Skocz do zawartości

Wymiany Wolves Brauna i Hayesa

Alonzo

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Ja też myślałem że sam wybór LAF to przykrywka i chcesz prowadzić zespół bez tego elementu że ktoś przeciw Tobie zagłosuje. W związku z regionalizmem na osi Toruń Ciechocinek Włocławek te połączenia z @mac @Sylvinho. a teraz @LAF wydawały mi się czytelne. 

Jak w tej bajce gdy chłopiec krzyczał wilki we wiosce. Padłeś ofiarą swoich wcześniejszych szarostrefowych ruchów. 

to pomysł z jak wysokiego c***a bym musiał spaść żeby zrobić takie wymiany xd 

Musiałbym mieć połączenie udaru, padaczki i być po 10 gramach mefedronu a dalej bym chyba takich rzeczy nie odjebal xd 

8 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

wątpię byś znalazł, tutaj masz pożegnalny post. „nie namaszczając nikogos na swojego namiestnika” 

Nie wiem w jakim żyłeś przekonaniu, ale od wymiany Georga nie miałem żadnego wpływu na skład Minnesoty, ba, jakby Sylwek od czasu do czasu mi nie pisał o ruchach Lafa to bym nawet nie znał aktualnego składu 

Pożegnanie jest z poprzedniego roku, a wpisy że LAF prowadzi Wolves pod Twoja kuratelą mają dużo więcej.

Tu post z 2022 roku

Laf jest GMem Wolves, ja już na emeryturze, nie mam zamiaru wracać :) trzymam kciuki za Lafa, jak widać po ruchach idzie mu od jakiegoś czasu znacznie lepiej i miło widzieć ze znowu Minnesota jest top2 zespołem ligi

Sam mianowałeś LAFa, prowadził Wolves dłuższy czas, a teraz zdziwienie co on robi za sterami.

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

Pożegnanie jest z poprzedniego roku, a wpisy że LAF prowadzi Wolves pod Twoja kuratelą mają dużo więcej.

Tu post z 2022 roku

Laf jest GMem Wolves, ja już na emeryturze, nie mam zamiaru wracać :) trzymam kciuki za Lafa, jak widać po ruchach idzie mu od jakiegoś czasu znacznie lepiej i miło widzieć ze znowu Minnesota jest top2 zespołem ligi

Sam mianowałeś LAFa, prowadził Wolves dłuższy czas, a teraz zdziwienie co on robi za sterami.

haha no w 2022 był przykrywką wiadomo przecież to było xd znaczy przez chwile ja w tym naprawdę nie brałem udziału, tak z pół roku właśnie w tamtym okresie, albo z marginalnym udziałem :) moje pożegnanie było w 2024 gdy już z Lądem nie miałem żadnego kontaktu ;) 

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

haha no w 2022 był przykrywką wiadomo przecież to było xd znaczy przez chwile ja w tym naprawdę nie brałem udziału, tak z pół roku właśnie w tamtym okresie, albo z marginalnym udziałem :) moje pożegnanie było w 2024 gdy już z Lądem nie miałem żadnego kontaktu ;) 

A skąd liga ma wiedzieć, kiedy LAF robi za przykrywkę, a kiedy nie? :)

LAF prowadził Wolves, więc na jakiej podstawie miał mu być zabrany zespół? Przez dłuższy czas to szło, Wolves to był praktycznie samograj do prowadzenia, LAF miał tylko nie spi*****ić i póki nic nie robił szło dobrze. Chyba nawet ruch po Fontecchio był chwalony, nie wiem czy to jego samodzielna decyzja.

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

A skąd liga ma wiedzieć, kiedy LAF robi za przykrywkę, a kiedy nie? :)

LAF prowadził Wolves, więc na jakiej podstawie miał mu być zabrany zespół? Przez dłuższy czas to szło, Wolves to był praktycznie samograj do prowadzenia, LAF miał tylko nie spi*****ić i póki nic nie robił szło dobrze. Chyba nawet ruch po Fontecchio był chwalony, nie wiem czy to jego samodzielna decyzja.

no Laf mil po prostu nic nie robić bo dostał taki skład żeby nic nie dotykać, no ale jak zaczął dotykać to wyszło to co zawsze xD 

KTO BY SIĘ SPODZIEWAŁ 

Czyli jednak robiłeś w wała ligę ustawiając przykrywkę. Teraz kiedyś czy jutro. Jakie ma to znsczenie. Doceniam że się przyznałeś że grasz nieczysto. Tu przez przykrywkę a w simce przez testowanie regulaminu. Pisałem już że nie potrafisz się normalnie bawić. Ale to jest tylko gra. 

I nadal mimo wszystko lubię Ciebie bo nieszablonowy gagatek jesteś. 

Dodajesz kolorytu i o to chodzi w rozrywce. 

W sumie to teraz dostałem info że okienko kończy się do północy. A wymiany stanęły bo nie wiadomo co dalej z tymi co zostały potwierdzone. Jak zwykle efekt domina. A wielokrotnie na temat BeGM wypowiadałeś się skrajnie źle ( gdy grasz w simkę) więc nawet i takie rewelacje że torpedujesz grę nam by mnie nie zdziwiły. 

nie twierdzę że to robisz ale by mnie to nie zaskoczyło jakby się okazało że się mylę. 

9 minut temu, ignazz napisał(a):

Czyli jednak robiłeś w wała ligę ustawiając przykrywkę. Teraz kiedyś czy jutro. Jakie ma to znsczenie. Doceniam że się przyznałeś że grasz nieczysto. Tu przez przykrywkę a w simce przez testowanie regulaminu. Pisałem już że nie potrafisz się normalnie bawić. Ale to jest tylko gra. 

