Skocz do zawartości

Zwiększenie WŁADZY komiszów

julekstep

Czy jesteś za zmianą modelu zarządzania Simką  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za zmianą modelu zarządzania Simką

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Reikai napisał(a):

Jaki sens ma gra w ktorej ludzie blokuja wymiany i sposob prowadzenia zespolow, bo ktos ma inne zdanie jak ktos powinien prowadzic swoj zespol?

To jest o wiele grozniejszy trend, niz To ze Camby przewalil 1st za roczne wypozyczenie.

A jak byś zareagował gdyby w beGM Giannis poszedł za D.Greena albo Aarona Gordona + jakieś filtry i 1st Orlando 2028?

Godzinę temu, Braveheart22 napisał(a):

Wydaje mi się, iż idea uwalania patologicznych wymian polega na tym, że jest po prostu blokowana i nie ma tu miejsca na dogranie/ulepienie czegoś innego. 

chętnie to uczynię

ale potrzebuję do tego Waszych głosów!

uwalmy qcina!

12 minut temu, julekstep napisał(a):

chętnie to uczynię

ale potrzebuję do tego Waszych głosów!

uwalmy qcina!

Pytanie czy ta pełnia władzy nie spowoduje, że uwalone zostaną też wymiany, gdzie nie ma żadnego wałka ani kombinacji, ale wymiana wyraźnie się Tobie nie spodoba? 

Nie wiem, np. deal typu sprowadzenie George'a do moich Suns. Bo tam już dokładnie nie pamiętam, ale GM Nets chyba nie chciał mu dawać QO i wyjąłem go jeszcze przed wejściem w prime za 3x1st, co z perspektywy czasu okazało się średnim zwrotem dla Nets za tego typu prospekta i to tak łagodnie mówiąc. 

Albo każda inna wymiana, gdzie GM'owie podejmują świadomą decyzję, ale wymiana wygląda niekorzystnie dla jednego z nich i wtedy blokujesz. 

Za takim czymś nie jestem. To nie są patologiczne deale, tylko po prostu błędne decyzje GM'ów. 

Regulamin będzie dziurawy zawsze, ale można go na tyle uszczelnić, że jakiekolwiek lewe tematy będą jednostkowymi przypadkami, które nie sprawiają, że będzie drama tak jak teraz.

Znam to z autopsji, bo jestem komiszem w fbx od lat, w sumie nie wiem, 15-16? Nie takie dramy tam były które udało się obejść poprzez uszczelnienie regulaminu.

2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a):

Pytanie czy ta pełnia władzy nie spowoduje, że uwalone zostaną też wymiany, gdzie nie ma żadnego wałka ani kombinacji, ale wymiana wyraźnie się Tobie nie spodoba? 

Nie wiem, np. deal typu sprowadzenie George'a do moich Suns. Bo tam już dokładnie nie pamiętam, ale GM Nets chyba nie chciał mu dawać QO i wyjąłem go jeszcze przed wejściem w prime za 3x1st, co z perspektywy czasu okazało się średnim zwrotem dla Nets za tego typu prospekta i to tak łagodnie mówiąc. 

Albo każda inna wymiana, gdzie GM'owie podejmują świadomą decyzję, ale wymiana wygląda niekorzystnie dla jednego z nich i wtedy blokujesz. 

Za takim czymś nie jestem. To nie są patologiczne deale, tylko po prostu błędne decyzje GM'ów. 

jedno pytanie

CZY JA WAS KIEDYŚ ZAWIODŁEM?!?

Emperor Palpatine GIFs | Tenor

1 minutę temu, Roger napisał(a):

Regulamin będzie dziurawy zawsze, ale można go na tyle uszczelnić, że jakiekolwiek lewe tematy będą jednostkowymi przypadkami, które nie sprawiają, że będzie drama tak jak teraz.

Znam to z autopsji, bo jestem komiszem w fbx od lat, w sumie nie wiem, 15-16? Nie takie dramy tam były które udało się obejść poprzez uszczelnienie regulaminu.

a miałeś w lidze qcina?

