Skocz do zawartości

Wymiany Wolves Brauna i Hayesa

Alonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Kogo to był w ogóle pomysł, żeby LAF został tymczasowym GM'em Soty? 

Najpierw to niech w swoim macierzystym klubie porządek zrobi. Bo idzie nie najlepiej, a historia chyba też za dobrze nie przemawia za Nim (zaoranie Clippers - poprawcie mnie, jeśli się tu mylę). 

3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Ja proponuje żeby zagłosować w sprawie deali lafa, oraz tego mojego jesli january sobie tego życzy :) 

dżizas, ja nie widzę ćwierci powodu by cofać deal Twój i LBSa. Ot, mój konkurent się obłowił, gratki dla niego i tyle. A wjazdy ad personam zostaw dla siebie.

1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a):

Kogo to był w ogóle pomysł, żeby LAF został tymczasowym GM'em Soty? 

Najpierw to niech w swoim macierzystym klubie porządek zrobi. Bo idzie nie najlepiej, a historia chyba też za dobrze nie przemawia za Nim (zaoranie Clippers - poprawcie mnie, jeśli się tu mylę). 

150.000.000 w czasach salary89.000.000. Pamiętamy. 

1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a):

Najpierw to niech w swoim macierzystym klubie porządek zrobi

Tak wiem czytałem pochwały flubera jako GMa. 

Nie ma co. c***owo w poprzednim sezonie zarządzałem. Lepszy skład był ten z Meksykaninem i Kuźma 

@Qcin_69 teraz jest okazja aby pokazać Wielkość jako GM. Wracasz na białym koniu i w regulaminowy sposób odkręcasz zło wyrządzone przez mianowanego przez Ciebie zastępcę. Wymian się nie cofnie bo nie ma takiego zapisu ale kto jak nie Ty wyprowadzi kontruderzenie. Zobacz tu nikt lakers nie lubi więc łatwo będzie. 

wchodzisz? 

2 minuty temu, LAF napisał(a):

Nieprawda !

Nieprawda !

Czyli uzurpator! 

A tak na poważnie. Czy czasem rl Dallas nie padło ofiarą dużo gorszej degregolady z dnia na dzień i to tracąc top SS i nikt tu nawet nie pisnął? 

możemy uznać że zarówno Braun jak i Pick źle się prowadzili i GM musiał oddać do innego klubu te assety. Tak jak luka poleciał. 

Teraz, ignazz napisał(a):

@Qcin_69 teraz jest okazja aby pokazać Wielkość jako GM. Wracasz na białym koniu i w regulaminowy sposób odkręcasz zło wyrządzone przez mianowanego przez Ciebie zastępcę. Wymian się nie cofnie bo nie ma takiego zapisu ale kto jak nie Ty wyprowadzi kontruderzenie. Zobacz tu nikt lakers nie lubi więc łatwo będzie. 

wchodzisz? 

Czyli uzurpator! 

nope, mnie to nie interesuje zupełnie co pisałem kilkukrotnie, tutaj zostałem poproszony o zabranie głosu to napisałem co myślę :) 

Wy się bawcie jak chcecie, jeśli potrzebowaliście dać małpie możliwość wystrzeliwani broni atomowej by pozbawić tytułu Minnesote to dla mnie luzik :) 

BeGM jest tylko miesiąc za wydarzeniami z reala i to na dużo mniejszą skalę. Mógł Cuban - Qcin nie odchodzić. 

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

nope, mnie to nie interesuje zupełnie co pisałem kilkukrotnie, tutaj zostałem poproszony o zabranie głosu to napisałem co myślę :) 

Wy się bawcie jak chcecie, jeśli potrzebowaliście dać małpie możliwość wystrzeliwani broni atomowej by pozbawić tytułu Minnesote to dla mnie luzik :) 

I w RL i w BeGM najwięcej zyskują zawsze lakers. Przypadek? 

Raz na 5-10 lat to się powtarza. 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

BeGM jest tylko miesiąc za wydarzeniami z reala i to na dużo mniejszą skalę. Mógł Cuban - Qcin nie odchodzić. 

I w RL i w BeGM najwięcej zyskują zawsze lakers. Przypadek? 

nie wiem, nie znam nawet aktualnych składów :) 

No ale nie oszukujmy się, z 15 GMow którzy mogliby poprowadzić Minnesote wybór Lafa był najgorszym pomysłem w kontekście budowania mocnego zespołu, stąd nic dziwnego że to on otrzymał tę rolę :) 

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Przecież ja zapowiadałem od razu jak Laf dostawał wolves ze bedzie cyrk, gość ma mózg wielkości orzeszka i chyba nie jest to tajemnica. Poświęcę się i przejmę wolves jesli bedzie trzeba i się obrazi za cofnięcie deali. 

masz moje blogoswianienstwo i wiernego kibica w mojej osobie! 

2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

gdzie xd i kiedy xd 

Nie wiem czy Ty tak poważnie, ale będę musiał niestety szukać postów.

Zresztą dobrze wiesz, że ja jeszcze parę dni temu żyłem w przekonaniu, że Ty ciągle masz jakiś wpływ na politykę Wolves.

5 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Nie wiem czy Ty tak poważnie, ale będę musiał niestety szukać postów.

Zresztą dobrze wiesz, że ja jeszcze parę dni temu żyłem w przekonaniu, że Ty ciągle masz jakiś wpływ na politykę Wolves.

wątpię byś znalazł, tutaj masz pożegnalny post. „nie namaszczając nikogos na swojego namiestnika” 

Nie wiem w jakim żyłeś przekonaniu, ale od wymiany Georga nie miałem żadnego wpływu na skład Minnesoty, ba, jakby Sylwek od czasu do czasu mi nie pisał o ruchach Lafa to bym nawet nie znał aktualnego składu 

W dniu 3.06.2024 o 00:53, Qcin_69 napisał(a):

Zarząd Minnesoty chciałby podziękować wszystkim za wieloletnią wspólną zabawę i wraz z końcem sezonu ogłosić, że odchodzi z piastowanego stanowiska, nie namaszczając nikogo na swojego namiestnika.

Dziekuje bardzo wszystkim co współtworzyli tę i życzymy powodzenia by beGM przetrwało jak najdłużej. 

Ja dziękuję bardzo Macowi za wiele lat wspólnego prowadzenia zespołu i wiele emocji, które ta gra u nas wywoływała :) 

Na koniec sezonu wrzucę jeszcze ostatnią wymianę z Paulem Georgem by uhonorować jego wieloletnie oddanie barwom Wilków i by też następca nie musiał zmagać się z trudnościami finansowymi. 

Powodzenia dla wszystkich i by ta gra dalej sprawiała wam radość i spełnienie.

Pozdrawiamy:) 

Ja też myślałem że sam wybór LAF to przykrywka i chcesz prowadzić zespół bez tego elementu że ktoś przeciw Tobie zagłosuje. W związku z regionalizmem na osi Toruń Ciechocinek Włocławek te połączenia z @mac @Sylvinho. a teraz @LAF wydawały mi się czytelne. 

Jak w tej bajce gdy chłopiec krzyczał wilki we wiosce. Padłeś ofiarą swoich wcześniejszych szarostrefowych ruchów.