Skocz do zawartości

Simbasket - lockout

Cichy

Cofnięcie trejdu-wypożyczenia Hawks - Hornets  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Cofnięcie trejdu-wypożyczenia Hawks - Hornets

2. 2. Nowy zapis w regulaminie: "Zakaz powrotu wytransferowanego rookie do klubu macierzystego w trakcie obowiązywania kontaktu rookie (propozycja - czas do ustalenia)"

3. 3. Nowy zapis w regulaminie: "Możliwość blokowania trejdów przez komiszy + opcje odwołania w przypadku braku bloku, lub nieuzasadnionego (wg ligi bloku)

4. 4. Jestem za przywróceniem pendingu do transferów

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, LAF napisał(a):

A czemu nie można zmienić ? Może ktoś zrozumiał swój błąd. 

Ja bym jeszcze zaczekał bo może nagle punkt trzeci upadnie. 

Ja zmieniam wszystkie moje glosy na nie 🫣

Edytowane przez profesora

Brakowało mi nieco czasu na simke i liczyłem, że do czasu jak wrócę do tego tematu @Ice23 zdecyduje w ankiecie w drugim pytaniu, ale chyba zrezygnował i ciągle pozostaje 15:14;) (sorry @ignazz głos kibica tym razem się nie liczy;) )

image.thumb.png.714d41fb429536bc30f043089cb3e656.png

Nie przeglądnąłem pozostałych tematów, ale z tego co widać, przechodzi punkt regulaminu o możliwości bloku.

Postaram się nad zebranie wszystkich fragmentów regulaminu w jedno miejsce i opublikowaniu tego jak najszybciej;)

36 minut temu, Cichy napisał(a):

Brakowało mi nieco czasu na simke i liczyłem, że do czasu jak wrócę do tego tematu @Ice23 zdecyduje w ankiecie w drugim pytaniu, ale chyba zrezygnował i ciągle pozostaje 15:14;) (sorry @ignazz głos kibica tym razem się nie liczy;) )

image.thumb.png.714d41fb429536bc30f043089cb3e656.png

Nie przeglądnąłem pozostałych tematów, ale z tego co widać, przechodzi punkt regulaminu o możliwości bloku.

Postaram się nad zebranie wszystkich fragmentów regulaminu w jedno miejsce i opublikowaniu tego jak najszybciej;)

Taki los kibica. Głosuje pokazując jak to widzę z boku nie oczekując że będzie to kluczowe w wybraniu rozwiązania. Wszystko ok.