składania swoich "typów" na pierwszą rundę upływa w sobotę 19 kwietnia o 19:00 czasu polskiego!

Jest już Was 30'tu ale wierzę, że to nie jest Wasze ostatnie słowo! To już przedostatnie przypomnienie! Zapraszam do udziału w zabawie! :D 

W dniu 15.04.2025 o 12:33, ignazz napisał(a):

po nieudanym wylocie do USA ostatecznie sprawa została załatwiona blikiem i z tego co wiem nawet jaką Pietrek zakupił koszulkę według własnych preferencji. Trwało to trochę bo miniony sezon i kontuzja Wemby skasowała mój wyjazd a nie chciałem aby przekładać nagrodę na kolejny rok.

Mam nadzieję, że jak kolega pojawi się na forum ( praktycznie nie bywa tu i mieliśmy kontakt przez numer telefoniczny) pochwali się zdobyczą 

nauczony doświadczeniem odwrócę za rok sytuację i najpierw polecę do Teksasu  a potem będzie czas na konkurs. w odwrotny sposób to nie działa

ostatni raz kolega pojawił się niestety na forum ponad miesiąc temu i była to tylko wymiana zdań na PM. w innych tematach niestety to martwa dusza

Widzisz, trzeba było przyznać nagrodę drugiemu, aktywnemu zwycięzcy ;)