I nadal mimo wszystko lubię Ciebie bo nieszablonowy gagatek jesteś. 

Dodajesz kolorytu i o to chodzi w rozrywce. 

Ignazz a Ty to spod kamienia teraz wyszedłeś xd chyba było to dość oczywiste, 

trzymam kciuki za Lafa, jak widać po ruchach idzie mu odjakiegoś czasu znacznie lepiej i miło widzieć ze znowu Minnesota jest top2 zespołem ligi” 

dało się bardziej oczko puścić?

4 minuty temu, LAF napisał(a):

Ty mnie @Qcin_69 tak naprawdę nie znasz.  

ja Cię Mistrzu nie oceniam, jeno oceniam Twoje dokonania na poziomie gierki internetowej 

Ok. Tylko że okienko się zatrzymało. A jak sam przyznajesz się do wałków z łafem AD 2022 czy 23 to teraz to skabo wygląda. Ja nic nie wiem. Nie obchodzi mnie to. Nawet nie znam składów tylko Sylwek wysłał mi sms ;) okey 

Cytat z Twoich wpisów 

Geniusz zła. Zagrasz w następnym Bondzie jak nie to oszukali Ciebie ;) 

36 minut temu, ignazz napisał(a):

Ok. Tylko że okienko się zatrzymało. A jak sam przyznajesz się do wałków z łafem AD 2022 czy 23 to teraz to skabo wygląda. Ja nic nie wiem. Nie obchodzi mnie to. Nawet nie znam składów tylko Sylwek wysłał mi sms ;) okey 

Cytat z Twoich wpisów 

Geniusz zła. Zagrasz w następnym Bondzie jak nie to oszukali Ciebie ;) 

słabo to raczej wygląda że dostajesz 1 rundowy pick za 1/3 sezonu typa co latem dostanie vet min kontrakt od chłopaka którego zabierasz na piwo i z którym razem chodzisz na mecze :) 

Przypadek, że jedyną wymianą w historii w której to Ty bezczelnie ruchasz dotyczy akurat tej osoby?

Odpowiedz sobie sam :) 

Pisze osoba która przez lata robiła to co zarzuca innym. Ja jestem gotowy odpuścić wymianę. I pajac obok się zawsze znajdzie. 

Edit. Dwa pajace 

Masz wysokie mniemanie o sobie. Gratuluje. 

2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Przecież ja zapowiadałem od razu jak Laf dostawał wolves ze bedzie cyrk, gość ma mózg wielkości orzeszka i chyba nie jest to tajemnica. Poświęcę się i przejmę wolves jesli bedzie trzeba i się obrazi za cofnięcie deali. 

Trochę chyba przekraczasz granice przyzwoitości. 

Gramy wszyscy razem 

I średnio się wyzywać 

Zdumiewa mnie nie przerwanie ze jezeli odpuszczam ten niebywały zysk wybór w 2030 roku to z mojej strony będzie ok. I to w konwersacji do gościa co nie gra w grę bo wyszedł ale na chwile wrócił. Wtóruje mu megaloman co mnie tylko bawi. 

1 minutę temu, LAF napisał(a):

Dobra. Cofamy ten trade’y. Dajcie jeden dzień dodatkowego okienka to zrobię porządnego multiwaya nim tutaj będzie ostrzej. 

Oczywiście ze swoim głównym zespołem. 

Sorry. Nie masz mocy sprawczej 

Ani w cofaniu ani tym bardziej w zmianie kalendarza 

Napisane 21 minut po czasie tez dobre. Ależ sobie @Qcin_69 słupa 3 lata temu wybrał. Gratulacje. Do piachu 

Trzeba RADO pomyśleć teraz aby ktoś z zewnatzz nie chciał zepsuć gry. 

23 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

słabo to raczej wygląda że dostajesz 1 rundowy pick za 1/3 sezonu typa co latem dostanie vet min kontrakt od chłopaka którego zabierasz na piwo i z którym razem chodzisz na mecze :) 

Przypadek, że jedyną wymianą w historii w której to Ty bezczelnie ruchasz dotyczy akurat tej osoby?

Odpowiedz sobie sam :) 

Tak oceniasz gracza?

I gm?

Nigdy dosyć? Dwa faule jednym wślizgiem?

Serio taka grabież?

ja chętnie bym posłuchał co przyświeca tym ruchom Wolves, i jaki plan na zespół teraz i na przyszłość ma tymczasowy menago.

Jak obroni te co najmniej wątpliwe ruchy, myślę, że każdy chyba by chciał to usłyszeć abstrahując od cofania trade'u itd. bo też byłbym za tym aby go nie cofać, ale:

@LAF jesteś w stanie tak serio to obronić ?

53 minuty temu, 24kobe8 napisał(a):

ja chętnie bym posłuchał co przyświeca tym ruchom Wolves, i jaki plan na zespół teraz i na przyszłość ma tymczasowy menago.

Jak obroni te co najmniej wątpliwe ruchy, myślę, że każdy chyba by chciał to usłyszeć abstrahując od cofania trade'u itd. bo też byłbym za tym aby go nie cofać, ale:

@LAF jesteś w stanie tak serio to obronić ?

masz odpowiedz ponizej. tak se zrobił wymiane

W dniu 1.03.2025 o 20:37, LAF napisał(a):

Z Hauserem czy Braunem , doesn’t matter.