Skocz do zawartości

Nagrody 2025

BMeF

MVP  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. MVP

2. 2. DPOTY

3. 3. COTY

4. 4. MIP

5. 5. ROTY

Rekomendowane odpowiedzi

57 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wygląda na to, że Dyson Daniels ma realną szansę na dwie nagrody tj. MiP i DPoTy, wiem, że MJ dostał w 88' MVP i DPoTy, jakieś inne przypadki pamiętacie?

Wilt, Unseld, Hakeem, Giannis, może ktoś jeszce.

Daniels vs Zubac o MIP, Mobley na razie #1 DPOTY - najwidoczniej presja na social mediach ma sens, bo nagroda dla Cunninghama to byłaby komedia, a mając toss-up o DPOTY fajnie byłoby nagrodzić top2 teamów w regularze.

Gdzieś mi mignęło, że SGA ma 48-7 bez kogoś z dwójki Holmgren/Jalen w tym sezonie, dobry wariat jednak. 

2 minuty temu, BMeF napisał(a):

Gdzieś mi mignęło, że SGA ma 48-7 bez kogoś z dwójki Holmgren/Jalen w tym sezonie, dobry wariat jednak. 

ja dzisiaj widziałem, że mieli bodaj 56W z dwucyfrową przewagą, trochę kosmos, ale to też potwierdza impact Thunder w minutach bez SGA

4 minuty temu, BMeF napisał(a):

Daniels vs Zubac o MIP, Mobley na razie #1 DPOTY - najwidoczniej presja na social mediach ma sens, bo nagroda dla Cunninghama to byłaby komedia

mniej więcej 1.5 miesiąca temu można było wyłowić kurs na Zubaca pewnie z +20, w pewnym momencie na Cade'a było już coś koło 1.50, dobrze widzieć, że buki też się potrafią czasem grubo pierdolnąć

Godzinę temu, Chytruz napisał(a):

może po prostu w c*** ludzi stawiało na Cade'a.

generalnie przez pierwszą część sezonu brakowało legitnych kandydatów do tej nagrody, chyba głównie dlatego Cade tak poszedł do góry, bo nie licząc Powella i Johnsona z Hawks wiało tam dosyć biedą, a Cade na ich tle jednak się dość mocno wyróżniał

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na chwilę obecną jest jest 18:10 dla Shaia, ciekawe czy jest jeszcze szansa na wyrównaną walkę

jeśli faktyczni etak jest, to może być cieżko, niby jest ok 110 tych ankietowanych, ale skoro w ujawnionych głosach jest praktycznie 2:1 to zdziwiłbym się gdyby w pozostałych głosy tak mocno się różniły

4 minuty temu, rw30 napisał(a):

jeśli faktyczni etak jest, to może być cieżko, niby jest ok 110 tych ankietowanych, ale skoro w ujawnionych głosach jest praktycznie 2:1 to zdziwiłbym się gdyby w pozostałych głosy tak mocno się różniły

patrząc na pozostałe nazwiska, to pewnie masz racje, trochę za duża strata jednak, zwykle jest tak, że blisko połowa głosów nie jest ujawniana, a tu musiałoby się zrobić 60:40 aby była jakaś szansa