Tzn żebyśmy wszyscy mieli jasność - simka to nie roto, gdzie yahoo nam zlicza statystyki, a komisz po prostu zarządza ligą. 
Jakby Julek był nieuczciwy to mamy przesrane, bo nikt tego nie zweryfikuje.
Więc ja nadal nie rozumiem co to znaczy dać mu większą władzę xD
Ktoś ufa Julkowi na tyle żeby wyklikiwał campy, ale już nie na tyle żeby dać mu możliwość zablokowania trejdu?

Są 3 opcje:

1. SPISAĆ REGULAMIN ŻEBY NIE BYŁ W 3 TEMATACH i rozszerzać go o coraz to nowe przepisy i ograniczenia
2. Puszczać wszystkie wymiany jak leci
3. Mieć osobę nadzorującą w postaci Julka

Pierwsza to kupa roboty i nie wiem czy komuś będzie się chciało, druga rozwali grę, imo trzecia też jest kiepska, ale jak nikt nie ogarnie opcji nr 1 (a nikt jeszcze na ochotnika się nie zgłosił przez lata żeby wszystko spisać w ogóle w jednym temacie) to ja głosuje za "większą władzą komiszów"

@Qcin_69 zacznij grać normalnie o wynik, a nie walisz w c***a :P

Dzisiaj grasz z Marcusem do jednej bramki, a za chwilę będziesz pisał, że jesteś panem simkowego świata, bo masz picki Hornets, Sonics itd. xd

Tylko nie rozumiem po co Marcusowi było się w to mieszać czy komukolwiek innemu, kto tam był zainteresowany w to wchodzić. Serio pokazanie komuś czegoś? Czy aż taka napinka na wynik w forumowej, dosyć mocno loteryjnej zabawie?

8 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Dzisiaj grasz z Marcusem do jednej bramki, a za chwilę będziesz pisał, że jesteś panem simkowego świata, bo masz picki Hornets, Sonics itd. xd

bez posiadani w jednym drafcie pickow Hornets, Sonicks i Pacers nigdy moja władza nie będzie zunifikowana! 

46 minut temu, ignazz napisał(a):

Można też się rozejść.  I podziękować Q. 

Pan Q mnie źle zrozumiał. Ja nie propsuje tej prowokacji pożyczenia po czym chciałbym aby o tym każdy zapomniał. Rozejść się znaczyło rozwiązać grę.  I nie grać. Jeżeli takie zasady by przyświecały tej rozrywce że robimy w konia innych bo regulamin nie załapał. Bardzo przepraszam osoby które nieopacznie zrozumiały mój wpis. 

44 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

to pewnie jest najmądrzejsze rozwiązanie. Ale mądre rozwiązania cec***ą mądrych ludzi, a patrząc po liczbie głosów z odpowiedzią TAK w tej ankiecie to jest ich tu raptem 50%

Nie o to mi chodziło. Wypisuje się z twojej definicji bycia mądrym. 

Głupi a uczciwy. 

Spokojnie spię

Czyli reasumując to co sie dzieje bo widzę mamy remis po 11 choć powinno być 11:9 na Nie.

Komisze chcą przejąć władzę w simce pod pretekstem cofnięcia trade Qcina mimo, że jak głosi stare powiedzenie prawo nie działa wstecz. Do tego wtóruje im GM robiący taki sam trade. 

Jeden z GM zagroził odejściem, jak nie będzie opcji cofnięcia trade. 

A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zostałem pierwszą ofiarą sytemu a może i nawet męczennikiem. 

Także Ci co głosowali na nie to strzeżcie się. Dziś to POLAK RODAK padł jako ofiara głosu na nie. Kolejnym zawodnikiem może być Wasz gracz. 

A przecież wiadomo , że prędzej czy później wybuchnie pucz władzy, która powstanie w ten sposób. 

21 minut temu, LAF napisał(a):

A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zostałem pierwszą ofiarą sytemu a może i nawet męczennikiem. 

Także Ci co głosowali na nie to strzeżcie się. Dziś to POLAK RODAK padł jako ofiara głosu na nie. Kolejnym zawodnikiem może być Wasz gracz. 

serio przeoczyłeś 91 dniową kontuzję Mobleya?

sprawdź ofc jak głosował Principie

przypadek?

Activating Death Ray : r/gifs

Edytowane przez julekstep