Alonzo Opublikowano Czwartek o 13:47 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:47 8 minut temu, wiLQ napisał(a): Nawet nie znam zasad Waszej gry, ale bralem udzial w zbyt wielu tworzeniu regulaminow lig by przejsc obojetnie ;-] Serio, doprecyzuj jaka wlasciwie zmiane proponujesz - co bedzie mogl komisz, a co nie - wtedy dopiero jest konkret pod glosowanie. Teraz to macie bardziej emocje po wymianie Qcina. Tej dyktatury raczej nikt nie bierze na poważnie (łącznie z Julkiem), chodzi po prostu o to, żeby komisz mógł cofnąć nieuczciwy dla gry deal. Natomiast jeżeli to jest z jakiegoś powodu dla dużej części GMów kontrowersyjne - wtedy robi się ankietę z głosowaniem. Idea jest taka, żeby nie robić ankiet przy oczywistościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 14:05 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:05 17 minut temu, Alonzo napisał(a): Tej dyktatury raczej nikt nie bierze na poważnie (łącznie z Julkiem) ta nikt nie bierze @Pablo81 już nawet czołgi wysłał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Czwartek o 14:10 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:10 4 minuty temu, julekstep napisał(a): ta nikt nie bierze @Pablo81 już nawet czołgi wysłał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 14:17 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:17 37 minut temu, Qcin_69 napisał(a): to że Ty 1 wygrałeś to i tak za dużo! Po tym sezonie beda 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Czwartek o 14:18 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:18 12 minut temu, julekstep napisał(a): ta nikt nie bierze @Pablo81 już nawet czołgi wysłał! Czołgi to Ty. Ja to ten ostatni sprawiedliwy, który nie boi się poświęcić dla dobra ogółu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Czwartek o 14:34 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:34 16 minut temu, julekstep napisał(a): Po tym sezonie beda 2 w twoim wypadku to „na dwa baty” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Czwartek o 15:15 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:15 Godzinę temu, Alonzo napisał(a): chodzi po prostu o to, żeby komisz mógł cofnąć nieuczciwy dla gry deal. A czemu tak ? Jakimi kryteriami będzie kierował się komisz ? Godzinę temu, Alonzo napisał(a): Natomiast jeżeli to jest z jakiegoś powodu dla dużej części GMów kontrowersyjne - wtedy robi się ankietę z głosowaniem. Idea jest taka, żeby nie robić ankiet przy oczywistościach. Wiadomo jak to z takimi głosowaniami bywa. Taki @Braveheart22 bywa tutaj rzadziej niż trwa obrót Saturna wokół własnej osi więc raczej frekwencji też może nie być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano Czwartek o 15:32 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:32 Za dużo syfu do czytania mój głos idzie na Nie, ale przychylam się do pomysłu/ sugestii RDG czy Reikai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Czwartek o 15:42 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:42 (edytowane) Ale o co chodzi? Czytam o jakichś wypożyczeniach, serio ktoś twierdzi, że to jest ok, bo nie ma tego w regulaminie? Wstydu nie macie? Ale chyba dobrze się bawicie? Edytowane Czwartek o 15:42 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 15:44 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:44 1 minutę temu, Tecu napisał(a): Ale o co chodzi? Czytam o jakichś wypożyczeniach, serio ktoś twierdzi, że to jest ok, bo nie ma tego w regulaminie? Wstydu nie macie? Ale chyba dobrze się bawicie? Nie zgadniesz kto zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Czwartek o 15:45 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:45 3 minuty temu, Tecu napisał(a): Ale o co chodzi? Czytam o jakichś wypożyczeniach, serio ktoś twierdzi, że to jest ok, bo nie ma tego w regulaminie? Wstydu nie macie? Ale chyba dobrze się bawicie? Oddawaj mnie Vucevicia złodzieju!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Czwartek o 16:12 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 16:12 25 minut temu, Koelner napisał(a): Oddawaj mnie Vucevicia złodzieju!!! Pomyśl tak, gdybyś miał Vucs to byś nie zdobył mistrza. Już Ci lepiej? 28 minut temu, ignazz napisał(a): Nie zgadniesz kto zaczął. Pewnie ten ktoś wstydu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Czwartek o 16:14 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 16:14 1 minutę temu, Tecu napisał(a): Pomyśl tak, gdybyś miał Vucs to byś nie zdobył mistrza. Już Ci lepiej? Już po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Czwartek o 17:45 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:45 (edytowane) 2 godziny temu, LAF napisał(a): Wiadomo jak to z takimi głosowaniami bywa. Taki @Braveheart22 bywa tutaj rzadziej niż trwa obrót Saturna wokół własnej osi więc raczej frekwencji też może nie być Obrót Saturna wokół własnej osi zajmuje jakieś ~10 i pół godziny. Jak już chcesz zabłysnąć to chociaż zweryfikuj co piszesz, żebyś nie wychodził na głupca. A ta wstawka w moją stronę to generalnie śmiech na sali. Nie ma obowiązku bycia na forum codziennie. Kiedy trzeba to jestem. Nie widziałem, żeby ktoś narzekał na moją aktywność. Pilnuj siebie, bo ostatnio przez trzy tury FA ofert nawet nie złożyłeś. I nie graj pseudointeligenta Edytowane Czwartek o 17:45 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 17:47 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:47 @qcin ma talent. tak jak w życiu. Facet zaroocha a kobieta z łapami rzuca się na kobietę. Facet tylko stoi cicho i patrzy na rozwój sytuacji. Niezależnie która wygra szarpaninę facet przytuli przeprosi i nazwie drugą koorwa i może zaroocha ponownie nie zgodę. Takim misiem jest Q A Wy się za łby brać będziecie. Wymiana musi upaść. Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Czwartek o 17:58 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:58 10 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Obrót Saturna wokół własnej osi zajmuje jakieś ~10 i pół godziny. Jak już chcesz zabłysnąć to chociaż zweryfikuj co piszesz, żebyś nie wychodził na głupca. Nom zweryfikowałem. Ty myślisz , że tutaj ludzie będą czekali po nie wiadomo ile h aby skończyć się ankietę. To ma być szybka ankieta bo następny trade trzeba dograć albo coś innego ulepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Czwartek o 18:04 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:04 3 minuty temu, LAF napisał(a): Nom zweryfikowałem. Ty myślisz , że tutaj ludzie będą czekali po nie wiadomo ile h aby skończyć się ankietę. To ma być szybka ankieta bo następny trade trzeba dograć albo coś innego ulepić. Wydaje mi się, iż idea uwalania patologicznych wymian polega na tym, że jest po prostu blokowana i nie ma tu miejsca na dogranie/ulepienie czegoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 18:09 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:09 2 godziny temu, Tecu napisał(a): Ale o co chodzi? Czytam o jakichś wypożyczeniach, serio ktoś twierdzi, że to jest ok, bo nie ma tego w regulaminie? Wstydu nie macie? Ale chyba dobrze się bawicie? No zabawa jest spoks, qCon to serio potrafi iprezke rozkręcić, zeby tylko bez konsekwencji sie obyło 4 godziny temu, Alonzo napisał(a): Tej dyktatury raczej nikt nie bierze na poważnie (łącznie z Julkiem),. Bys sie zdziwił 5 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): wyjmij może c***a z oczu i zacznij używać trochę mózgu/ Zeciekawiłes mnie tym ujem w oczach i jak sie to ma do mózgowania znaczy fakt taki precedens jak uj w oczach moze przeszkadzac w myśleniu, choć chyba bardziej w widzeniu ... ogolnie cieżka sprawa, moze niech sie ekspert w tej dziedzinie wypowie @julekstep co o tym sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Czwartek o 18:46 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:46 (edytowane) Znowu nic xD Jestem żelaznym rezerwowym a tu jeszcze trzeba się na pierwszego wchodzącego przesunąć tak myślę że 2035 może Zagłosowałem żeby był remis fajnie się was czyta xD Edytowane Czwartek o 19:09 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Czwartek o 18:51 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:51 Jak takie autorytety jak Zdzisław Ptak i pan Adrianowski są przeciw, to chyba czas kończyć dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi